Merakla bekliyorum 25 shr yi geçer heraldeağa bardagin dolu tarafına bakmak lazım bugün dün aldigi saatlik reytinglerden 1 reyting fazla almıs 4 ü kesin geçti simdi 18 19 reytingleri gelicek onda daha net konusurum yarin kaç alacagi konusunda 😉
Merakla bekliyorum 25 shr yi geçer heraldeağa bardagin dolu tarafına bakmak lazım bugün dün aldigi saatlik reytinglerden 1 reyting fazla almıs 4 ü kesin geçti simdi 18 19 reytingleri gelicek onda daha net konusurum yarin kaç alacagi konusunda 😉
Merakla bekliyorum 25 shr yi geçer heralde
unutma beni uçuşlarda
normal sonuc 😉 o saate rakibi akasya duragi kırkı cıkmıs akasya duragi unutma beni özetiyle yarisir anca 😉
beni affet de arka sokaklarla yarışıyor fark yok unutma beni en iyi şu an
yeni bölüme ne bakıyosun bunlar tekrar ve saatleri de farklı beni affet 5 i geçemez
unutma ben için normal bir sonuç beni affet 1.5 reyting fazla çıkması zor
unutma beni 6 yı geçer heyecan artıyor ama beni affet arada denk geliyom o kadar iyi değil
deniz yıldızı yine düstü 1 reyting düsmüs düne göre
19:00 - 20:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 3.16 , 2) FOX: 2.86 , 3) ATV: 1.89 , 4) TRTCCK: 1.69 , 5) SHOW: 1.58
Canımlı bi dizi vardı ya noldu ona 😛