5 Haziran 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Al Yazmalım | Final (ATV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
foruma bişeyler oldu 2 saat 1 mesaj yazamıyom sizde de öyle mi

- - - Ekleme - - -

foruma bişeyler oldu 2 saat 1 mesaj yazamıyom sizde de öyle mi

Forumda bazı uyuz olduklarım var ama en sevdiklerim arasında destere 1.gelir fazla sohbetimiz yok ama severim keratayı :D 2.Takas, 3.Çocuklarduymasın, 4.Fks14 :)

- - - Ekleme - - -

Forumda bazı uyuz olduklarım var ama en sevdiklerim arasında destere 1.gelir fazla sohbetimiz yok ama severim keratayı :D 2.Takas, 3.Çocuklarduymasın, 4.Fks14 :)

vay be bizi bi destere ye sattın he beni sona at aga 2.ye değil :D

bende hafiften baktım. sultanın kardeşi damat beye yumruk savurdu. diyarbakırda yetişen hiç kimse o yumrugu boş bırakmaz. ayrıca kimse ablası içinde aglamaz. bunları yazanların duyguları abartıgı yanlış kulandıgının ve gerçekten koptugunu gösteriri. bu dizi bu haliyle gitmez sultan bel baglayanlarlara çakma sultanlaral vakit harcamayın orda hakiki has sultan hürem dururken :))))))))))))))

öyle olmaz böyle olmaz diye kalıplaşmış lafları bir yana bırakırsak her toplumda her tür insan her renk vardır olmaz diye bişey yoktur olurmu olur herşey olur .. yeterki diziye sabit fikirle bakma tarafsız bak yorumunda tarafsız olur... ama hata aramak için bakarsan bol bol hata bulursun her diziden....

sultanın tekrarına bakıyorum çok güzel dizi tekrerlarla aram yoktur ama iki defa izlenecek dizi yarın yine 8 civarı reyting garanti ..

bende sultana hafiften baktım. sultanın kardeşi damat beye yumruk savurdu. diyarbakırda yetişen hiç kimse o yumrugu boş bırakmaz. ayrıca kimse ablası içinde aglamaz. bunları yazanların duyguları abartıgı yanlış kulandıgının ve gerçekten koptugunu gösteriri. bu dizi bu haliyle gitmez sultan bel baglayanlarlara çakma sultanlaral vakit harcamayın orda hakiki has sultan hürem dururken :)))))))))))))) yazın bile zor dayanır bu dizi :)))))))))

- - - Ekleme - - -

sultanın tekrarına bakıyorum çok güzel dizi tekrerlarla aram yoktur ama iki defa izlenecek dizi yarın yine 8 civarı reyting garanti ..

bende sultana hafiften baktım. sultanın kardeşi damat beye yumruk savurdu. diyarbakırda yetişen hiç kimse o yumrugu boş bırakmaz. ayrıca kimse ablası içinde aglamaz. bunları yazanların duyguları abartıgı yanlış kulandıgının ve gerçekten koptugunu gösteriri. bu dizi bu haliyle gitmez sultan bel baglayanlarlara çakma sultanlaral vakit harcamayın orda hakiki has sultan hürem dururken :)))))))))))))) yazın bile zor dayanır bu dizi :)))))))))

öyle olmaz böyle olmaz diye kalıplaşmış lafları bir yana bırakırsak her toplumda her tür insan her renk vardır olmaz diye bişey yoktur olurmu olur herşey olur .. yeterki diziye sabit fikirle bakma tarafsız bak yorumunda tarafsız olur... ama hata aramak için bakarsan bol bol hata bulursun her diziden....
i tarafsız bakıyorum. izleyen herkes bu dizinin daha önce çeildiğini biliyor. karakterlerde zorlama hele sultanın dekoltesi oha dedirtecek cinsten nerden baksan herşey zorlama ilk bölümümn girişi iyiydi gerçekçiydi ama sonradan işi abartılar duygular yerinde değil zorlama duygular var.. bazen duyguları patlacaklarına söndürüyor bazende zorlama duygular oluşturuyorlar. bir dizi için en telikeli bu. öbzg ne kadar saçmalasada bu hataya düşmüyor

kardeş yorumları sende okuyosun dizi 2.sezonuyla senaryo olarak acayip düşüşte ayrıca 27 aldığında agb ölçüyodu agb şikeyle suçlandı yani ben 27 aldığını hiç sanmıyorum en fazla 17-18 almıştır

Hep kendi pencerenden bakiyosum , nediyim..
Kanal d nin soruşturması temiz çıktı yani d produksyon hile yapmamış..

şaka yapıyom aga seni severim bilirsin :D

- - - Ekleme - - -

Eyvallah hacı bende severim seni zaten forumda ilk senle sohbet etmiştim öyle hatırlıyorum :D Ben foruma baya önce üye olmuştum ama uzakten takip ediyodum sizleri msj felan atmıyodum sonuçlara bakıp çıkıyodum sonra baktım sohbetiniz iyi katılayim dedim aranıza :D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Eyvallah hacı bende severim seni zaten forumda ilk senle sohbet etmiştim öyle hatırlıyorum :D Ben foruma baya önce üye olmuştum ama uzakten takip ediyodum sizleri msj felan atmıyodum sonuçlara bakıp çıkıyodum sonra baktım sohbetiniz iyi katılayim dedim aranıza :D

- - - Ekleme - - -

Tesekkürler Emre. :)

Muhtesem!

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]9[/TD]
[TD]ESRA EROL'DA EVLEN BENİMLE - KARSILASMA[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]17:27:16[/TD]
[TD]18:52:14[/TD]
[TD]01:10:42[/TD]
[TD]2,91[/TD]
[TD]16,18[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #bbccff"]
[TD]10[/TD]
[TD]ESRA EROL'DA EVLEN BENİMLE[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]15:57:44[/TD]
[TD]17:27:16[/TD]
[TD]01:06:43[/TD]
[TD]2,82[/TD]
[TD]16,08[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Uçurum, maç ve Seksenler etkisiyle düsmüs.. Ve Sultan'in tekrariyla..

ÖBGZK tarihinin en düsük reytinglerinden birini almis, hatta bu sezon ilk kez haftalik siralamada iki grubtada zirveyi kaybedebilir.

Pis Yedili alisildigi gibi devam ediyor, bana cok sacma gibi gelsede aldigi reytingler yeterli gibi.

Seksenler sezon finali ile iki grubtada düsüs yasamis ve AB de 7 den 5 reytinge düsmüs.

Ucurum da düsüste olan diziler kervanina katildi Dizi AB de 3 Reytingin Altina düsmüs bence iyi bir sezon finali ile izleyicinin ilgisini cekmesi lazim, dün Eva intihar etti ama ölmeyecektir.

TRT3 de yayinlanan Türkiye-Ukrayna macida bu zor günde iyi giderek, bütün programlari etkilemis.

Sultan in tekrari iki grubtada baya iyi gitmis hele AB de 2. Olarak gelecek icin umut verdi