Gece gece adam mı seçiyorsun yaŞaman dini paganizminin bir versiyonu Denizim de kısmen paganizmin devamı bu dinlerin mistik ve gerçeği gormede insanın ufkunun açtığını ima ettiler hafif killandım
Gece gece adam mı seçiyorsun yaŞaman dini paganizminin bir versiyonu Denizim de kısmen paganizmin devamı bu dinlerin mistik ve gerçeği gormede insanın ufkunun açtığını ima ettiler hafif killandım
Yok kötüliklerden hangi kötülük kazanacak diye beklemek benim ilgi alanım değil. Tüm kişilerin kalbi Aysen beyan ortadaSözleşmeyi fesh ettim.Şaka bir yana benim tek ortağım var o da şimdi yatağında tavuk gibi uyuyan @takas 'tır
.
Seyretmicek misin artık?![]()
Ben öyle bir ima göremedim adam sadece bilimsel bir deney amacıyla gitti ayine. Zaten şaman propagandası yapılmadı yani sadece o içilen zımbırtı neyse millet onu merak etti.Şaman dini paganizminin bir versiyonu Denizim de kısmen paganizmin devamı bu dinlerin mistik ve gerçeği gormede insanın ufkunun açtığını ima ettiler hafif killandım
Şaman dini ovulmedi mi yani bu ne demek oluyor farkında değil misiniz)))Gece gece adam mı seçiyorsun ya.
Survivor sence gerçek mi ? Yoksa bir oyun var mı ?Yok kötüliklerden hangi kötülük kazanacak diye beklemek benim ilgi alanım değil. Tüm kişilerin kalbi Aysen beyan ortada
Yooo öyle algılayan bir tek sensinŞaman dini ovulmedi mi yani bu ne demek oluyor farkında değil misiniz)))
Siz nasıl iziliyorsunuz.. Şimdi o ayine katılınca bu ikili geçmişe geri döndü bir şeyler görmedi mi.. Yanı mistik güçler kazandılar. İşte bu çoğu kişide acaba doğru mu diye düşündürtmüştür merak uyandirtirmistir bu da propoganda işte ŞamanizminBen öyle bir ima göremedim adam sadece bilimsel bir deney amacıyla gitti ayine. Zaten şaman propagandası yapılmadı yani sadece o içilen zımbırtı neyse millet onu merak etti.Dizinin konusu şaman maman olmayacak zaten rahat ol
![]()
Eğer öyle düşünen biri varsa gidip beynini aldırsınSiz nasıl iziliyorsunuz.. Şimdi o ayine katılınca bu ikili geçmişe geri döndü bir şeyler görmedi mi.. Yanı mistik güçler kazandılar. İşte bu çoğu kişide acaba doğru mu diye düşündürtmüştür merak uyandirtirmistir bu da propoganda işte Şamanizmin
Tvde hiç bir şey yüz de yüz gerçek değil.. Zaten sayfasında yazıyorum. Gerçeğe yakın ama acun tarafından manupule edilen bir oyunSurvivor sence gerçek mi ? Yoksa bir oyun var mı ?.
Yooo öyle algılayan bir tek sensin))
O zamanlar şimdi diziyi çekenler her ay şaman ayini yapıyorlardır bu mantıkla gidersekSiz nasıl iziliyorsunuz.. Şimdi o ayine katılınca bu ikili geçmişe geri döndü bir şeyler görmedi mi.. Yanı mistik güçler kazandılar. İşte bu çoğu kişide acaba doğru mu diye düşündürtmüştür merak uyandirtirmistir bu da propoganda işte Şamanizmin
Tamam izleyen arkadaşların ağzını yokla ben merak ettim Şamanizmin nasıl dizinde ilginç şeyler anlattı de onlar ne diyecek bakalım)))Eğer öyle düşünen biri varsa gidip beynini aldırsınHatta ameliyatına bizzat Semih girsin
![]()
Evet öyle merak uyandırdı ki yarın Adliyeye gidip kimliğimdeki Dini - İslam ibaresini degistirip Şaman yaptıracamTvde hiç bir şey yüz de yüz gerçek değil.. Zaten sayfasında yazıyorum. Gerçeğe yakın ama acun tarafından manupule edilen bir oyun
Bilinç altına demek dizi ulaşmış geçmiş olsun))). Açıkça merak uyandırdı Şamanizim yahuu şaka mi yapıyorsunuz)))))
Sen acunn.com 'da mı yazı yazıyorsunTvde hiç bir şey yüz de yüz gerçek değil.. Zaten sayfasında yazıyorum. Gerçeğe yakın ama acun tarafından manupule edilen bir oyun
Bilinç altına demek dizi ulaşmış geçmiş olsun))). Açıkça merak uyandırdı Şamanizim yahuu şaka mi yapıyorsunuz)))))
ya hikaye konumuz değil merak uyandırdi mi uyandırmadi mi. Hafif içine don sor.. Dizi filmin görevi budur yoksa seni Şamanist yapmaz elbette)))O zamanlar şimdi diziyi çekenler her ay şaman ayini yapıyorlardır bu mantıkla gidersek)). O kullanılan maddeyi bilimsel olarak kullanmak istedi sadece Murat karekteri.
O içilen maddeyi komada ki hastayı uyandıracak bir ilaçta kullanmak istedi![]()
Bende mi yaptırsam acabaEvet öyle merak uyandırdı ki yarın Adliyeye gidip kimliğimdeki Dini - İslam ibaresini degistirip Şaman yaptıracam![]()
Ayyy yazdığıma cevap ver hafif de olsa hiç merak etmedin mi bu ayinler nasıl oluyor diye ilginç gelmedi mi gizemli falanEvet öyle merak uyandırdı ki yarın Adliyeye gidip kimliğimdeki Dini - İslam ibaresini degistirip Şaman yaptıracam![]()
Yaptır aga pilavlı ayin yaparızBende mi yaptırsam acaba![]()
HayırAyyy yazdığıma cevap ver hafif de olsa hiç merak etmedin mi bu ayinler nasıl oluyor diye ilginç gelmedi mi gizemli falan
Öteki ay İsveçe gidip ayin yapabilirimya hikaye konumuz değil merak uyandırdi mi uyandırmadi mi. Hafif içine don sor.. Dizi filmin görevi budur yoksa seni Şamanist yapmaz elbette)))
La merak etsek ne oluyor ki dinden mi çıkıyoruzya hikaye konumuz değil merak uyandırdi mi uyandırmadi mi. Hafif içine don sor.. Dizi filmin görevi budur yoksa seni Şamanist yapmaz elbette)))
Şöyle bir kez aç oldukları yüzde yüz doğru yoksa kime oyunlarda hırslı bir şekilde cabalamaz kazanmak istemez oyunları.. Ama bir takım çok kaybederse birden denizden bolca balık tutulur ki takımlar arasında denge bozulmasın.Sen acunn.com 'da mı yazı yazıyorsun) .Bende diyorum bu beyazsoy nasıl survivorcu oluverdi diye
.Şaka yapıyorum bu arada
.
Mesela oyun diyorsun ya örnek verebilir misin?![]()
Dizi amacina ulaşmış geçmiş olsun))). Bir dizi din değiştirebilir mi yani bir dizinin yapabileceği bilinç altı olay bu kadar hafif kılçık atar.. Bu kişinin eğitim ve bilgisine göre değişiklik gösterir bazısı çok merak eder araştırır birisi bu ara bakarız ya falan derÖteki ay İsveçe gidip ayin yapabilirim))).
Şamanizmi araştırabilirim boş vaktimde sadece bu yani![]()