Aman sen de bir garipsin mantıksızlık MD’de hiç yok sanki. En basitinden araba kaputunun üzerinde ciğere müdahale etmesi daha büyük saçmalık ve mantıksızlık.İlk sezonda da yığınla mantıksızlık bulunur da neyse sonraki sefer şansınızı denersiniz artık. Gerçi bu sene de Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı finale çıkar bence.
O en azından orijinalde olan bir şeymiş yani orijinalinin mantıksızlığı.Aman sen de bir garipsin mantıksızlık MD’de hiç yok sanki. En basitinden araba kaputunun üzerinde ciğere müdahale etmesi daha büyük saçmalık ve mantıksızlık.
Bir çok uyarlama her şeyi aynen uyarlamıyor. MD ekibi de yapabilirdi bunu da. Kolaya kaçıp mantıksız sahneler yazmasınlar.O en azından orijinalde olan bir şeymiş yani orijinalinin mantıksızlığı.
Neyse yarın büyük kıyamet kopacak @Sherlock'un konuyu sen aç teklifini geri çevirmese miydim acaba.
Bir çok uyarlama her şeyi aynen uyarlamıyor. MD ekibi de yapabilirdi bunu da. Kolaya kaçıp mantıksız sahneler yazmasınlar.
İyi ki sen açmamışsın yarın zaten sinir krizi geçireceksin reytingleri görünce.
Feris ne güzel had bildiriyor işte kendimi yoramam.
“Okey” demek mi had bildirme.Feris ne güzel had bildiriyor işte kendimi yoramam.
Beren de senin gibi laftan anlamadığı için ikinize gelecek tepki en fazla böyle olur.“Okey” demek mi had bildirme.
Beren bence senin gibi. İkiniz de bir şeye taktınız mı takıyorsunuz. O Dicle’yi gördükçe çatlıyor, sen de bizim laflarımızla çatlıyorsun.Beren de senin gibi laftan anlamadığı için ikinize gelecek tepki en fazla böyle olur.
Şimdi böyle saçma ve akılalmaz bir iddiaya uzun uzun yorum yazıp kendimi nasıl yorayım.Beren bence senin gibi. İkiniz de bir şeye taktınız mı takıyorsunuz. O Dicle’yi gördükçe çatlıyor, sen de bizim laflarımızla çatlıyorsun.
Rakip bile değilizMucize Doktor'un helvasını kavurmaya geliyoruz, ha ben yokken de en favori dizi olarak seçmişsiniz, hemde Atiye'nin karşısında. Hiç yakıştıramadım gerçekten, resmen fiyasko.
Neyse, bugün günlerden K A D I N (Dilan Çiçek'i görmezden gelebilirsiniz. )
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino
Hahah çok beklersiniz 😅😅😅Mucize Doktor'un helvasını kavurmaya geliyoruz, ha ben yokken de en favori dizi olarak seçmişsiniz, hemde Atiye'nin karşısında. Hiç yakıştıramadım gerçekten, resmen fiyasko.
Neyse, bugün günlerden K A D I N (Dilan Çiçek'i görmezden gelebilirsiniz. )
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino
Güzel avutuyorsun kendini. En çok MD’yi etkileyeceği gayet açık.Kısaca tahminlerimi yapacak olursam BZÇ o fragmanla yerini korur hatta AB'de de zirveyi alacak gibi. Alev Alev MD'den izleyici alabilir ama en çok Masterchef'i etkileyecek bence. Zaten dizi izlemeyen kitle başka alternatif olmadığı için MC izliyor ve Temmuz'dan beri yayında olduğu için özellikle son haftalarda reyting kaybetmeye başladı. Eskiden neredeyse 10 aldığı eleme gününde bile artık 6-7'ye geriledi. MD'nin ne kadar etkileneceği bu hafta değil daha sonra belli olur.
İddia değil gerçek.Şimdi böyle saçma ve akılalmaz bir iddiaya uzun uzun yorum yazıp kendimi nasıl yorayım.
Kitlemiz sağlam en azından bu hafta ciddi bir düşüş olacağını sanmıyorum.Güzel avutuyorsun kendini. En çok MD’yi etkileyeceği gayet açık.
Sen sanmamaya devam et.Kitlemiz sağlam en azından bu hafta ciddi bir düşüş olacağını sanmıyorum.
Güzel avutuyorsun kendini. En çok MD’yi etkileyeceği gayet açık.
İddia değil gerçek.
Sen sanmamaya devam et.