xBUGRAx
Emekli
kardeş yorumları sende okuyosun dizi 2.sezonuyla senaryo olarak acayip düşüşte ayrıca 27 aldığında agb ölçüyodu agb şikeyle suçlandı yani ben 27 aldığını hiç sanmıyorum en fazla 17-18 almıştır
Beni Affet'in AB si çok kötü
agb nin son 3 yıldaki reytingleri bence hayal ürünüdür o yıllarda kim ne almışsa inanmıyorum öncekilerde sallama zaten
- - - Ekleme - - -
en azından biz 7-8 sene zirveden inmedik son 2 yıldır agb nin reytingleriyle düşürüldül ama hala zirvede olduğumuz gerçek ayrıca biz zamanında tekrarları 15 i geçen bi diziydik vadi kadar izlenen 2. bi dizi yok
toteli iyi deniz yildizindan daha cok izlenio
kimse farkla 1.iken reytingler şaibeli diye yorum yapmaz ama pana yaptı bunu
AB önemli değil miydi Bugün iddiaya girelim mi Deniz Yıldızı yükselecek?
deniz yıdızı 2 haftadir 4 ü göremio bugra bırak bu isleri ..
Beni Affet de Çarşamba dan beri 5i göremiyo
10 Yıl önce taş devri miydi ?tamam takas 10 yıl öncesini konuşma taş devrinde yaşamıyoruz artık
5i göremio desen nolcak 4 70 3:86 biri kendini kandirma bugra pazarda igne ariyorsun deniz yıldızından daha çok izeniyor gerçek bu bide share olayi var tabi 20 share devamli geçior beni affet unutma benide deniz yıldızı 15 share göremiyor bugra deniz yıldızı ölmüs artık deniz geri dönmeli yoksa tutmaz
vay be 2000 kişiye inanmayan takas 1 kişilik bahadır özdenere inanıyor
Açık kapı bıraktılar öldürmediler bekle Beni Affet gibi çaylak değil Deniz Yıldızı Senaryo tükenir Beni Affet de yakında
tamam takas 10 yıl öncesini konuşma taş devrinde yaşamıyoruz artık
focus film dizisi reytingleride mükemmel focus film entrikanın babasini beni affet yapiyor cüneyt feride bir öpüşse varya reytingleri kaç olacagini düsünemiyorum sen saga sola saldırma izle dizini dizinini izlenme oranlarina bak öle konus
Unutma Beni ve Deniz Yıldızı öpüşme ile yükselecek dizi değil Arka Sokaklardan daha fazla polisiye var ikisinde de bekle arada bu yüzden düşüş oluyor bugün başlayacak yükselişe
obzg acınacak durumda ab deki oranlari da dıplerde .. obzgnin ölmüş de aglayanı yok. ab ve totalde birinciligi kaybetti sayılır. fatmagül veya kurtlar bile geçebilir. muhteşem iki gurupta da birinci gibi. obzg 3. yada 4. lukte görürsek şaşırmayalım ))))))
uçurum iyice göçtü dün düşebileceğini tahmin etmistim .. başrol değişimi dizinin ınandırıcılıgına büyük zarar verdi. birkan sokkulunun karakteri de çok zorlama oldu. eva neden o gazeteciye ulasir ki adam bir gazete bile çalışmıyor.