20 dakika noldu?
sema&eylem ikilis ikinci sezon ab izleyicisini kaçırır bu durmda yga da ikinci seozn havva öldüyü yutturdular 3.seozn bebek yusuftanı yani iki yalanla sezon ortalarına geldiler lale devirnde 2.sezon 25 bölüm yeşim intikam tohumalrı ekti 3.sezon zümrüt aynısını yaptı karadayıynın süresine bakarsak onun d asonu ynı gibi
Bilmem Fox onlar için acemilik dönemleriydi belki Ay yapım onlarda bişey görmeseler çalişmazlardi.Zaten ay yapım mudahalede bulunuyormuş.
mahir karayla hakime hanım hemen barışırlarsa dizi biter,ikisinin arasına nazif karanın idamı girebilir,bu akşamki nazif karanın kaçma olayından sonra ipin ucu görünüyor sanki;
birde bu akşam ki final sahnesi güzeldi feride komadaki mahiri öptü-mahir gözünü açtı hayata döndü(feridenin beni öpüp uyandıracağını bilsem benden komaya girerdim)
Bir Aşk Hikayesi reytinglerde 50 ye girsin veya girmesin dizinin sosyal medyada etkisini biliyoruz o yeter... Ben izlememe bakarım, reytingleri beni ilgilendirmez o kanalı ilgilendiren birşeydir... Acunun salı günü olması bazı kişileri feci şoka sokmuş.