Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kalk Gidelim | TRT1

Oy: 0 0.0%
  • Başlat / Ready Player One (TV'de İlk) | Star TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    32
TV izlemeyeceğim belki Alev Alev bakarım ilk bölüm olduğu için

İlk sezonda da yığınla mantıksızlık bulunur da neyse sonraki sefer şansınızı denersiniz artık. :A Gerçi bu sene de Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı finale çıkar bence. :A
Aman sen de bir garipsin mantıksızlık MD’de hiç yok sanki. :A En basitinden araba kaputunun üzerinde ciğere müdahale etmesi daha büyük saçmalık ve mantıksızlık. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Aman sen de bir garipsin mantıksızlık MD’de hiç yok sanki. :A En basitinden araba kaputunun üzerinde ciğere müdahale etmesi daha büyük saçmalık ve mantıksızlık. :A
O en azından orijinalde olan bir şeymiş yani orijinalinin mantıksızlığı. :A

Neyse yarın büyük kıyamet kopacak @Sherlock'un konuyu sen aç teklifini geri çevirmese miydim acaba. :A

O en azından orijinalde olan bir şeymiş yani orijinalinin mantıksızlığı. :A

Neyse yarın büyük kıyamet kopacak @Sherlock'un konuyu sen aç teklifini geri çevirmese miydim acaba. :A
Bir çok uyarlama her şeyi aynen uyarlamıyor. MD ekibi de yapabilirdi bunu da. :A Kolaya kaçıp mantıksız sahneler yazmasınlar. :A

İyi ki sen açmamışsın yarın zaten sinir krizi geçireceksin reytingleri görünce. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Aserat
Bir Zamanlar Çukurova.

Yorucu bir gündü, Hünkar'ın ölümünü izleyip ağlayayım :T
Vahide Perçin'e veda zamanı :(

Mucize Doktor'un helvasını kavurmaya geliyoruz, ha ben yokken de en favori dizi olarak seçmişsiniz, hemde Atiye'nin karşısında. Hiç yakıştıramadım gerçekten, resmen fiyasko. :A

Neyse, bugün günlerden K A D I N :Z (Dilan Çiçek'i görmezden gelebilirsiniz. :A)

show-tv-alev-alev.jpg

Rakip bile değiliz :A

Kısaca tahminlerimi yapacak olursam BZÇ o fragmanla yerini korur hatta AB'de de zirveyi alacak gibi. Alev Alev MD'den izleyici alabilir ama en çok Masterchef'i etkileyecek bence. Zaten dizi izlemeyen kitle başka alternatif olmadığı için MC izliyor ve Temmuz'dan beri yayında olduğu için özellikle son haftalarda reyting kaybetmeye başladı. Eskiden neredeyse 10 aldığı eleme gününde bile artık 6-7'ye geriledi. MD'nin ne kadar etkileneceği bu hafta değil daha sonra belli olur.

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Mucize Doktor'un helvasını kavurmaya geliyoruz, ha ben yokken de en favori dizi olarak seçmişsiniz, hemde Atiye'nin karşısında. Hiç yakıştıramadım gerçekten, resmen fiyasko. :A

Neyse, bugün günlerden K A D I N :Z (Dilan Çiçek'i görmezden gelebilirsiniz. :A)

show-tv-alev-alev.jpg

Hahah çok beklersiniz 😅😅😅

Kısaca tahminlerimi yapacak olursam BZÇ o fragmanla yerini korur hatta AB'de de zirveyi alacak gibi. Alev Alev MD'den izleyici alabilir ama en çok Masterchef'i etkileyecek bence. Zaten dizi izlemeyen kitle başka alternatif olmadığı için MC izliyor ve Temmuz'dan beri yayında olduğu için özellikle son haftalarda reyting kaybetmeye başladı. Eskiden neredeyse 10 aldığı eleme gününde bile artık 6-7'ye geriledi. MD'nin ne kadar etkileneceği bu hafta değil daha sonra belli olur.
Güzel avutuyorsun kendini. :A En çok MD’yi etkileyeceği gayet açık. :A

Şimdi böyle saçma ve akılalmaz bir iddiaya uzun uzun yorum yazıp kendimi nasıl yorayım. :A
İddia değil gerçek. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Aserat