Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Melis Birkan çok iyi bir seçim olmuş.. kendisi karaktere de diziye de çok yakışmış.. Murat karakteri ile uyumu da çok iyi. Senaryo, çekim ve genel oyuncu seçimi çok başarılı. Bölümlerin süresini 60 dakika tutmaları zaten kaliteyi iki katına çıkarıyor.
Melis Birkan beni şaşırttı aga.Ondan bu kadar karekterini iyi yansıtacağını beklemiyordum :).

Bakalım Yasemin Allen nasıl oynayacak:)

Aga vallaha Survivor izleyen adamlar bu diziyi elestirmesin :) Buna kendim de dahilim :A Haftada 860 saat Survivor izleyenlere şu dizi nimettir ulan nimet :A
Kanka haftada 860 saat nasıl oluyor :A.Bu arada Survivor kaç gün yayınlanıyor:D?

Melis Birkan beni şaşırttı aga.Ondan bu kadar karekterini iyi yansıtacağını beklemiyordum :).

Bakalım Yasemin Allen nasıl oynayacak:)

Kanka haftada 860 saat nasıl oluyor :A.Bu arada Survivor kaç gün yayınlanıyor:D?
8 gün :A Düşün artık nasıl uçmuşlar :F

@beyazsoy biraz yorumlarını okudumda amma bu diziye takmışsın sende. :A Sorsak sana ben komplo teorileri üretmem siz üretirsiniz dersin kesin. :A
Neyine takacagim.. Taksam ilk bölümünü kaçırmaz ilk dakikalarda bombalardim. Arkadaşlar izle Seveceksin dedi ayni seni walking dead için dediğin gibi izledim ve yorum yaptım tümden kotu analiz de yapmadım amerikan dizileri sevenler sevecek dedim daha ne diyeyim yahuu)))

@beyazsoy'a tavsiyem bu diziye harcayacağı enerjiyi gitsin diğer gereksiz dizilere harcasın. Zira bu dizinin yapımcısı bellidir devletinin milletinin yanındadır. Öyle özentilikler, ahlaksızlıkların yer verileceği bir dizi değildir. Komplo teorisi üretmeye ve yabancı dizilerle kıyaslamaya gerek yok :)
Sagol da bu dizi eleştirileri mi okudun mu sahiden..)) yukarıdaki yazdıklarını çoğunu bu diziye eleştiri olarak getirmedim)))Ama ahlaksizlaştırma değil ama postpaganizim yanı Tüm dinleri birleştirme çabası sezidm bu daha tehlikeli ilimunati dense de küreselcikerin yeni dünya düzeni herkes aynı dinde ve düşüncede olsa dunayi kontrol etmek ne kolaydır)))

Seni bundan sonra ortağım ilan ediyorum @takas'ı ortaklıktan atıyorum :kiki::kiki:
Eyvallah da ben tek tabanca takılayım moderatör olarak arada devreye girerim :A

Sagol da bu dizi eleştirileri mi okudun mu sahiden..)) yukarıdaki yazdıklarını çoğunu bu diziye eleştiri olarak getirmedim)))Ama ahlaksizlaştırma değil ama postpaganizim yanı Tüm dinleri birleştirme çabası sezidm bu daha tehlikeli ilimunati dense de küreselcikerin yeni dünya düzeni herkes aynı dinde ve düşüncede olsa dunayi kontrol etmek ne kolaydır)))
Ben sezemedim vallaha neresinde sezdin ? :) Ekşi'de çok takılma bence devrelerin yanmış aga senin 😉

Eyvallah da ben tek tabanca takılayım moderatör olarak arada devreye girerim :A

Ben sezemedim vallaha neresinde sezdin ? :) Ekşi'de çok takılma bence devrelerin yanmış aga senin 😉
Şaman dini paganizminin bir versiyonu Denizim de kısmen paganizmin devamı bu dinlerin mistik ve gerçeği gormede insanın ufkunun açtığını ima ettiler hafif killandım