Kenan'siz bir bölüm icin bu oranlar süper Demek ki insanlar sadece Kenan icin degil, dizinin kendisi icin izliyor diziyi demektir bu
Yalan Dünya AB'de süper gitmis. Survivor düsüslerde. Birde haftada dört gün yayinlanacak. Sali günü Acun eskiden Persembe aldigi kadar alamaz.
Karadayi'nin AB'si gecen haftaya göre düsmüs ama yine normal ortalama oranini almis. Gecen hafta zaten müthis bir bölümdü, en iyi reytingini aldi dizi.
Survivor'un reklam arasında izlerken gördüm. Orada havuza atlıyorlar felan deyince anlamıştım.Ben Buradan Atlarım`ın reklamını yaptılar Yalan Dünya`da. @dizi kolik
Onu da dedi. Ben Buradan Atlarım yarışması bile var dedi.
Survivor'un reklam arasında izlerken gördüm. Orada havuza atlıyorlar felan deyince anlamıştım.
İnternetten baktım ama beğenmedim. Sadece Uğurkan'lı bölüm çok komiğime gitti.
Onu da dedi. Ben Buradan Atlarım yarışması bile var dedi.
Bu arada Nurhayat'ın Bugün Ne Giysem'e gittiği bölümü izledin mi?
Yalan Dünya reklam saatleri için tıklayın.
https://fav10.net/reyting-sonuclari...esi-reyting-sonuclari-189196.html#post1257259
Revan nasıl öyle ayalardın, yani nasıl biz linke tıklayınca hemen sadece o mesajı görmemizi sağladın?
Mesajın sağ yukarısındaki # ile olan numarasının linkini kopyalıyorsun.
Karadayı'mın AB'si düşmüş eskisine dönmüş ama haftaya artacaktir yine.Haftaya mahkemede var nasılsa bu haftanın durgunluğunu haftaya üzerlerinden atarlar Yalan Dünya artmiş işte burdan belli oluyor ki Karadayı ve Yalan Dunya kesimi aynı kesim 2'sinide tebrikler