Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kalk Gidelim | TRT1

Oy: 0 0.0%
  • Başlat / Ready Player One (TV'de İlk) | Star TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    32
Orjinalde bende ilk bölümleri sevip 3. Bölümde sıkılmıştım.
Bir kaç hafta geçtikten sonra netleşir durumu. Şuan erken konuşmak

Ben daha ikinci bölümü tamamladım ama tüm bölümleri izleyince daha net yorum yapabilirim ama devam etmesi açısından dedim sadık kalamazlar diye ama yangın sahnesi gerçekten çok etkileyici olmuştu orjinali kadar etkiliydi

• Beğendim
Reactions: Dosi
Alev Alev bol tekrarla haftaya 7 bandına çıkabilir ama konusunun ömrünü fazla görmüyorum.

Mucize Doktor etkilenmemiş gibi duruyor ama fazla saçmalamadıkları sürece bu oranlarda kalmaya devam ederler. Düşme olabilir ama fazla bir yükseliş olmaz bence.

BZÇ yavaştan kayıplara başlayabilir. AA seyirciyi sıkmaya başlarsa aynı oranlarda kalmaya devam ederler.

Alev Alev bol tekrarla haftaya 7 bandına çıkabilir ama konusunun ömrünü fazla görmüyorum.

Mucize Doktor etkilenmemiş gibi duruyor ama fazla saçmalamadıkları sürece bu oranlarda kalmaya devam ederler. Düşme olabilir ama fazla bir yükseliş olmaz bence.

BZÇ yavaştan kayıplara başlayabilir. AA seyirciyi sıkmaya başlarsa aynı oranlarda kalmaya devam ederler.

Senaristler iyi yazmaya devam ederlerse ömrü uzun olur bence

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Bu arada kimse yazmamış ama Esra Erol'da 6+ reyting almış. 16:20'de yayınlanan bir programın böyle reyting alması büyük başarı.

Başrolünün abartılı tiyatral oyunculuğundan dolayı Alev Alev'i beğenmedim. İkinci bölümü de görmek lazım ama akıbetinin Çarpışma gibi olacağını düşünüyorum :D

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Alev Alev harika oranlarla başlamış, o kadar totem yaptım bir zahmet yani. Demet Evgar ve Hazar Ergüçlü'nün yolu açık olsun. :Z

Mucize Doktor çökmüş. Geçen sezon Kadın'ın reytinglerine laf ediliyordu, 2. sezon 12-13 reyting alıyordu üstelik, 3. sezonda 7-8'lere düştük diye etmedikleri lafları kalmamıştı. MD 2. sezonda 20'den 6 reytinge kadar düşmüş, hadi şimdi bunu da açıklayın. Çukurova'ya rakip bile değil, fiyasko. Alma mazlumun ahını aheste aheste diyelim biz ona, füze attık resmen. :A:A @phoebebuffay

Alev Alev orta başlar sonra yükselir diye düşündüm ama reklam etkisiyle yüksek başlamış ancak fazla artacağını düşünmüyorum bu sefer de 6 7 gibi olur tabiki kötü değil perşembe doldu artık.
Mucize Doktor'dan daha büyük bir düşüş bekliyordum ama yeni rakibe rağmen Total'de yükselmiş, diğer gruplarda da çok çok az reyting kaybetmiş. Tabii tarihinde ilk kez 6 küsürlü reytinglere inmiş ama hala çok iyi. FOX ta 21.15'te başlatmasa ve bölüm fragmanları daha merak uyandırıcı hazırlansa tekrar 8 bandına bile çıkar ama hem kanal hem yapımcı tarafından üvey evlat muamelesi görmeye devam ediyor maalesef. :(

Bariz AB dizisi olan Alev Alev'in Total'de daha yüksek reyting alması. 😱 Zaten Total'de bir haller var BZÇ'nin en iddialı bölümüyle ekrana geldiği gün hem MD yükselmiş, hem de yeni dizi daha yüksek reyting almış. Gelecek hafta 6-7 bandına çıkıp zirve yarışını iyice karıştıracak gibi. Her ne kadar MD'ye rakip çıktı diye üzülsem de Demet Evgar adına çok sevindim Avlu'dan sonra yine perşembeye bomba gibi döndü. :Z Ha bu arada tahmin ettiğim gibi en fazla MC'yi etkilemiş @Özgür aşkoma selamlar. :A

BZÇ birkaç hafta sonra serbest düşüşe başlar hayırlısıyla. :A
Mucize Doktor'un Total çıktığı günde gayet normal :A

Mucize Doktor çökmüş. Geçen sezon Kadın'ın reytinglerine laf ediliyordu, 2. sezon 12-13 reyting alıyordu üstelik, 3. sezonda 7-8'lere düştük diye etmedikleri lafları kalmamıştı. MD 2. sezonda 20'den 6 reytinge kadar düşmüş
Balon diziler hızlı başlar, hızlı söner. :A Geçen sene ben de diyordum md 2.sezonda kadının 2.sezonda aldığı reytingleri alamaz diye ama beni bile şaşırttı. Bırak 2.sezonu kadının 3.sezonunda aldığı reytingleri bile alamıyor. Kadın 12 reytingle final yapmıştı, bakalım md finaliyle yarısı kadar reyting alabilecek mi :A
Mucize Doktor'un Total çıktığı günde gayet normal :A
Mucize doktor total dizisi zaten. İlk bölümlerde farkındalık vs ile Ab'ye hitap etse de kısa bir sürede total dizisine dönüştü. Bu aradaki makas ilerde daha da açılır :A

Alev Alev harika oranlarla başlamış, o kadar totem yaptım bir zahmet yani. Demet Evgar ve Hazar Ergüçlü'nün yolu açık olsun. :Z

Mucize Doktor çökmüş. Geçen sezon Kadın'ın reytinglerine laf ediliyordu, 2. sezon 12-13 reyting alıyordu üstelik, 3. sezonda 7-8'lere düştük diye etmedikleri lafları kalmamıştı. MD 2. sezonda 20'den 6 reytinge kadar düşmüş, hadi şimdi bunu da açıklayın. Çukurova'ya rakip bile değil, fiyasko. Alma mazlumun ahını aheste aheste diyelim biz ona, füze attık resmen. :A:A @phoebebuffay
Of yine boş boş yorumlar. :A Kadın da korona yüzünden 6 ay ara vermek zorunda kalsa o reytinglerin yarısını bile alamazdı eşit şartlarda olmayan iki diziyi kıyaslayarak egonuzu tatmin edin anca. :A

Balon diziler hızlı başlar, hızlı söner. :A Geçen sene ben de diyordum md 2.sezonda kadının 2.sezonda aldığı reytingleri alamaz diye ama beni bile şaşırttı. Bırak 2.sezonu kadının 3.sezonunda aldığı reytingleri bile alamıyor. Kadın 12 reytingle final yapmıştı, bakalım md finaliyle yarısı kadar reyting alabilecek mi :A

Mucize doktor total dizisi zaten. İlk bölümlerde farkındalık vs ile Ab'ye hitap etse de kısa bir sürede total dizisine dönüştü. Bu aradaki makas ilerde daha da açılır :A
Kısa sürede mi :A Bu sene döndü totale

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Ben bile sırf Hünkara veda etmek için BZÇ izledim.
Ahhh ahhh @Forumdash burda olsaydı koltuğundan terse düşerdi izlediğimi duyduğunda :F :F
Alev Alev ide izledim.

Bu arada MD yi 3 haftadır izlemiyorum.

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Kısa sürede mi :A Bu sene döndü totale
Ben reytinglerden bağımsız dizinin işleyişi olarak konuştum. Mesela sefirin kızı da bana göre ağır total ama reytinglerde nedense ab ve total arasında çok fark yok. Ayrıca md'nin tek rakibinin ağır total olan çukurova olması gibi bir avantajı vardı.

Asla alamaz, MD çift basamaklı reytingleri rüyasında görür artık. :A Alev Alev konusundaki bildirimlerini açmadım, izleyince bakarım artık. Spoiler yemeyeyim tekrar. :A

Of yine boş boş yorumlar. :A Kadın da korona yüzünden 6 ay ara vermek zorunda kalsa o reytinglerin yarısını bile alamazdı eşit şartlarda olmayan iki diziyi kıyaslayarak egonuzu tatmin edin anca. :A
Bu Mucize Doktor'a özel bir ara değildi yalnız, aynı arayı bütün diziler verdi ve BZÇ bugün 12 reyting alıyorsa koronayı bahane edemezsiniz bir kere, senaryosu kötü millet artık izlemiyor desek daha doğru olur. :A

• Beğendim
Reactions: phoebebuffay
Ben reytinglerden bağımsız dizinin işleyişi olarak konuştum. Mesela sefirin kızı da bana göre ağır total ama reytinglerde nedense ab ve total arasında çok fark yok. Ayrıca md'nin tek rakibinin ağır total olan çukurova olması gibi bir avantajı vardı.
Dizi işleyişi olarak da bence AB yönü daha ağır basıyor.

Asla alamaz, MD çift basamaklı reytingleri rüyasında görür artık. :A Alev Alev konusundaki bildirimlerini açmadım, izleyince bakarım artık. Spoiler yemeyeyim tekrar. :A

Bu Mucize Doktor'a özel bir ara değildi yalnız, aynı arayı bütün diziler verdi ve BZÇ bugün 12 reyting alıyorsa koronayı bahane edemezsiniz bir kere, senaryosu kötü millet artık izlemiyor desek daha doğru olur. :A
Çukurova da en son 16-17'yle sezonu bitirmişti son iki haftada Vahide Perçin'in ayrılığı sayesinde yükseldi bunu anlamak zor değil. MD bu sezon her türlü düşerdi zaten ama ara uzun olunca kaybettiği reyting de fazla oldu. Neyse iki güçlü rakibe rağmen etkilenmeyen hatta bir grupta reytingini yükselten dizinin sizi şok etmesi çok normal anlıyorum. :A

BZÇ harika gitmiş. Bakalım diğer haftalarda nasıl gidecek? Haftaya da iyi izlenecektir çünkü annem izlediği için biraz baktım da bu bölümün sonu yine heyecanlı bitti. :A

MD beklediğim kadar sert bir düşüş yaşamamış ama hala beklenti altında. :( 10'u geçmesi hayal oldu artık.

Alev Alev gayet iyi başlamış ama ben AB'de 5-6 bandında alır diyordum. Sadece AB'sinin Total'e göre daha düşük gelmesi şaşırttı beni. Haftaya 7 bandını görür. :Z