Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şaman dini paganizminin bir versiyonu Denizim de kısmen paganizmin devamı bu dinlerin mistik ve gerçeği gormede insanın ufkunun açtığını ima ettiler hafif killandım
Ben öyle bir ima göremedim adam sadece bilimsel bir deney amacıyla gitti ayine. Zaten şaman propagandası yapılmadı yani sadece o içilen zımbırtı neyse millet onu merak etti. :) Dizinin konusu şaman maman olmayacak zaten rahat ol :)

Ben öyle bir ima göremedim adam sadece bilimsel bir deney amacıyla gitti ayine. Zaten şaman propagandası yapılmadı yani sadece o içilen zımbırtı neyse millet onu merak etti. :) Dizinin konusu şaman maman olmayacak zaten rahat ol :)
Siz nasıl iziliyorsunuz.. Şimdi o ayine katılınca bu ikili geçmişe geri döndü bir şeyler görmedi mi.. Yanı mistik güçler kazandılar. İşte bu çoğu kişide acaba doğru mu diye düşündürtmüştür merak uyandirtirmistir bu da propoganda işte Şamanizmin

Siz nasıl iziliyorsunuz.. Şimdi o ayine katılınca bu ikili geçmişe geri döndü bir şeyler görmedi mi.. Yanı mistik güçler kazandılar. İşte bu çoğu kişide acaba doğru mu diye düşündürtmüştür merak uyandirtirmistir bu da propoganda işte Şamanizmin
Eğer öyle düşünen biri varsa gidip beynini aldırsın :A Hatta ameliyatına bizzat Semih girsin :A

Survivor sence gerçek mi ? Yoksa bir oyun var mı ? :).

Yooo öyle algılayan bir tek sensin :)))
Tvde hiç bir şey yüz de yüz gerçek değil.. Zaten sayfasında yazıyorum. Gerçeğe yakın ama acun tarafından manupule edilen bir oyun

Bilinç altına demek dizi ulaşmış geçmiş olsun))). Açıkça merak uyandırdı Şamanizim yahuu şaka mi yapıyorsunuz)))))

O zamanlar şimdi diziyi çekenler her ay şaman ayini yapıyorlardır bu mantıkla gidersek :))). O kullanılan maddeyi bilimsel olarak kullanmak istedi sadece Murat karekteri.

O içilen maddeyi komada ki hastayı uyandıracak bir ilaçta kullanmak istedi :)

Eğer öyle düşünen biri varsa gidip beynini aldırsın :A Hatta ameliyatına bizzat Semih girsin :A
Tamam izleyen arkadaşların ağzını yokla ben merak ettim Şamanizmin nasıl dizinde ilginç şeyler anlattı de onlar ne diyecek bakalım)))

Tvde hiç bir şey yüz de yüz gerçek değil.. Zaten sayfasında yazıyorum. Gerçeğe yakın ama acun tarafından manupule edilen bir oyun

Bilinç altına demek dizi ulaşmış geçmiş olsun))). Açıkça merak uyandırdı Şamanizim yahuu şaka mi yapıyorsunuz)))))
Evet öyle merak uyandırdı ki yarın Adliyeye gidip kimliğimdeki Dini - İslam ibaresini degistirip Şaman yaptıracam :A

Sen acunn.com 'da mı yazı yazıyorsun :)) .Bende diyorum bu beyazsoy nasıl survivorcu oluverdi diye :D.Şaka yapıyorum bu arada :).

Mesela oyun diyorsun ya örnek verebilir misin? :)

O zamanlar şimdi diziyi çekenler her ay şaman ayini yapıyorlardır bu mantıkla gidersek :))). O kullanılan maddeyi bilimsel olarak kullanmak istedi sadece Murat karekteri.

O içilen maddeyi komada ki hastayı uyandıracak bir ilaçta kullanmak istedi :)
ya hikaye konumuz değil merak uyandırdi mi uyandırmadi mi. Hafif içine don sor.. Dizi filmin görevi budur yoksa seni Şamanist yapmaz elbette)))

Evet öyle merak uyandırdı ki yarın Adliyeye gidip kimliğimdeki Dini - İslam ibaresini degistirip Şaman yaptıracam :A
Ayyy yazdığıma cevap ver hafif de olsa hiç merak etmedin mi bu ayinler nasıl oluyor diye ilginç gelmedi mi gizemli falan

ya hikaye konumuz değil merak uyandırdi mi uyandırmadi mi. Hafif içine don sor.. Dizi filmin görevi budur yoksa seni Şamanist yapmaz elbette)))
La merak etsek ne oluyor ki dinden mi çıkıyoruz :) Ben mesela boş zamanlarımda Hinduların neden ineğe taptığını merak ediyorum eee ben hindu mu oluyorum yani :A

Sen acunn.com 'da mı yazı yazıyorsun :)) .Bende diyorum bu beyazsoy nasıl survivorcu oluverdi diye :D.Şaka yapıyorum bu arada :).

Mesela oyun diyorsun ya örnek verebilir misin? :)
Şöyle bir kez aç oldukları yüzde yüz doğru yoksa kime oyunlarda hırslı bir şekilde cabalamaz kazanmak istemez oyunları.. Ama bir takım çok kaybederse birden denizden bolca balık tutulur ki takımlar arasında denge bozulmasın.

Sonra kimin tarafından kişi yolanacaksa ona göre oyun seçilir mesela bu sene semihin takımı güçsüzdü ama semihin takımı kuvvet bakımdan üstünde 3 hafta kuvvet oyunu oynandı ki takımlar dengelensin diye. İstenen takım yenilmişse istenen kişi gitsin diye sms sıralamasında oynamalar olur ekip elenmesini istemediği kişiye sms atar noter de sonucu verir.
Bunlar belli balali mudehaleler

Öteki ay İsveçe gidip ayin yapabilirim :)))).

Şamanizmi araştırabilirim boş vaktimde sadece bu yani :)
Dizi amacina ulaşmış geçmiş olsun))). Bir dizi din değiştirebilir mi yani bir dizinin yapabileceği bilinç altı olay bu kadar hafif kılçık atar.. Bu kişinin eğitim ve bilgisine göre değişiklik gösterir bazısı çok merak eder araştırır birisi bu ara bakarız ya falan der

Forum İstatistikleri

Konular
176,335
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato