Annem BZÇ’yi açtı da şuan çok duygusal bir sahne var. Annesine çok üzüldüm Hünkar’ın. Bir de çalan Aytekin Ataş şarkısı sahneye çok uymuş.
Annem BZÇ’yi açtı da şuan çok duygusal bir sahne var. Annesine çok üzüldüm Hünkar’ın. Bir de çalan Aytekin Ataş şarkısı sahneye çok uymuş.
Şarkı seçimleri çok başarılı dizinin. Vahide Perçin'e bu bölümde hâlâ yer verilmesi çok iyi.Annem BZÇ’yi açtı da şuan çok duygusal bir sahne var. Annesine çok üzüldüm Hünkar’ın. Bir de çalan Aytekin Ataş şarkısı sahneye çok uymuş.
Alev Alev'i izlemiyor musun?Hele başrol Demet Evgar hiç sevmem zaten
Yok ben Mucize DoktorcuyumAlev Alev'i izlemiyor musun?
Ne demek sevmem, oyunculuğu mu kötü.
Evet şu anki Züleyha-Hünkar sahnesi de çok iyiydi. Belki de ilk defa bu kadar uzun bakıyorum diziye ama şahane sahneler yapmışlar.Şarkı seçimleri çok başarılı dizinin. Vahide Perçin'e bu bölümde hâlâ yer verilmesi çok iyi.
Cenaze yıkama, herşey var. Hünkar'a yakışır bir veda hazır etmişler
@Aserat görmesin bu mesajları, kalpten gidecek en sonunda.Evet şu anki Züleyha-Hünkar sahnesi de çok iyiydi. Belki de ilk defa bu kadar uzun bakıyorum diziye ama şahane sahneler yapmışlar.
Hepsi birimizi mutlaka temsil ediyor Özgür beyciğim, özenle seçildiler. Yarına kalmamış, Alev Alev'in yorum konusunda kendisine basılmış bile. Aynen öyle, üstelik hem reyting konusu hem de dizi konusu denk geldi. Bereketli bir gün oldu...Cringe butonumuz, Aleyna Baba ve “akıyor maşallah” diyen abi harika olmuş. Yarın butona ihtiyacımız olabilir yine. Akıyor maşallah da konunun hiti açısından sizi temsil ediyor olacak Sherlock beyciğim.
O zaten yarın reytingleri görünce kalpten gider.@Aserat görmesin bu mesajları, kalpten gidecek en sonunda.
Butonu kullanmaya mecbur kaldım yine o yorumu görünce.Hepsi birimizi mutlaka temsil ediyor Özgür beyciğim, özenle seçildiler. Yarına kalmamış, Alev Alev'in yorum konusunda kendisine basılmış bile. Aynen öyle, üstelik hem reyting konusu hem de dizi konusu denk geldi. Bereketli bir gün oldu...
Dizide herzaman şahane sahneler mevcut Açıkçası herzaman izlemiyorum ve dram çok sevmem ama bu diziyi açtığımda kanal değiştiremiyorum. Bazı bölümler çok efsane oluyor ve baştan sona izliyorum ozamanlar. Çoğu zamanda yarısını.Evet şu anki Züleyha-Hünkar sahnesi de çok iyiydi. Belki de ilk defa bu kadar uzun bakıyorum diziye ama şahane sahneler yapmışlar.
Evet önümüzdeki bölüm dizi adına çok önemli bence pek sarsılmaz dizi ama hikayenin bundan sonra da sağlam olması lazım.Dizide herzaman şahane sahneler mevcut Açıkçası herzaman izlemiyorum ve dram çok sevmem ama bu diziyi açtığımda kanal değiştiremiyorum. Bazı bölümler çok efsane oluyor ve baştan sona izliyorum ozamanlar. Çoğu zamanda yarısını.
Gelecek haftaki fragman ve bölüm çok önemli.
Demet Evgar'ı itici bulup kıvırcık hasta doktoru(ismini unuttum) izlemek de iyiymiş.Yok ben Mucize Doktorcuyum
Oyunculuk bakımından iyi ama kadın bana itici geliyor biraz
Ali Vefa onu canlandıran Tamer TunaDemet Evgar'ı itici bulup kıvırcık hasta doktoru(ismini unuttum) izlemek de iyiymiş.
Hiç itici değil yani, Demet Evgar itici.Ali Vefa onu canlandıran Tamer Tuna
Gayet sempatik bir adam
Bana öyle geliyor diye itici değildir tabii bana itici geliyor sadeceHiç itici değil yani, Demet Evgar itici.
Hazar daha genç kız yani yaş itibariyle Demet Evgar kadınlığı seviyesinde değil.Hazar Ergüçlü eksik.
Ben @Çiğdem @sokak sanati @Harunnn60 @Forumdash vs. olsaydı etkinlikte finali bile göremezdi Mucize Doktor. Neyse bizde görmezden geliyoruz zaten. Bizsiz etkinlik etkinlik değildir.
Tamer Tuna ne be Demet için itici yazman gibi şakasına söyledin herhalde.Ali Vefa onu canlandıran Tamer Tuna
Gayet sempatik bir adam
Doğrusunu unuttumAli Vefa onu canlandıran Tamer Tuna
Gayet sempatik bir adam
Yaaav sevmek zorunda mıyım sevmiyorum o kadınıTamer Tuna ne be Demet için itici yazman gibi şakasına söyledin herhalde.