Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2. Bölümün fragmanına fransızca alt yazı eklenmiş. Gelecek bölümleri umarım HD kalitesinde eklerler

Ben aksiyon bekliyorum fragmanın sonunda Murat hoca bir yerlere giriyordu :)
Bu bölümde en çok merak ettiğim dizide ki diğer karekterler bakalım Melis Birkan'ın Ceyla karekteri gibi oturacak mı ? :):)

2. Bölümün fragmanına fransızca alt yazı eklenmiş. Gelecek bölümleri keşke HD kalitesinde ekleseler.
Bölümü sadece yurtdışından izleme engeli koymuşlardı.Yanlışlıkla mı öyle yüklediler acaba?

2. Bölümün fragmanına fransızca alt yazı eklenmiş. Gelecek bölümleri umarım HD kalitesinde eklerler
İşte bunlar hep pazarlama taktiği aga :) Bence arapça falan da eklesinler ama onlar kaliteden ne anlar gitsin fox dizileri izlesinler bizim hedef kitlemiz angolasaksonlar olmalı :A Araplara dandik dizileri iteleriz :A

Bu bölümde en çok merak ettiğim dizide ki diğer karekterler bakalım Melis Birkan'ın Ceyla karekteri gibi oturacak mı ? :):)

Bölümü sadece yurtdışından izleme engeli koymuşlardı.Yanlışlıkla mı öyle yüklediler acaba?
Yasemin Alleni merak ediyorum ben

İşte bunlar hep pazarlama taktiği aga :) Bence arapça falan da eklesinler ama onlar kaliteden ne anlar gitsin fox dizileri izlesinler bizim hedef kitlemiz angolasaksonlar olmalı :A Araplara dandik dizileri iteleriz :A

Yasemin Alleni merak ediyorum ben

Youtube'da ki alt yazı uygulaması çok iyi olmuş.. İngilizce kesinlikle olmalı. Dizide de en çok hoşuma giden şeylerden birisi bu alt yazı uygulamasıydı. Sahneler böylelikle dahada kaliteli ve gerçekçi duruyor bence.