5 Haziran 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Al Yazmalım | Final (ATV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Beyazsoy kimse Burda ÖBGZK düstü diye davul zurna calip halay cekmiyor. Bizim demek istedigimiz evet Dizi hala iyi reytingler aliyor ve bu sisteme göre total de en fazla izlenen Dizi ama Dizi henüz ikinci sezonunda yüzde 50% reyting kaybetti ve cok sayida oyuncu kaybedecek.

Evet sbt bu bı hafta çıkartıp bı hafta ani indirir..
Cokkk takilicak bı durum değil aslında herkez biliyo
gercekten obgzknin 12 Lerde almadığını ama agzinida acmiyolar...
Vallaa yine çok iyi almış hem bu senenin en büyük sıcak gunü bide milli mac olmasına rağmen iyi gitmiş, haftaya yine yükselir..

Dizi bu bolumuyle çok güzeldi , mukkemmeldi hele sonu efsane bittii hafatata süper ötesi olacak..

sultanın tekrarına bakıyorum çok güzel dizi tekrerlarla aram yoktur ama iki defa izlenecek dizi yarın yine 8 civarı reyting garanti ..

öbgz düşmüş diye sevinçten taklalar atan arkadaşlara duyrulur yarın yine açık ara zirvede siz bitti dediğinizde çöktü dediğinizde dizi çökmüyor gördüğünüz gibi dimdik ayakta en yakın rakibini iki katlayıp üçe bölüp dudaktan öpüyor :))))))))))

- - - Ekleme - - -

öbgz düşmüş diye sevinçten taklalar atan arkadaşlara duyrulur yarın yine açık ara zirvede siz bitti dediğinizde çöktü dediğinizde dizi çökmüyor gördüğünüz gibi dimdik ayakta en yakın rakibini iki katlayıp üçe bölüp dudaktan öpüyor :))))))))))

%100 katılıyorum desteree

Evet sbt bu bı hafta çıkartıp bı hafta ani indirir..
Cokkk takilicak bı durum değil aslında herkez biliyo
gercekten obgzknin 12 Lerde almadığını ama agzinida acmiyolar...
Vallaa yine çok iyi almış hem bu senenin en büyük sıcak gunü bide milli mac olmasına rağmen iyi gitmiş, haftaya yine yükselir..

Dizi bu bolumuyle çok güzeldi , mukkemmeldi hele sonu efsane bittii hafatata süper ötesi olacak..

bence de gerçekte 12 lerde almıyo 6 yı geçmesine şaşıyorum dizi büyük düşüşte 2.sezonuyla seneye işi çok zor

Herkezin bı hayli hosuna gitti..
Obgzk düştü ama ona bakarsanız muhtesemde ab de 25 alırken şimdi 14 - 15 lerde alıyo.. Yani muhtesemde 10 reytinge yakın bı rakam kaybetti sadece muhtesemde değil fatmagul , umutsuz ev k. Vs vs
bunların hepsinde aynı çizgide bı düşüşün olması senaryoyla alakalı değil tamam belki suanda obgzk 20 almiyo olabilir ama 17, 18 Lerde bisey aliyodur gercek rakamiyla o da yaz diye...
Obgzk daha sezonun en çok reyting alan ayına gelmeden 20 'yi gordu eğer Ocak , Şubat ve Mart'a da agb olcseydi obgzk 21 lerde bisey alicakti..
Hib bı dram dizisi 26 dan 12 ye düşmez üstelik 2. Sezonunda ve cogu obgzk bozdu falan diyo olabilir ama bu kadar büyük bu azalma olmuş olamaz anca 26 dan 20 yada 19 lara düşer.. Tabi insanlar bunu görmek istemezse isler değişiyo..

baya düştü yakup09 2.sezonuyla düşen dizi bitmiştir.benim yorumun aynısı muhteşem içinde geçerli onun işi de zor seneye

Sultan in ortalamasi yine cok iyi geldi yine en az dünkü kadar reyting alacaktir belkide AB de yeni bölümü de gecebilir

Sultan in ortalamasi yine cok iyi geldi yine en az dünkü kadar reyting alacaktir belkide AB de yeni bölümü de gecebilir

bir dizinin tekararını ilk defa iki kezizledim ufak çocuk çok iyi oynuyor şu kendini uçurumdan atmaya çalışan çocuk :))

- - - Ekleme - - -

:F Reis forumda en neşeli sensin he komiksin, esprilisin, vs vs. Sevdim seni :D

- - - Ekleme - - -

İlk kez Sultan'ın tekrarını izliyom gerçi 2.bölüm daha ama ilk bölümü izlememiştim harbi iyi diziymiş ama takipçisi olmam :)

teşekürler sevenim kadar nefret edenimde var herkese saygı duyuyorum :))

- - - Ekleme - - -

:F Reis forumda en neşeli sensin he komiksin, esprilisin, vs vs. Sevdim seni :D

- - - Ekleme - - -

İlk kez Sultan'ın tekrarını izliyom gerçi 2.bölüm daha ama ilk bölümü izlememiştim harbi iyi diziymiş ama takipçisi olmam :)

teşekürler sevenim kadar nefret edenimde var herkese saygı duyuyorum :))

- - - Ekleme - - -

:))))))))))))))))))))))

forum teklemeye başladı benim cevaplar birbirine girmiş :)))

- - - Ekleme - - -

:))))))))))))))))))))))

forum teklemeye başladı benim cevaplar birbirine girmiş :)))

baya düştü yakup09 2.sezonuyla düşen dizi bitmiştir.benim yorumun aynısı muhteşem içinde geçerli onun işi de zor seneye

Takas lütfen biraz objektif ol , belki bana kizgindindir Yada kırgınlığın olabilir ama 27 alan bi dizinin 12 lere düşmesi akla mantiga aykırı uztelik agb ölçümünde 12 alsa eyvallah diycek ama sbt gibi bı saçmalık biraz tarafsizca yorum yapmani bekliyorum

- - - Ekleme - - -

Takas lütfen biraz objektif ol , belki bana kizgindindir Yada kırgınlığın olabilir ama 27 alan bi dizinin 12 lere düşmesi akla mantiga aykırı uztelik agb ölçümünde 12 alsa eyvallah diycek ama sbt gibi bı saçmalık biraz tarafsizca yorum yapmani bekliyorum

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Bune yaa 4 kere göndermiş yazdıklarımı :)

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Bune yaa 4 kere göndermiş yazdıklarımı :)

kardeş yorumları sende okuyosun dizi 2.sezonuyla senaryo olarak acayip düşüşte ayrıca 27 aldığında agb ölçüyodu agb şikeyle suçlandı yani ben 27 aldığını hiç sanmıyorum en fazla 17-18 almıştır

@destere evet o cocuk cok dogal ve gercekci oynuyor, beni baya güldürdü.
Forumda bazı uyuz olduklarım var ama en sevdiklerim arasında destere 1.gelir fazla sohbetimiz yok ama severim keratayı :D 2.Takas, 3.Çocuklarduymasın, 4.Fks14 :)

- - - Ekleme - - -

@destere evet o cocuk cok dogal ve gercekci oynuyor, beni baya güldürdü.
Forumda bazı uyuz olduklarım var ama en sevdiklerim arasında destere 1.gelir fazla sohbetimiz yok ama severim keratayı :D 2.Takas, 3.Çocuklarduymasın, 4.Fks14 :)

- - - Ekleme - - -

yasin o yorumu sultan dizisindeki çocuk için yapmış yanlış alıntı yaptın emre :))))

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

yasin o yorumu sultan dizisindeki çocuk için yapmış yanlış alıntı yaptın emre :))))