6 Mayıs 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

- Ve survivor gönüllüler de elenen isim ; Bozok !

- - - Ekleme - - -

Oha bozok elendi!! Çok şaşırdım ben, fatmagül bekliyodum!

Murat'ın Duygu'yla derdi ne yahu. "Bu hafta o gidecek, yemin ederim gidecek" dedi Duygu'yu kastederek. Duygu'nun Suçu Ne?!

Hala mı alişamadın? Karadayı dizi değil haftalık "Sinema Kuşaği" :X

sema&eylem ikilis ikinci sezon ab izleyicisini kaçırır bu durmda :D yga da ikinci seozn havva öldüyü yutturdular 3.seozn bebek yusuftanı yani iki yalanla sezon ortalarına geldiler lale devirnde 2.sezon 25 bölüm yeşim intikam tohumalrı ekti 3.sezon zümrüt aynısını yaptı karadayıynın süresine bakarsak onun d asonu ynı gibi :D

Ohaa acun artık salıda var yokk artık ya yok!!!!!

- - - Ekleme - - -

Acum haftada 4 gün , salı günleride varmış! Pess ya pes artık!!

hakime hanım sezon finalinde birde sevdiği adamın babasını asıyormu,kıyamet o zaman kopar

Oha derim :D

karadayı 182 dk de 56 dk reklam vermiş @Forumdash ın anlıkalra göre :D 126 dk dizi mi lur maşallah :F

Normal :)

Mahir iyileşmiş mahkeme başlıyor Serra filan gelmiş Mahir'in öz annesi tanıklık ediyor yine ve Ayten'e tecavüz edilmiş :(

Pek guzel degil o vakit..

Hala mı alişamadın? Karadayı dizi değil haftalık "Sinema Kuşaği" :X

:D

Dün demiştim ki;
Ünlüler kazanıyor kazandıklari için seviniyorlar Bozok'ta onlarla gülüyor:X Bozok gönüllülere fazla:X

Adam Ünlülerle birleşmeyi onlarla tanişmayı çok istiyormuş işte:( Fatmagül çıt kırıldımlıktan başka bişey yapmıyor.Yazıklar olsun onlara.Duygu varken ismi yazıklardan neden Bozok?