5 sene sonunda en sakin tartışmamızsizin güzel sohbet etmiş haliniz bu mu![]()
5 sene sonunda en sakin tartışmamızsizin güzel sohbet etmiş haliniz bu mu![]()
Efsane ayin sahnesiŞu anda starda tekrarı yayınlanıyor.İzlemek isteyenler izlesin![]()
Ben sanırım tv'den izleyeceğim fikir değiştirdim. O saatte boşum çünkü.Şu anda starda tekrarı yayınlanıyor.İzlemek isteyenler izlesin![]()
Beyaz'a bakmaktansa dizinin tekrarını izlemek daha iyi geldiEfsane ayin sahnesi![]()
Bende öyle yapıyorumBen sanırım tv'den izleyeceğim fikir değiştirdim. O saatte boşum çünkü.![]()
Şaka maka diziyi özlemişimBeyaz'a bakmaktansa dizinin tekrarını izlemek daha iyi geldi.
Bende öyle yapıyorum.Tv'dan normalde dizi izlemem ama özlemişim tv'dan dizi izlemeyi
![]()
2.bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.Bakalım bu bölümde full gerilim bekliyorumŞaka maka diziyi özlemişimAz kaldı ikinci bölüme
![]()
Ben aksiyon bekliyorum fragmanın sonunda Murat hoca bir yerlere giriyordu2.bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.Bakalım bu bölümde full gerilim bekliyorum![]()
Bu bölümde en çok merak ettiğim dizide ki diğer karekterler bakalım Melis Birkan'ın Ceyla karekteri gibi oturacak mı ?Ben aksiyon bekliyorum fragmanın sonunda Murat hoca bir yerlere giriyordu![]()
Bölümü sadece yurtdışından izleme engeli koymuşlardı.Yanlışlıkla mı öyle yüklediler acaba?2. Bölümün fragmanına fransızca alt yazı eklenmiş. Gelecek bölümleri keşke HD kalitesinde ekleseler.
İşte bunlar hep pazarlama taktiği aga2. Bölümün fragmanına fransızca alt yazı eklenmiş. Gelecek bölümleri umarım HD kalitesinde eklerler
Yasemin Alleni merak ediyorum benBu bölümde en çok merak ettiğim dizide ki diğer karekterler bakalım Melis Birkan'ın Ceyla karekteri gibi oturacak mı ?
Bölümü sadece yurtdışından izleme engeli koymuşlardı.Yanlışlıkla mı öyle yüklediler acaba?
Benim pek ümidim yok ama Melis Birkan gibi şaşırtma olasılığı yüksekYasemin Alleni merak ediyorum ben
Iyy kösem başladı değiş değiş kusacam öğğhhBenim pek ümidim yok ama Melis Birkan gibi şaşırtma olasılığı yüksek![]()
İşte bunlar hep pazarlama taktiği agaBence arapça falan da eklesinler ama onlar kaliteden ne anlar gitsin fox dizileri izlesinler bizim hedef kitlemiz angolasaksonlar olmalı
Araplara dandik dizileri iteleriz
Yasemin Alleni merak ediyorum ben
İsmi yetiyor.Bu arada Kösem der demez sekmeyi kapattımIyy kösem başladı değiş değiş kusacam öğğhhO değil de şu Yönetmen- Serdar Akar yazısının gelişi efso
![]()
Evet en sakin tartışmamız çünkü daha önce hiç tartismadik)))5 sene sonunda en sakin tartışmamız![]()
Senin hafızanda sıkıntı varEvet en sakin tartışmamız çünkü daha önce hiç tartismadik)))
Sende karıştırma huyu olabilir belkim))Senin hafızanda sıkıntı var).
Bende sıkıntı yok sen ne yaptığını unutuyorsunSende karıştırma huyu olabilir belkim))
Hatırlat link ver ufak cevap vermeleri savunuyorsundur umarımBende sıkıntı yok sen ne yaptığını unutuyorsun)