5 Haziran 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Al Yazmalım | Final (ATV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
öbgz yine açık ara zirvede geçen haftalara göre düşmesi sbt ayarsızlığı.. geçen haftalardan daha heyecanlıydı düşmesine bir sebep yok ..

sultan tekrar bölümüyle bile harikalar yaratmış..

unutma beni totalde her zamanki gibi çok çok iyi durumda..

bir kamyon yorum yapmışsın sultan ab de 7 reyting almış hemde tekrarı:)) ab grubu düşük olur diyenlere duyrulur :)))

destere bari sen yapma :))))) bile bile yorum yapma :))))) sultanin tekrarı obzg gaziyla izleniyor. obzg nin ab reytingi iyi olduğundan obzg den sonra takılıyorlar ışte
bak eyvah duauyoruma hürrem gazıyla çarşamba nasıl ızlenoyorda perşembe yokları oynuyor

destere bari sen yapma :))))) bile bile yorum yapma :))))) sultanin tekrarı obzg gaziyla izleniyor. obzg nin ab reytingi iyi olduğundan obzg den sonra takılıyorlar ışte
bak eyvah duauyoruma hürrem gazıyla çarşamba nasıl ızlenoyorda perşembe yokları oynuyor

tamamda bende öbgz izlediğim halde öbgzden sonra gelen herhangi bir proğrama bakmıyorum ama sultana baktım çünkü güzel dizi hem ben ab grubu sayılırım :))

tamamda bende öbgz izlediğim halde öbgzden sonra gelen herhangi bir proğrama bakmıyorum ama sultana baktım çünkü güzel dizi hem ben ab grubu sayılırım :))

yaw destere ab gurubu sultanı hiç izlemiyor demiyorum ki tabi ki izliyor. :)))) sende itiraf etmısın ab gurubusun ve obzgden sonra sultani ızlemissın bende bunu dıyom niye itiraz edıyon :))))))))))))

Pis Yedili ziledim , aksamki bolum muhtesem'di.Oyle Bir Gecer Zaman Ki total'de 1.50 reytingten azla dusmus ab'de 2 reytingten fazla dusmus , bence macla hic alakasi yok buyuk maclar varken bile buyuk diziler en azla 1-2 reyting dusuyolar , ama OBGZK 3 reytinglik maca ragemn boyle 2 reyting dusunce bence sacma , bence dusmesi havalara bagli.

dün akşamki reytinge göre öbgz 10larda olmalıydı
seksenler düşmüş
türkçe olimpiyatları iyi gitmiş kanalına göre
unutma beni gene döktürmüş

dün akşamki reytinge göre öbgz 10larda olmalıydı
seksenler düşmüş
türkçe olimpiyatları iyi gitmiş kanalına göre
unutma beni gene döktürmüş

sultandan bahsetsen çarpılırsın sanki :))) sultan nasıl gitmiş birde onu söyle bişey kaybetmezsin :))))

klasik öbgz ardı çıkan programlar gibi uek ve şanslı masa da aynıydı:D

ama onlar yüksek alınca bahsediyordunuz burda öve öve bitiremiyordunuz, sultan alınca öbgz katkısı deyip geçiştirin... yoksa sendemi beyazsoyun bahsettiği halk şivesinden nefret eden ab grubu halkımızdanmısın :))))

ama onlar yüksek alınca bahsediyordunuz burda öve öve bitiremiyordunuz, sultan alınca öbgz katkısı deyip geçiştirin... yoksa sendemi beyazsoyun bahsettiği halk şivesinden nefret eden ab grubu halkımızdanmısın :))))

şivesi geçrketen gerçeği yansıtmıyor
ben uek ya d abaşka programı övmedim ki :d

şivesi geçrketen gerçeği yansıtmıyor
ben uek ya d abaşka programı övmedim ki :d

şimdi tek tek çıkarırım yazdıklarını ama kim uğraşsın boşver :))) herşey kayıt altında yukarda Allah var kimin ne dediğini biliyor bu kadar yalandan sonra bir gün çarpılacaksın diye korkuyorum :))))

destere oetada düzgün şive yok sen haberlerde diyarbakırda ki ropleri ızlemıyormusun dizideki gibi şive mi var. herkes farklı farklı sıveler yapıyor elazığ erzurum diyarbakır herkes ayrı şive yapıyor Allahtan ege sıvesı yapmiyorlar :))))))))

tamam konuya döneli çöktü-fark attı gibi laflar yassak:D

bak onun yerine geçecek yeni kelimele var onları kullan mesela: aradaki mesafe burdan amerikaya yol olur gibi:))

- - - Ekleme - - -

destere oetada düzgün şive yok sen haberlerde diyarbakırda ki ropleri ızlemıyormusun dizideki gibi şive mi var. herkes farklı farklı sıveler yapıyor elazığ erzurum diyarbakır herkes ayrı şive yapıyor Allahtan ege sıvesı yapmiyorlar :))))))))

ama diyarbakır son 20 yıl içinde 10 kat arttı ordada özgün bir şive yokki çevreden göçedenlerle tam bir karma il oldu istanbul gibi o açıdan şivede farklılık olabilir:) özellikle kanalD nin güneydoğu muhabirini dinliyorum şive aynı şive fark yok .. çocuk oyuncunun başarısıda süper tam doğal oynamış o yörenin insanı hiç uydurma yok .. dicle karakteride çok güzel oynuyor .. zaten diğerleri istanbul görmüş adamlar özellikle şehmuz şive yapmasına gerek yok normal türkçe konuşuyor...

sultanın şivesi ise bana göre süper nesini beğenmedin çok iyi oynuyor...