Sultan tekrar başladı jeneriği gördüm ikinci baharın kine çok benziyor
Sultan tekrar başladı jeneriği gördüm ikinci baharın kine çok benziyor
Bence çok güzel olmus..
@Yasin kardes, gerçekten süper bir dizi gerçekten. Bundan sonra her hafta izle gerçekten..
öbgzk 11 veya en fazla 12 alacaktır düşüşe devam vadi inşallah geçecektir
kardes vadi kesin yükselir ama bekledigimizden düsük gelebilir cünkü bubara havalar isindigi icin bütün dizilerde düsüs var
Aga sen yorum yapma ya, öldürüyon beni gülmektenöbgz düşmüş diye sevinçten taklalar atan arkadaşlara duyrulur yarın yine açık ara zirvede siz bitti dediğinizde çöktü dediğinizde dizi çökmüyor gördüğünüz gibi dimdik ayakta en yakın rakibini iki katlayıp üçe bölüp dudaktan öpüyor )))))))))
- - - Ekleme - - -
öbgz düşmüş diye sevinçten taklalar atan arkadaşlara duyrulur yarın yine açık ara zirvede siz bitti dediğinizde çöktü dediğinizde dizi çökmüyor gördüğünüz gibi dimdik ayakta en yakın rakibini iki katlayıp üçe bölüp dudaktan öpüyor )))))))))
öbgz düşmüş diye sevinçten taklalar atan arkadaşlara duyrulur yarın yine açık ara zirvede siz bitti dediğinizde çöktü dediğinizde dizi çökmüyor gördüğünüz gibi dimdik ayakta en yakın rakibini iki katlayıp üçe bölüp dudaktan öpüyor )))))))))
- - - Ekleme - - -