Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kalk Gidelim | TRT1

Oy: 0 0.0%
  • Başlat / Ready Player One (TV'de İlk) | Star TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    32
Kısaca tahminlerimi yapacak olursam BZÇ o fragmanla yerini korur hatta AB'de de zirveyi alacak gibi. Alev Alev MD'den izleyici alabilir ama en çok Masterchef'i etkileyecek bence. Zaten dizi izlemeyen kitle başka alternatif olmadığı için MC izliyor ve Temmuz'dan beri yayında olduğu için özellikle son haftalarda reyting kaybetmeye başladı. Eskiden neredeyse 10 aldığı eleme gününde bile artık 6-7'ye geriledi. MD'nin ne kadar etkileneceği bu hafta değil daha sonra belli olur.
Zehirli oku attığın için teşekkürler. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Mucize Doktor'un helvasını kavurmaya geliyoruz, ha ben yokken de en favori dizi olarak seçmişsiniz, hemde Atiye'nin karşısında. Hiç yakıştıramadım gerçekten, resmen fiyasko. :A

Neyse, bugün günlerden K A D I N :Z (Dilan Çiçek'i görmezden gelebilirsiniz. :A)

show-tv-alev-alev.jpg

Sen görmezden gelebilirsin kerem beycimm hıh :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Mucize Doktor'un helvasını kavurmaya geliyoruz, ha ben yokken de en favori dizi olarak seçmişsiniz, hemde Atiye'nin karşısında. Hiç yakıştıramadım gerçekten, resmen fiyasko. :A

Neyse, bugün günlerden K A D I N :Z (Dilan Çiçek'i görmezden gelebilirsiniz. :A)

show-tv-alev-alev.jpg

bakmaya çalışacağım kadro muazzam :D

• Harika

show-tv-alev-alev.jpg

Bende görmezden geldim :A

• Güldürdün
Sivas maçını izleyecem. Bitince geri sarıp Alev Alev'e bir şans veririm. Sabahta MD'ye bakarım.

• Harika
Reactions: Sherlock
  • Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Aserat and Özgür