7 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• G-Force (Fox TV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .

Bölüm süresi 2 saat 3 dakikaydı. Geç başladı ama intikamdan fazla reklam almıştır.

- - - Ekleme - - -

Bölüm süresi 2 saat 3 dakikaydı. Geç başladı ama intikamdan fazla reklam almıştır.

İntikam geç başlasaydı yükselirdi dedim. Totalde zirveyi alırdı demedim. Bunu da herkes biliyor. Neden uzatmıyor Kanal D onu anlamıyorum. Bence yükselmesini bekliyor. Tam istediği kıvama gelditen sonra uzanacak.

Revan Intikam gec baslasada asagi yukari bu Reytingleri alir, izleyen izler ama su var Intikam in erken bitmesi diger yapimlara yariyor! Evet Intikam önümüzdeki haftalarda AB grubunda zirve mücadelesi verir ama Total de Vadi nin yanina yaklasamaz.

intikam beklediğim gibi yükselmiş repliklere el atıldğı belli :)
kvp yükselmiş polat çıkarsa 15 ten aşağı düşmez
acun ab de hakkından fazla almış gene
uek neden düşmüş anlamadım yasemin vurulmiyimiydi tns nin reyting şifresine ters :D
güven bana kalite bakımından yaparım bilirsin il yarışır vaziyette çok bile almış

intikam yeni bölüm 21:00 başlayıp 23:15 bitse çok daha iyi oranlar alır bence total 8-9 ab 11 geçer

vadi şov yapmış resmen 15 reyting 35 shara !!! :D helal pana be :D

İntikam geç başlarsa dahada düşer diyorum bence zaten total alacağı en fazla 8 reyting zorlasa bile..

İntikam'ım yavaş yavaş istediği yere geliyor.AB'si en az 12 Totali en az 10 reytingdir.Eğer kanal D 22:45'de bitireceğine 23:15'de bitirse AB 11 alırdı kesin.11 almaması uzak bi ihtimal değildi.UEK bitsede kurtulsak:bağır: Yada gunu değişse.

Hatanın yanlış olduğuyla ilgili kanıt.

Beyazsoy "Leyla"nın elinin vücudunun altında kalmış olduğunu söyıemişti. Ancak görüyoruz ki, düştükten sonra da Leyla bir an kımıldıyor. Yani düştükten sonra birden-bire bayılmaz ki, insan azıcık hareket eder.

Bir diğeri de dublör meselesi. Düştükten sonra 1-2 saniyelik dikkat edin, Leylanın kendisinin de kara. Sadece arkadan belli oluyor.

İşte Video:

Moderatörün son düzenlenenleri:
@revan intikam söz konusuysa her şey mübah bazıları için :) neyse bir konu açmıştm intikam ilk galibeyetini forumda aldı beyazsoyun kanın yayılma konusu hat diye gereksiz diye kilitlenmişti gen bilmişim bakın şimdi intikam var hala beyazsoy yok :D

Çarpraz aşağı düşüyo. Masanını üstüne düştüğpünde masaya paralel oluyo :F

Hatanın yanlış olduğuyla ilgili kanıt.

Beyazsoy "Leyla"nın elinin vücudunun altında kalmış olduğunu söyıemişti. Ancak görüyoruz ki, düştükten sonra da Leyla bir an kımıldıyor. Yani düştükten sonra birden-bire bayılmaz ki, insan azıcık hareket eder.

Bir diğeri de dublör meselesi. Düştükten sonra 1-2 saniyelik dikkat edin, Leylanın kendisinin de kara. Sadece arkadan belli oluyor.

İşte Video:

revan hala arkamdan konuşuyorsun ya helala olsun kişiliğin 10 numara

bu kadar çok konuştunuz ki arkdamdan .. mecbur kaldım cevap vereceğim

bir kere çekimlerin iki hatta 3 aşamada yapıldığı açık. ilkinde dubblör yok bunu ozana da anlattım ama berenine laf gelmesin deyüü çırpındı :))) klitlediği 3 konuda beren ile ilgiliydi :))) aynı tartışmalar necati şaşmaz için açtığım sayfada olmasına ragmen sagdece berenli sayfaları klitledi :))))))))

neyse konuya dönelim

bakın dublör kulanılmayan didem uzelin düşme sahnesi ve kanal d nin kısmen gerçekleri gizlediği sahne şu 4 saniyelik sahne büyük ihtimal açıklama dedikleri gibi halatla baglamışlar

[video]http://www.youtube.com/watch?v=84mLOaOM-F8[video]

bu sahneden sonrakiler tamamemn dublör tarafından gerçekleştirilmiş
işte kanıtı:

didem uzelin koluna bakın iki kolda yukarda

jymkp.jpg

peki dublörün sağ eline bakın aşagıda neden çükü adam düşecek ve kendini korumaya alıyor

jyml1.jpg

peki düştükten sonra adamın kolu nerde gördüğü gibi boşta vucudnun altında kalsa o el kırılır

jymnn.jpg

bu karenin sonrası yani saniyeni 24 de biri vakitten ne oluyor kol vucudunun altına giriyor. bu kadar hızlı haraketi bırakın ölü useyin bolt dahil yapamaz :)))))))

jymph.jpg

neyse umarım arkdamdan bidaha konuşulmaz .. tekrarından sağlıcakla kalın

Moderatörün son düzenlenenleri: