7 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• G-Force (Fox TV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Güven bana geç başlayınca millet bişey bulamamış güven bana coşmuş

şok....şok.....şok.....fforum-twıtter-facebook savcı leylanın vurulmasıyla darmadağın oldu.....sosyal medyayı yıkan polatın son avamlığı oldu.....onur tana çekim kalitesi ve senaryoyu iyi yansıtması nedeniyle twıtterde tebrikler yağıyor....bölüm çok beğenildi....ve herkes tns rekoru bekliyor......söz yorumcular ve tns de.....:ok:

takas@ ben böyle şeylere dikkat ederim bitene kadar izledim güzel bölümdü.ama o kadar güzel şeye ragmen...
son sahnelere girerken bunlar kafama takıldı.kurguyu yalnıs yaptıklarını dedim sadece :D

bence senaristler polatı silmek istiyor..gibi diziden artık..leyla ölürse ne olcak polat acısından geberir zaten kafa yüz gitmiş??
birde sizin yanınıza gelcem yakında felan dedi rüyada...cıkabilirrr işaret :D

o savcı normal savcı değil polat alemdarın manitası tabi silah taşıyacak

- - - Ekleme - - -

yav orda leylayı düşünüyo sadece vay arkadaş anlatamıyom galiba

yav takas kendince konusuyon sadece sen.leyla ölürse ne olcak ? mutlu mu olcan aga ?
senaristler sevgilisini vuracak baska adam kalmamıs gibi polata vurduruyolar oha bea vadi gibi dizide D:

tweeterda ttolduk mu

- - - Ekleme - - -

takip eden arkadaşlar cevaplarsa sevınırım

polat ölmez iyileşiyo öbür bölüme yüzünü açabilir vadi coşturdu beeeee :D

- - - Ekleme - - -

ya nestro beğenmediysen izleme kardeşim bu bölüme laf mı edilir adam kendini kaybetmiş sanki bilerek vuruyo ya Allah Allah leyla meyla da ölmez bu kadar.

valla vadi bugün tadından yenmedi

- - - Ekleme - - -

saatı ve reklamları eskı düzene geçtı reytıngler coştu

polat ölmez iyileşiyo öbür bölüme yüzünü açabilir vadi coşturdu beeeee :D

- - - Ekleme - - -

ya nestro beğenmediysen izleme kardeşim bu bölüme laf mı edilir adam kendini kaybetmiş sanki bilerek vuruyo ya Allah Allah leyla meyla da ölmez bu kadar.

takas aga niye kızıyon ya:)
begenmedim mi dedim olm yazdım ya bölümü beğendiğimi:D
azcık elestırıye acık ol.
beni tanımıyon mu :d

aga haklı eleştiri yapsan tamam da leyla yı sanki bilerek vuruyo adam kendinde değil

ben bilerek mi vurdu dedim ? takas onu. cocuklar duymasın dedi.
tmm leyla sahnesini de geçekk.diğer dediklerimde mi yalnıs aga ?
neyse sana göre hatasız dı aga :D ben dilada hata gordum mu onu bıle elestırırım :D

aga yok böyle birşey ya çakır,ali,elif,memati hepsi vardı bu bölümde. keşke oktay kaynarca konuk oyuncu falan olsaydı anlıklr 20'leri görürdü.

tüm vadiciler burda olduğu halde..rekor katılıma rağmen hala liderlik vadi konusunda....leylaaaaaaaaaaaaaa....uçağımı getir .....uçuyom bennnnnnnnnnnnnnnnn......:ok:

Vadi süper bir bölümdü gerçekten harika özellikle son 30 dk bölümün süresi 2 saate yakın o yüzden geç bitti.

oktay kaynarca konuk oyuncu olsa varya vadi en az 18-19 alırdı anlıkta 20 görürdü çakırımm :D