5 Haziran 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Al Yazmalım | Final (ATV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
obzg acınacak durumda ab deki oranlari da dıplerde .. obzgnin ölmüş de aglayanı yok. ab ve totalde birinciligi kaybetti sayılır. fatmagül veya kurtlar bile geçebilir. muhteşem iki gurupta da birinci gibi. obzg 3. yada 4. lukte görürsek şaşırmayalım :)))))))

uçurum iyice göçtü dün düşebileceğini tahmin etmistim .. başrol değişimi dizinin ınandırıcılıgına büyük zarar verdi. birkan sokkulunun karakteri de çok zorlama oldu. eva neden o gazeteciye ulasir ki adam bir gazete bile çalışmıyor.

obzg acınacak durumda ab deki oranlari da dıplerde .. obzgnin ölmüş de aglayanı yok. ab ve totalde birinciligi kaybetti sayılır. fatmagül veya kurtlar bile geçebilir. muhteşem iki gurupta da birinci gibi. obzg 3. yada 4. lukte görürsek şaşırmayalım :)))))))

uçurum iyice göçtü dün düşebileceğini tahmin etmistim .. başrol değişimi dizinin ınandırıcılıgına büyük zarar verdi. birkan sokkulunun karakteri de çok zorlama oldu. eva neden o gazeteciye ulasir ki adam bir gazete bile çalışmıyor.

hosgeldin :)

Haftalik siralamada iki grupta da zirvede Muhtesem Yüzyil olacak bence..

Serap Paköz'ün sundugu "Yeniden Baslayalim" çok yükselmis! ATV çok çok basarili bir gün geçirdi dün sabah ve ögle kusagiyla!

Kerem Deren Adem'i öldürmek zorundaydı çünkü sağolsun başrol oyuncumuz Mehmet ALi Nuroğlu diziden ayrılma kararı almış.Kerem Deren ve Yapımcı ne yaptıysa ikna edememişler.Oyuncuya diziyi yarıda bırakmak hiç yakışmadı...Kerem Deren'de yeni bir karakter yaratmak zorundaydı ve bence bunu çok güzel yapmış Ulaş'ı sevdim ben.Belliki baya özenle yazılmış derinliği olan bir karakter.Umarım halkımızda kabullenir.Çünkü artık başrol Birkan Sokullu..Ayrıca bu bölümü Küçük Sırlar dizisinin senaristi Nükhet Bıçakçı yazmış...

OBGZK düşmüş. Ama 12-13 reytinge dip diyorsanız helal olsun size. Her dizi düşmüş. Ama OBGZK hala en cok izlenen dizi konumunda. Bu hafta Muhteşeme totalde yenile bilir Muhtesemin sezon finali oldugu icin

Beni Affet 5 reytingi geçememiş.:D:D:D
Herkes 5'i geçeceğinden çok emindi.:D

Uçurum'un jenerik müziginde de artik Mehmet Ali Nuroglu'nun adi yazilmiyor..

Kerem Deren Adem'i öldürmek zorundaydı çünkü sağolsun başrol oyuncumuz Mehmet ALi Nuroğlu diziden ayrılma kararı almış.Kerem Deren ve Yapımcı ne yaptıysa ikna edememişler.Oyuncuya diziyi yarıda bırakmak hiç yakışmadı...Kerem Deren'de yeni bir karakter yaratmak zorundaydı ve bence bunu çok güzel yapmış Ulaş'ı sevdim ben.Belliki baya özenle yazılmış derinliği olan bir karakter.Umarım halkımızda kabullenir.Çünkü artık başrol Birkan Sokullu..Ayrıca bu bölümü Küçük Sırlar dizisinin senaristi Nükhet Bıçakçı yazmış...

felıcanin entrıkasıni ancak bir kadın yazabılırdı :)))) sanırım dizi bitti. kerem deren bile diziyi düzlüğe cıkaramadıysa diğer senaristler zor toparlar. dizi başlarken de dedim. dizinin konusunu türk halkı sevmez ama senaryo güzeldi. dizi final yapar artık

reytingleri baya düşmüş seneye işi çok zor bu dizinin demede demeyin 2.sezonuyla düşen diziden bişey olmaz.

OBGZK düşmüş. Ama 12-13 reytinge dip diyorsanız helal olsun size. Her dizi düşmüş. Ama OBGZK hala en cok izlenen dizi konumunda. Bu hafta Muhteşeme totalde yenile bilir Muhtesemin sezon finali oldugu icin

yaw 13 reytinge dip denir mi. :)))))) obzg kendi dibini gördü dedik :)))))))

revan işin gücün kanal d dizilerini yüceltmek seneye dibi görecek hepsi istediğin kadar savun

Flas! Mehmet Ali Nuroglu'dan sonra Uçurum dizisinin yönetmeni de diziyi birakma karari aldi!

Sultan tekrarıyla yine mükemmel gitmiş.:)

Uçurum a/b'de daha düşük almış. Sbt raydan çıktı.:)

Oyle bir gecer zaman ki düşmüş ama bu zorlu günde yine çok iyi almış , helal ongzkye...
Buu arada obgzk batmış falan diyosunuzda sizin izlediğiniz dizilerin reytinglerinide gördüğüm için gülüyorum :d

fatmagul obgzk totelde geçemeyecek , muhteşem belki bı ihtimal geçebilir o da sezon finali diye yoksa sezon finali olmasa 10 buçuk yada 11 alır tam daha onların üstüne hayatta çıkamazdı..

Haftaya yeniden obgzk yükselişe gecer

Oyle bir gecer zaman ki düşmüş ama bu zorlu günde yine çok iyi almış , helal ongzkye...
Buu arada obgzk batmış falan diyosunuzda sizin izlediğiniz dizilerin reytinglerinide gördüğüm için gülüyorum :d

fatmagul obgzk totelde geçemeyecek , muhteşem belki bı ihtimal geçebilir o da sezon finali diye yoksa sezon finali olmasa 10 buçuk yada 11 alır tam daha onların üstüne hayatta çıkamazdı..

Haftaya yeniden obgzk yükselişe gecer

yakup nedion muhtesem 12 aldi ondan öncede neden bahsedion ö.b.g.z düsüsü maçtan kaynaklanıyor herkez farkında ama saga sola saldırma 10 11 mis aksam görürsün rakamlari

muhtesem yayınlandıgı 10 aldigi görülmemistir sallama yapmayalım

Dizide Tak Tak Arif'in kızı Şule karakterini canlandıran Duygu Yetiş'de diziden ayrıldı...