7 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• G-Force (Fox TV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
00:15 - 00:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 4.54 , 2) KANALD: 4.22 , 3) SMNYL TV: 2.59

revan vadının gecen sezon sonu tnt ıle sözleşmesi bıtmiştı yanı boştaydı.transfer boşta olan diziyle olmaz .ozaman elını çabuk tutsaydı alırdı vadıyı.ama onlar son 4senedır şikeyle ve berenle aldıkları birinçiliğin büyüsüne kendilerini çok kaptırdılar.bu senede biz böyle devam ederiz dediler ama vadi kanal d nın tam anlamıyla kabusu oldu şimdi bana vadiyi tahtından indirmek için kaç tane diziyi heba ettıklerını saydırma istersen şunuda bilmeni isterim vadi bütün kanallarla 1 sezonluk anlaşma yapar bence kanal d şimdiden elını çabuk tutsunda seneye perşembeyı garantıye alsın

vadi seneye yine kanal değiştirebilir malum tüm kanallar sırada :D

En iyisi Vadi Kanal D'ye gitisn. Ateşkes imzalanmış olur. Rahat ederiz :F

valla senaryo böyle devam etsin bütün kanallar kapısında yatarlar

kanal d yi Vadi batırmış nasıl gülsem tek gunden kanal mı batarmış neyse uek yayını gdince vadiye baktm hala aynı karadan başka rolunun hakkını veren yk.şu ekibin başındaki adam polatın yerine geçse reyting kesin artar.intikamda entrika,oyun,aksiyon herşey vardı ab de wadiyi zorlar totoşu da artar

- - - Ekleme - - -

kanal d yi Vadi batırmış nasıl gülsem tek gunden kanal mı batarmış neyse uek yayını gdince vadiye baktm hala aynı karadan başka rolunun hakkını veren yk.şu ekibin başındaki adam polatın yerine geçse reyting kesin artar.intikamda entrika,oyun,aksiyon herşey vardı ab de wadiyi zorlar totoşu da artar

sen gülmeye devam et emre size herşey mübah ıntıkam başlamadan yaptığın yorumlar geldi aklıma sesli güldüm

bu sene vadı sayesınde kaçtane dizi heba ettı kanal d onlada kalmadı bütün dizilerin yerleriyle oynayarak dengesini

kaybettı nıye bılıyor musun o beğenmediğiniz ama ne hikmetse seyrettiğiniz kurtlar vadisi pusu yüzünden.evet bir yapımla

kanal tabiki batmaz ama bu sene vadi kanal dyıçıkmaza soktu o canım dizileri ya bıtırdı yada ordan oraya atarak rezil etti

sadece perşembeyi kazanmak için .

china intikam için ilk bölum tahminim tuttu vadiyi totalde geçmesi ilj bölumler için olmaz ddim tuttu neye guluyon vadi neyi batırmış ayrıca veda dışında neyi harcamış.kş 15reyting alıyodu da Vadi karşısında mı 3e dustu aksine pzt. gunu per.daha dusuk dmk ki pzt.rakipleri daha guçlu kötu yol yaz dizisiydi kışa çıkma ihtimali dşuktu salı da tutmadı zaten.uek geçen sene bıraktğı noktadan kötu dgl.intikam ortalamasina göre en iyi başlayan iş. yani Vadi sadece kanal d dn v

- - - Ekleme - - -

sadece kanal d dn wedayı götrmş yani onun da ttmayacagnı başlamadn yazdm.

Vadi intikami batirmadi , intikamin aldigi reyting kötü degil cok güzel , Dizi yeni basladi yeni baslayan bi diziden hemen 12 reyting bekleyemeyiz ... intikamin aldigi reytingler cok güzel sadece yst Problem eger yst olmasa intikam 2-3 reyting daha fazla alacaktir , kvp ve intikamin kitlesi ayni degil.
intikama basarilar diliyorum berenin oyunculugu yine Muhtesemdi, Vadiyide Tebrik ediyorum