7 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• G-Force (Fox TV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Ooo bu bölüm 15 aldıysa haftaya yeniden 16 ya dayanırız

Bence vadinin aldığı reytingler dizinin 10 uncu senesi olmasına rağmen hala inanılmaz totalde nerdeyse en yakin rakibini ikiye katlamış Ab de de az da olsa intikam ve yetenek sizsinizi gecmis.Birde vadide ne zamandır Polat yok buna rağmen intikam ve yetenek sizsiniz gibi güçlü yapımlar karşısında aldığı reytingler kolay bir is degil bundan dolayı bence intikamla yetenek kapışıyor vadi ise kendi reytingini artırma çabasında zirvede tek basına inmeside cok zor

Kurtlar Vadisi Pusu tebrikler.İntikam ivme kazanmaya başlamış ve zirveye çanlar çalmaya başlıyor artık.Yetenek Sizsiniz Türkiye uzun sürmesine rağmen düşük gidiyor..

İntikam çok erken bitiyor. Vadi 23.42`te, Acun 23.50`de bitmiş. Bir az daha uzun olsa A/B`de zirveyi kolay alır.

- - - Ekleme - - -

Ben geçen hafta A/B`dü 10 garanti diyince gülenler olmuştu.

Yakında intikam ab de zirveyi alacaktır..Totaldede 10 reytng'in üzerine çıkıp,zirveye oynayacaktır diye düşünüyorum.Özelliklede acun perşembeden gittikten sonra..

İntikam az farkla özeti geçmiş. :F

Neyse 1 reyting yükselmiş tebrikler.

Dün bütün bölümünü izledim İntikam'ın değişen hiçbir şey yok yine çok sıkıldım izlerken
Reytinglerin bu bölüm yükseleceği çok belliydi günler öncesinden Beren'in dekolte kıyafeti bütün gazete ve sitelere haber olmuştu.Ayrıca bu bölüm öpüşme sahnelerini fazlalaştırmışlar reytinglerde doğal olarak artmış :)

Dün bütün bölümünü izledim İntikam'ın değişen hiçbir şey yok yine çok sıkıldım izlerken
Reytinglerin bu bölüm yükseleceği çok belliydi günler öncesinden Beren'in dekolte kıyafeti bütün gazete ve sitelere haber olmuştu.Ayrıca bu bölüm öpüşme sahnelerini fazlalaştırmışlar reytinglerde doğal olarak artmış :)
Sana sıkıcı gelebilir. Bir kıyafetle reyting bu kadar artmaz. Neden kendisine beğlamıyorsunuz da buna bağlıyorsunuz? Dün çok heyecanlı bir bölümdü.

2 saniyelik öpüşme sahneleri ile bu kadar artıyorsa reyting bravo.

Sana sıkıcı gelebilir. Bir kıyafetle reyting bu kadar artmaz. Neden kendisine beğlamıyorsunuz da buna bağlıyorsunuz? Dün çok heyecanlı bir bölümdü.

2 saniyelik şey artırıyo tabi. 2. bi öpişmeyi izleyebilmek için bölümü izliyolar :F

Eğer öpüşmeler reyting için yapılsaydı,bunu fragmana koyarlardı.Ayrıca orjinalinde bir sahne var dı ki onu bizim dizide yansıtmadılar.O sahneyi çekebilirlerdi.Dizi gayet güzel ve heyecanlıydı.Hatta intikamın şuana kadar yayınlanan en güzel bölümüydü.İnsanları yavaş yavaş sarmaya başladı.Esas hikaye şimdi başlıyor.Dövüş sahnelerinin olduğu bölümler reytignler çok yükselecektir.

Fragmanda öyle bir şey yoktu. Nerden bilsinler?

Ya şiimdi her diziyi öyle 5 dk 5 dk izleyenler vardır. Vadi o izleyenleri heyecanla toplar. Anca öyle 16'ya dayanıyo. Yoksa 14 alır.

İntikam da demekki heyecanın yanında başka şeyler de kullanıyo.

Tabiki bana sıkıcı geliyor senin için çok heycanlı ve güzel olabilir zevk meselesi ama lütfen şu gerçeği kabul et.Günler öncesinden bütün gazeteler ana sayfadan Beren'in derin göğüs dekolteli elbiseli halinin haberini yaptı.Dünde twitter'da Beren'in oyunculuğu değil kıyafeti konuşuldu ve TT listesine girdi.Yani bu haftaki reytinglerin artmasında önemli bir katkısı oldu bu göğüs dekolteli elbisenin yapımcılarda bunu fark ettiyse Beren bundan sonra her hafta bu tarz giyinebilir