7 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• G-Force (Fox TV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
şok ....şok...şok....kvp 16 reytingle en yakın rakibini ikiye katladı........televizyon kralı.......

bu nasıl dizidir ya perşembe akşamlarım harika geçiyo resmen 3.5 saat ziyafet çektim helal olsun be pana helal müzikleriyle senaryosuyla heycanıyla kurtlar vadisi gibi bi dizi türk topraklarına gelmez gelyemecek 10.yılı be 10 10 10 hala adamı yerinde zıplatıyo helal olsun be helal anlatmakla bitmez bu dizi bitmez

yav harika bişey tüm aile fertleri en küçüğünden en büyüğüne çıt çıkarmadan kitlendik resmen müthiş müthiş müthiş kelimeler yetmez vadiye harika beeeeeeeeeeeeee

vadinin son sahnesi olmamıs agalar.bana sacma geldi son sahne...
bölüm iyiydi ama son sahne yakısmadı bölüme

o rüya sahnesi ve ÇAKIR ın tam 9 yıl sonra İLK KEZ vadide gösterilmesi beni benden aldı enfesto enfes veeee elif veeeeee mematiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinin vurulması obaaaaaaaaaaaaaa

VADİ COŞANZE :D

Ama Polat'ın şu ayılıp bayılma ve bağımlılığını çözmeler lazım. Adam eroinman olacak birkaç bölüm sonra :(

nestro şaka mı yapıyon harika bitti sonu haftaya inanılmaz olacak off sevdiğini kendi eliyle vurdu yok böyle son harika harika
pana şov yaptı resmen polatın o halleri resmen süperdi leylayı vurması harika oldu ya :D

- - - Ekleme - - -

mematini kafaya sıkmıslar ben ılk kez gordum

aga sen hangi diziyi izledin memati kafadan vurulmadı ki :kiki:

polat morfin bağımlısı oldu :kiki: adamım ya oyunculuk dersi veriyo resmen :D

Aynen eskiyi hatırlattılar bize ta ali Candan'dan hatırlattılar. 10. yıl hatrına. :U

- - - Ekleme - - -

polat morfin bağımlısı oldu :kiki: adamım ya oyunculuk dersi veriyo resmen :D
Necati bu bölüm oyunculuğunu konuşturdu. :U

İnanmayan izlesin :X

kgt den temirhan bu bölümde çok iyiydi akif i kıskanıyo :kiki:
akif harika rol yapıyo müthiş bi havası var çok akıllı :D

- - - Ekleme - - -

çakırı öldükten sonra ilk kez gösterdiler galiba yanlışmıyım vadiciler