6 Mayıs 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bir Aşk Hikayesi reytinglerde 50 ye girsin veya girmesin dizinin sosyal medyada etkisini biliyoruz o yeter... Ben izlememe bakarım, reytingleri beni ilgilendirmez o kanalı ilgilendiren birşeydir... Acunun salı günü olması bazı kişileri feci şoka sokmuş.

Reytingler umrumda olmadığı için mi o yazıyı ve gülücüğü koydun oraya. İsterse sosyal medya yıkılsın, eğer 2 reyting zor geçiyorsa dizi biter. Sosyal medyada kalmaz.

- - - Ekleme - - -

Hilmicem'e zaten kıl oluyordum ama Murat beni şoka soktu. Ben hep Murat'ı efendi çocuk zannediyordum Hilmicem murat'ı kendine benzetmiş...

Körle yatan şaşı kalkar. :)

Murat resmen ekranları oynuyor.. Bugünde iyice farkedil bu.

- - - Ekleme - - -

Survivor, Öbgzk'yi giderayak daha da düşürecek ya ondan şoka girmişlerdir. :)))

Ne şok olucam, geliyosa gelsin. Öbgzk zaten başarısını kanıtlamış bi yapım.

- - - Ekleme - - -

@yakup09 nereden biliyorsun artık Salı'ları da yayınlanacağını?

HAftada 4 gün dedi ve ct , pz , pzt ve salı yazdı

- - - Ekleme - - -

Mahzunda az değil Forumdash'ın dediği gibi HDE çok uzun bölümler çekiliyordu AFK da genelde 2 saat civarı gidiyordu. :D

O mahsun yok mu o. Herşeyin başı o :kiki:

karadayıda reytinglerde fazla bir değişiklik beklemiyorum bu hafta
ama gelecek haftaki bölüm bomba
total 11'görür ab'de 12'yi geçermi bilemem,yalan dünyanın o haftaki bölümüyle alakalı.yalan dünya verdiği aradan sonra bi süre toparlanamıyor belkide haftaya toparlanacak bilemiyoruz

not:karadayıda her bölüm yükseliş bekliyorum aslında çünkü karadayı kulaktan kulağa yayılarak bu kadar çok izlenmeye başlandı
birde diziyi hiç izlemeyen birisi biraz kulaktan dolma bilgiyle diziye başlar hikayeye kendini kaptırıp diziyi sever

Hey Allah'ım ya ben Bir Aşk Hikayesinin reytinglerini takmıyorum diyorum... Survivor'un salı günü yayınlanacağını duyunca bir paniklemişsin her halinden belli oluyo. Öbgkye gelen vuruyo giden vuruyo... Önce Biü şimdi Acun :)

Fatmagül %61
bozok %39 oy alarak elenmiş, halk artık bozoktan nasıl bi nefret ettiyse :kiki:

- - - Ekleme - - -

Hey Allah'ım ya ben Bir Aşk Hikayesinin reytinglerini takmıyorum diyorum... Survivor'un salı günü yayınlanacağını duyunca bir paniklemişsin her halinden belli oluyo. Öbgkye gelen vuruyo giden vuruyo... Önce Biü şimdi Acun :)

Bu laflara karnım tok benim. Birinci olsun yada olmasın. Ben 4 güne çıkmasına şaşırdım hepsi bu.

karadayıda reytinglerde fazla bir değişiklik beklemiyorum bu hafta
ama gelecek haftaki bölüm bomba
total 11'görür ab'de 12'yi geçermi bilemem,yalan dünyanın o haftaki bölümüyle alakalı.yalan dünya verdiği aradan sonra bi süre toparlanamıyor belkide haftaya toparlanacak bilemiyoruz

not:karadayıda her bölüm yükseliş bekliyorum aslında çünkü karadayı kulaktan kulağa yayılarak bu kadar çok izlenmeye başlandı
birde diziyi hiç izlemeyen birisi biraz kulaktan dolma bilgiyle diziye başlar hikayeye kendini kaptırıp diziyi sever
Aynen öyle başladım izlemeye :D

bozok_harita_genel.jpg

farka bak imkansız gibi görüyodum bozokun gitmesini ama helal olsun fatmagüle

- - - Ekleme - - -

Fatmagulun bu kadar fark atacagini tahmin etmemistim :)

valla ben fatmagülün şansını yüzde 1 bile görmüyodum çünki sesiz sakin kişiler eleniyo sivri dilli ve saldırganlar kalır dedim bide oyunlarda kötü fatmagül ama helal olsun kıza sakin ve sevecen birisi kavga gürültüsü yok

farka bak imkansız gibi görüyodum bozokun gitmesini ama helal olsun fatmagüle

- - - Ekleme - - -

valla ben fatmagülün şansını yüzde 1 bile görmüyodum çünki sesiz sakin kişiler eleniyo sivri dilli ve saldırganlar kalır dedim bide oyunlarda kötü fatmagül ama helal olsun kıza sakin ve sevecen birisi kavga gürültüsü yok

Son 1 haftadir iyi yine oyunlarda ama :)

karadayının son sahnesi müthişti o nası öpmek:kiki:komadaki adamı diriltti :kiki::kiki:

SBT Karsilastirmali Tablo;

SBTTOTALAB
KARADAYI+ 0.56+ 0.55
YALAN DÜNYA+ 0.43+ 0.69
SURVIVOR-0.77-0.65

<colgroup><col><col span="2"></colgroup>

Moderatörün son düzenlenenleri:
KARADAYI'mmm süper gitmis :D

TNS Karsilastirmali Tablo;

TNSTOTALAB
KARADAYI+ 0.13-1.6
YALAN DÜNYA+ 0.65+ 1.49