7 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• G-Force (Fox TV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Off ya. İyi gene. Son 3 bölümdür böyle heyecan yaşamamıiştık. İyi geldi bu :Z :Z

- - - Ekleme - - -

Forum oylamasında Vadi 51 İntikam 11

Asıl yarın reytingler açıklandığında gör sen :X

Flashbackler dizinin kaçıncı dakikasındaydı? Başını kaçırdım yarısını izleyebildim bir bakayım :)

kgt den temirhan bu bölümde çok iyiydi akif i kıskanıyo :kiki:
akif harika rol yapıyo müthiş bi havası var çok akıllı :D

- - - Ekleme - - -

çakırı öldükten sonra ilk kez gösterdiler galiba yanlışmıyım vadiciler

Pusu'da ilk galiba.

nestro şaka mı yapıyon harika bitti sonu haftaya inanılmaz olacak off sevdiğini kendi eliyle vurdu yok böyle son harika harika
pana şov yaptı resmen polatın o halleri resmen süperdi leylayı vurması harika oldu ya :D

- - - Ekleme - - -

aga sen hangi diziyi izledin memati kafadan vurulmadı ki :kiki:

o rüya sahnesinde twittır bakarken alnında kursun izi vardı aga ? yalnıs mı gördüm ?
sacma aga sacma dıkkatli izlersen son sahneleri sacma işte sacma :D

anlattırma bana...polatı orda neye göre yalnız bırakıyorlar ? madem istikbarattan haber aldılar feyk atmayı biliyorlar? ama niye yalnız bırakıyorlar orda polatı ?
leyla olayıda polat niye leyla ile kıza silah dogrultuyor adamı vursa zaten direk leyla o kızı orda halledecek o baş dönmesiyle kızı vurmaya calısıyor dibindeki adama sıkcagına :D

yav biraz mantık yürüt orda sevdiğini itip kakıyolar tabi ki kızı vurcak o durumda düşündüğü şey direk o bence bitebilecek en müthiş sonla bitti

Yillarin bölümü izledik.. 16 üstü reyting almasa, gercekten cok yazik olacak.. 128:03 dakkika boyunca yayinlanan bölüm, resmen felc birakti... Tüm ekibe yürekten tesekkür ederiz..

istihbarattan hastanenın basılması haberını almadılar kara hocayı kurtarmaya gıttı

yav biraz mantık yürüt orda sevdiğini itip kakıyolar tabi ki kızı vurcak o durumda düşündüğü şey direk o bence bitebilecek en müthiş sonla bitti
mantıklı düşünüyom zaten ben o halimle riskli ateş yapacagıma...dikre dibimdeki adamı vurur.sonra kıza zaten silahını buraktırırım yada etkisiz hale getiririm.
şimdi kız ölürse iyi mi mantıklı iş mi yapmış olcak polat zuzhahaa.
senaristler sacmalamıs.seven oglana sevgilisini vurduruyorlar ya :) koca vadide bska adam kalmadı mı savcıyı vurcak.
savcılar da ne zamandan beri cantasında silah la g eziyor

Yillarin bölümü izledik.. 16 üstü reyting almasa, gercekten cok yazik olacak.. 128:03 dakkika boyunca yayinlanan bölüm, resmen felc birakti... Tüm ekibe yürekten tesekkür ederiz..

aga vadi felç etti harbiden şuan ambulanstan yazıyom :kiki:

o gladio müziğinde coştum fennnnaaaaaaaaaydı :D

- - - Ekleme - - -

mantıklı düşünüyom zaten ben o halimle riskli ateş yapacagıma...dikre dibimdeki adamı vurur.sonra kıza zaten silahını buraktırırım yada etkisiz hale getiririm.
senaristler sacmalamıs.seven oglana sevgilisini vurduruyorlar ya :) koca vadide bska adam kalmadı mı savcıyı vurcak.

aga kızı nereye hallediyo o haliyle eğer adamı vursa fatma direk leylayı da polatı da vururdu kızı küçümseme

Heyecan yağtılar işte aga ya :F İyi de yaptılar.

Silahı Polat vermişti galiba.

23:45 - 00:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
6.2 , 2) KANALD: 4.21 , 3)
STAR: 3.19

aga vadi felç etti harbiden şuan ambulanstan yazıyom :kiki:

o gladio müziğinde coştum fennnnaaaaaaaaaydı :D

- - - Ekleme - - -

aga kızı nereye hallediyo o haliyle eğer adamı vursa fatma direk leylayı da polatı da vururdu kızı küçümseme

hmmm.. polat kgt timini vurmak istediğine göre onu vurcakken, onu vurdu diyek biz...öbür adam dibinde polatı vurmuyacakmıydı :D

o savcı normal savcı değil polat alemdarın manitası tabi silah taşıyacak

- - - Ekleme - - -

hmmm.. polat kgt timini vurmak istediğine göre onu vurcakken, onu vurdu diyek biz...öbür adam dibinde polatı vurmuyacakmıydı :D
yav orda leylayı düşünüyo sadece vay arkadaş anlatamıyom galiba