foruma bişeyler oldu 2 saat 1 mesaj yazamıyom sizde de öyle mi
- - - Ekleme - - -
foruma bişeyler oldu 2 saat 1 mesaj yazamıyom sizde de öyle mi
Forumda bazı uyuz olduklarım var ama en sevdiklerim arasında destere 1.gelir fazla sohbetimiz yok ama severim keratayı2.Takas, 3.Çocuklarduymasın, 4.Fks14
- - - Ekleme - - -
Forumda bazı uyuz olduklarım var ama en sevdiklerim arasında destere 1.gelir fazla sohbetimiz yok ama severim keratayı2.Takas, 3.Çocuklarduymasın, 4.Fks14
bende hafiften baktım. sultanın kardeşi damat beye yumruk savurdu. diyarbakırda yetişen hiç kimse o yumrugu boş bırakmaz. ayrıca kimse ablası içinde aglamaz. bunları yazanların duyguları abartıgı yanlış kulandıgının ve gerçekten koptugunu gösteriri. bu dizi bu haliyle gitmez sultan bel baglayanlarlara çakma sultanlaral vakit harcamayın orda hakiki has sultan hürem dururken)))))))))))))
sultanın tekrarına bakıyorum çok güzel dizi tekrerlarla aram yoktur ama iki defa izlenecek dizi yarın yine 8 civarı reyting garanti ..
sultanın tekrarına bakıyorum çok güzel dizi tekrerlarla aram yoktur ama iki defa izlenecek dizi yarın yine 8 civarı reyting garanti ..
vay be bizi bi destere ye sattın he beni sona at aga 2.ye değil
Ayıp ediyon hacı senin yerin ayrı bizde.
Ayıp ediyon hacı senin yerin ayrı bizde.
i tarafsız bakıyorum. izleyen herkes bu dizinin daha önce çeildiğini biliyor. karakterlerde zorlama hele sultanın dekoltesi oha dedirtecek cinsten nerden baksan herşey zorlama ilk bölümümn girişi iyiydi gerçekçiydi ama sonradan işi abartılar duygular yerinde değil zorlama duygular var.. bazen duyguları patlacaklarına söndürüyor bazende zorlama duygular oluşturuyorlar. bir dizi için en telikeli bu. öbzg ne kadar saçmalasada bu hataya düşmüyoröyle olmaz böyle olmaz diye kalıplaşmış lafları bir yana bırakırsak her toplumda her tür insan her renk vardır olmaz diye bişey yoktur olurmu olur herşey olur .. yeterki diziye sabit fikirle bakma tarafsız bak yorumunda tarafsız olur... ama hata aramak için bakarsan bol bol hata bulursun her diziden....
kardeş yorumları sende okuyosun dizi 2.sezonuyla senaryo olarak acayip düşüşte ayrıca 27 aldığında agb ölçüyodu agb şikeyle suçlandı yani ben 27 aldığını hiç sanmıyorum en fazla 17-18 almıştır
şaka yapıyom aga seni severim bilirsin
- - - Ekleme - - -
- - - Ekleme - - -
Eva'da gidici heralde ne diyosun Fks14
- - - Ekleme - - -
Uçurum'un bu kadar düşmesini beklemiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?