7 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• G-Force (Fox TV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
GÜNÜN KAZANANLARI

Atv'de yıllar ile adeta rekabet haline giren dizi "Kurtlar Vadisi Pusu" her iki gruptada zirvede yer alarak başarısını sürdürdü.
Hemen ardından ekrana gelen Güven Bana programıyla da başarılı olan Atv iki kuşakta da lider oldu.
Kanal D'nin sevilen dizisi "İntikam" bir hafta verdiği aranın ardından kaybettiği ratinglerini topladı ve AB'de zirveye yaklaşırken Total'de de oranlarında epey bir yükselme kaydetti. Dizinin AB'de zirveyi alması yakın !
Star TV'de ekrana gelen Acun Medya tarafından hazırlanan yetenek yarışması "Yetenek Sizsiniz Türkiye" her iki grupta da az da olsa oranlarını arttırdı.

GÜNÜN KAYBEDENLERİ

Kanal D'de ekrana gelen "Umutsuz Ev Kadınları" dizisinde ki kan kaybı devam ediyor. Dizi yeni bir gün ve yeni bir saatte denenmezse sonu yakın gibi gözüküyor.
Show TV dün akşam "Ustura Kemal" dizisinin tekrar bölümüyle büyük hayal kırıklığı yaşadı. Dizi iki grupta da çok gerilerde kalarak kanalına zor bir gece yaşattı.

dizi kolik

intikamın tek eksisi çakma olması. onun dışında senaryosu gayet güzel. ayrıca bu bölüm gerçekten heyecanlıydı. öpüşme ve kıyafetin reytinge o kadar katkısı olamaz. kaldı ki olsa bile, sonuçta reyting reytingtir. sonuca bakmıyor mu herkes? reytingte 1.olan her dizi çok mu kaliteli ki?

Kvp yine çok rahat şekilde zirvede intikam yükselmiş ama liderlik çok çok uzaklarda yst fena olmasada cumartesiyi mumla arıyor güven bana çok iyi sharelar almış aynı şekilde reytingide çok iyi abde vadi ve intikam oranlarını yükselterek ilk 2'de yst abde yükselsede beklenenin altında güven bana abde 20 share alarak harika gitmiş

intikam erken basladi erken bitti geç baslayip geç bitse dez avantajda olabilir huzur sokagini atv hep erken baslatiyor birkere geç baslatti 5 reytinge düstü

acun 45 dakika reklam vermiş bölümü indirdim tam 45 dakika totalde aynilar abde fark var en çok acun yükselmis ab de gecen hafta göre :)
Karşılaştırmalı Reyting Tablosuna göz atarsan iki grupta da en çok yükselen yapımın İntikam olduğunu görürsün PT1`de :)

Acun 23.50`de bitmiş. Bu daha avantajlı Acun için. Kendisi uzatıyor, oranlarını arttırıyor. Kısa keserse daha da düşer.

Karşılaştırmalı Reyting Tablosuna göz atarsan iki grupta da en çok yükselen yapımın İntikam olduğunu görürsün PT1`de :)

Acun 23.50`de bitmiş. Bu daha avantajlı Acun için. Kendisi uzatıyor, oranlarını arttırıyor. Kısa keserse daha da düşer.

aynanda karsılastıklarinda intikam önde gitmiyorki ikisinin özetlerine bak biri 6 reyting biri 4 reyting

acunun ihtiyaci yok nede olsa aylık oranlarda starı yükseltti haftaya fenerin maçı varmıs ikinci tur maçı

yst yok maç var ama maç önemi bu sefer büyük oranlar değisecek intikam geç basliycani sanmiyorum

aynanda karsılastıklarinda intikam önde gitmiyorki ikisinin özetlerine bak biri 6 reyting biri 4 reyting

acunun ihtiyaci yok nede olsa aylık oranlarda starı yükseltti haftaya fenerin maçı varmıs ikinci tur maçı

yst yok maç var ama maç önemi bu sefer büyük oranlar değisecek intikam geç basliycani sanmiyorum
Özetle ne alakası var yahu? Acunun özeti eğlenceli. Tabii ki yüksek çıkar.

İntikam 30 dakika özet verdi.

Sonuçta erken bitmesi devavantaj. Sen kendin 20 Dakika için demiyormuydun erken bitmesi kötü diye. Kısa özet diziyi düşüşür diyen sendin hep.

Özetle ne alakası var yahu? Acunun özeti eğlenceli. Tabii ki yüksek çıkar.

İntikam 30 dakika özet verdi.

Sonuçta erken bitmesi devavantaj. Sen kendin 20 Dakika için demiyormuydun erken bitmesi kötü diye. Kısa özet diziyi düşüşür diyen sendin hep.

geç biterse düser diyorum 20 dakika geç bitince yükseldimi yo zaten absi iyiydi yine iyi fark yok hatta totalde düstü :)

İntikamda senaryo düzeldi senaryo, yükselmişse düzelmiştir. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ayrıca Beren'in dekoltesi tabi ki reytinglerin yükselmesinde etkilidir, her yerde reklamı yapıldı zaten, en azından ben o sahne için oturup bekledim. :D Ama öyle ya da böyle dizi yükseldi. Herkese de tebrik etmek düşer...

Haftaya maç var diyonuz da İntikam'ı etkileyeceğini sanmıyorum. Vadi'yi de pek etkilemez çünkü Vadi maç olduğu zaman geç başlıyor.

Revan hala intikam geç başlasa gibi bahanelerle karşımızda kanal d arayıp söylemek lazım şunuda belirtelim intikam geç başlarsa reytingi düşer :D

Revan hala intikam geç başlasa gibi bahanelerle karşımızda kanal d arayıp söylemek lazım şunuda belirtelim intikam geç başlarsa reytingi düşer :D

Yükselen bir grafik çiziyordu her dakika. Neden düşsün?

Bkz: Vadi 88 dakika reklamsız gitti, ona rağmen 23.42`te bitti, reytingleri arttı. Aksine yükselir geç bitse.

Bkz: Vadi 88 dakika reklamsız gitti, ona rağmen 23.42`te bitti, reytingleri arttı. Aksine yükselir geç bitse.

Bölüm süresi 2 saat 3 dakikaydı. Geç başladı ama intikamdan fazla reklam almıştır.

- - - Ekleme - - -

Bölüm süresi 2 saat 3 dakikaydı. Geç başladı ama intikamdan fazla reklam almıştır.