7 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• G-Force (Fox TV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
kanal d yı bu sene batıran tartışmasız vadidir

tek rakibimiz kendi özetimiz :D kafiyeli cümle kurdum :D

yaaaaaaaaaaaa...benim anlamadığım son 2 sayfanın tamamı vadi konusu....vadidaşlardan başka adam yok bu konuda...eeeee o zaman niye gelmiyonuz perşembe konusuna yorum ediyonuz....pasaport istemiyok be ya....:ok:

destere ne zaman gelcek :) o gelmesi lazım aga.. en büyük berenci o :)
takas sana kimse yetişemiyor aga sınır tanımıyon :D

kanald nekadar pişmandır vadıyı kaçırdık diye zannettıler kı eskı sıstem devam eder bız her şartta vadiyi geçeriz

ama yanıldılar o küçümsedikleri vadi onların bütün dizilerini al aşağı etti

hiç berenci yok aga..eskiden berenci ler de olurdu kendi kendimize konusuyok :d
Bizim dizi Vadiden tam 1 saat erken bitti. Biterken gerekeni söyledik. Hatta Vadi biterken de vadiyle ilgili konuştuk. En azından ben konuştum. Daha ne diyek?

Boş boş post mu kasalım?

- - - Ekleme - - -

kanald nekadar pişmandır vadıyı kaçırdık diye zannettıler kı eskı sıstem devam eder bız her şartta vadiyi geçeriz

ama yanıldılar o küçümsedikleri vadi onların bütün dizilerini al aşağı etti
Ne alaka küçümsemek? Transfer yapmıyor Kanal D.

Vadi reytingleride silip süpürmüş bölüm gibi bu akşamki bölümün süresi 2 saat 3 dakika geç bitmesinin ve az reklama girmesinin sebebi bu anlamayanlara gelsin. :)

Bizim dizi Vadiden tam 1 saat erken bitti. Biterken gerekeni söyledik. Hatta Vadi biterken de vadiyle ilgili konuştuk. En azından ben konuştum. Daha ne diyek?

Boş boş post mu kasalım?
aga zaten git.
tek basına ezilirsin.bu kadar vadiciyle nasıl başa cıkcan.
ekibi kur gel bekleriz..ama intikamınız ezilirse konusmayın zaten :D :)

Bircok kisi Polat'in hali cok SIKTI artik gibi yorumlar yapiyor.. Tabiki hepimiz hemen ayaga kalkmasini istiyoruz ama Pana Film suan en dogrusunu yapiyor. Adam ömrünün yarasini yedi. 2-3 bölüm sonra ayaga kalkarak, dizinin inandirilicigi tamamiyle ölürdü.. Senaristleri gercekten yürekten tebrik ediyorum. Diziyi gercekci bir sekilde sürdürüyorlar..