6 Mayıs 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

sayfa 1 den başladım okumaya yoruldum yaa:T 17 sayfa pazar negüzel 3 sayfaydı

sema&eylem ikilis ikinci sezon ab izleyicisini kaçırır bu durmda :D yga da ikinci seozn havva öldüyü yutturdular 3.seozn bebek yusuftanı yani iki yalanla sezon ortalarına geldiler lale devirnde 2.sezon 25 bölüm yeşim intikam tohumalrı ekti 3.sezon zümrüt aynısını yaptı karadayıynın süresine bakarsak onun d asonu ynı gibi :D

Bilmem Fox onlar için acemilik dönemleriydi belki :X Ay yapım onlarda bişey görmeseler çalişmazlardi.Zaten ay yapım mudahalede bulunuyormuş.

mahir karayla hakime hanım hemen barışırlarsa dizi biter,ikisinin arasına nazif karanın idamı girebilir,bu akşamki nazif karanın kaçma olayından sonra ipin ucu görünüyor sanki;
birde bu akşam ki final sahnesi güzeldi feride komadaki mahiri öptü-mahir gözünü açtı hayata döndü(feridenin beni öpüp uyandıracağını bilsem benden komaya girerdim)

mahir karayla hakime hanım hemen barışırlarsa dizi biter,ikisinin arasına nazif karanın idamı girebilir,bu akşamki nazif karanın kaçma olayından sonra ipin ucu görünüyor sanki;
birde bu akşam ki final sahnesi güzeldi feride komadaki mahiri öptü-mahir gözünü açtı hayata döndü(feridenin beni öpüp uyandıracağını bilsem benden komaya girerdim)

Aynen :kiki:

Bir Aşk Hikayesi reytinglerde 50 ye girsin veya girmesin dizinin sosyal medyada etkisini biliyoruz o yeter... Ben izlememe bakarım, reytingleri beni ilgilendirmez o kanalı ilgilendiren birşeydir... Acunun salı günü olması bazı kişileri feci şoka sokmuş.

acunun salı güne gelmesi öbgz'kiyi etkiler özellikle ab grubunda-biü'ye tüm kişilerde bişey yapamaz

Survivor bitti bu akşam şok üstüne şok yaşadım resmen!

Hilmicem ve Murat Bozok'la düşman olmuş. Duygu ve Bozok kanki. :D

Bir diğer şok da Survivor 4 gün oldu!! Artık Salı günleri de var. Survivor salı günü kısa sürüp 20 Dakika 22.00 gibi başlayabilir fikrim bu bakalım ne olacak...

Amerika'da da The Voice reyting rekoru kırınca 3 güne çıktı klip şov yapıyorlar, Acun eksik kalır mı. :F

Şaka bi yana bir programın 2'den günden fazla olmasına karşıyım ama konu Survivor olunca benim için süpper süpper süpper! Survivor festivali! :F:F

dipnot: Bozok'un elenmesine sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. :S

Hilmicem ve Murat pislik yaptılar...

ben bozoku tutuyordum ne yalan söyleyeyim-birde ben survivora bakıyorum muratla hilmicem ikili oynuyorlar bir duygunun yanındalar bir bozokun

Hilmicem'e zaten kıl oluyordum ama Murat beni şoka soktu. Ben hep Murat'ı efendi çocuk zannediyordum Hilmicem murat'ı kendine benzetmiş...

Körle yatan şaşı kalkar. :)

@yakup09 nereden biliyorsun artık Salı'ları da yayınlanacağını?

Bir Aşk Hikayesi reytinglerde 50 ye girsin veya girmesin dizinin sosyal medyada etkisini biliyoruz o yeter... Ben izlememe bakarım, reytingleri beni ilgilendirmez o kanalı ilgilendiren birşeydir... Acunun salı günü olması bazı kişileri feci şoka sokmuş.

Survivor, Öbgzk'yi giderayak daha da düşürecek ya ondan şoka girmişlerdir. :)))