5 Haziran 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Al Yazmalım | Final (ATV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
ama diyarbakır son 20 yıl içinde 10 kat arttı ordada özgün bir şive yokki çevreden göçedenlerle tam bir karma il oldu istanbul gibi o açıdan şivede farklılık olabilir:) özellikle kanalD nin güneydoğu muhabirini dinliyorum şive aynı şive fark yok .. çocuk oyuncunun başarısıda süper tam doğal oynamış o yörenin insanı hiç uydurma yok .. dicle karakteride çok güzel oynuyor .. zaten diğerleri istanbul görmüş adamlar özellikle şehmuz şive yapmasına gerek yok normal türkçe konuşuyor...

sultanın şivesi ise bana göre süper nesini beğenmedin çok iyi oynuyor...

el insaf destere diziye bakarsak bizi kandırcan hani :))))))))) bu sultanla şehmuz 15 yıl önce birbirine kacmadi mi bunun önceside var. zaten göç etseler dizide belli ederler. demekki bunlar diyarbakır yerlisi. ayrıca diyarbakır erzurumdan elazıgdan pek göç almadi. kendi koylerinden göç aldı. ayrıca şehmuz ıstambula mi gitti sıvesı yok oldu ıstanbul ağzı kaptı :)))) hele sultanin dekoltesi :))))))

- - - Ekleme - - -

ayrıca diyarbakır sıvesı daha sert ve Kabadır . guldurmez adamı. mutluluk filmindeki murat hanın yaptığı şive gibidir. erzurum ve elazig malatya sıvelerı kulağa yumuşak gelir ve güldürür.

Son düzenleme:
Unutma Beni 2.liğe kadar yükselmiş kendi rekorunu kırdı dizi, neredeyse 7 alıcakmış ama Sezon Finalinde 7 alıcak her iddasına varım.
Beni Affet düne göre büyük farkla yükselişte.
Deniz Yıldızı düşüşte ve bu beni çok sinirlendiriyor. .qu.
Dinle Sevgili ve Canımın İçi çökmüşler halbuki iki dizide çok mükemmel yapımlar.
Pis Yedili düşmüş maç nedeniyle, ama haftaya tekrar 6 alır.
Uçurum Totalde idare eder. Bence fena gitmemiş. Fakat Ab'de beklenmedik bir düşüş yaşamış durum kritik. :ambivalence: