Aga vallaha Survivor izleyen adamlar bu diziyi elestirmesin@beyazsoy Bu sene baya survivorcu olmuş galiba![]()
Aga vallaha Survivor izleyen adamlar bu diziyi elestirmesin@beyazsoy Bu sene baya survivorcu olmuş galiba![]()
Melis Birkan beni şaşırttı aga.Ondan bu kadar karekterini iyi yansıtacağını beklemiyordumMelis Birkan çok iyi bir seçim olmuş.. kendisi karaktere de diziye de çok yakışmış.. Murat karakteri ile uyumu da çok iyi. Senaryo, çekim ve genel oyuncu seçimi çok başarılı. Bölümlerin süresini 60 dakika tutmaları zaten kaliteyi iki katına çıkarıyor.
Kanka haftada 860 saat nasıl oluyorAga vallaha Survivor izleyen adamlar bu diziyi elestirmesinBuna kendim de dahilim
Haftada 860 saat Survivor izleyenlere şu dizi nimettir ulan nimet
![]()
8 günMelis Birkan beni şaşırttı aga.Ondan bu kadar karekterini iyi yansıtacağını beklemiyordum.
Bakalım Yasemin Allen nasıl oynayacak
Kanka haftada 860 saat nasıl oluyor.Bu arada Survivor kaç gün yayınlanıyor
?
Acun haftayı 8 güne mi çıkardı hacı8 günDüşün artık nasıl uçmuşlar
![]()
La sabahları da Survivor Panorama yayınlanıyor Beyaz Futbol gibi özetleri yorumluyorlarAcun haftayı 8 güne mi çıkardı hacı.Yapabilirde
![]()
Milli maçlar ve NBA olmasa Tv8'i silerdimLa sabahları da Survivor Panorama yayınlanıyor Beyaz Futbol gibi özetleri yorumluyorlar![]()
@takas da aynısını söylüyor agaMilli maçlar ve NBA olmasa Tv8'i silerdim![]()
İskender Büyükten ne alıntı yapıyor mesela@takas da aynısını söylüyor agaBen de Semih için izliyorum adam iskender büyük'ten alıntı falan yapıyor bi de ses tonu da aynı
Kavgalar da hoşuma gidiyor oyunlara pek bakmıyorum zaten
![]()
Şu an aklıma gelmedi ama "herkes haddini bilecek" demesi aynı İskenderİskender Büyükten ne alıntı yapıyor mesela?
Neyine takacagim.. Taksam ilk bölümünü kaçırmaz ilk dakikalarda bombalardim. Arkadaşlar izle Seveceksin dedi ayni seni walking dead için dediğin gibi izledim ve yorum yaptım tümden kotu analiz de yapmadım amerikan dizileri sevenler sevecek dedim daha ne diyeyim yahuu)))@beyazsoy biraz yorumlarını okudumda amma bu diziye takmışsın sende.Sorsak sana ben komplo teorileri üretmem siz üretirsiniz dersin kesin.
![]()
Cevat ağaya demiştiŞu an aklıma gelmedi ama "herkes haddini bilecek" demesi aynı İskenderOnun da öyle bir sahnesi var
![]()
Aynen benim Vadiciliği sorgulanamaz kardeşimCevat'a ağaya demişti.
Sagol da bu dizi eleştirileri mi okudun mu sahiden..)) yukarıdaki yazdıklarını çoğunu bu diziye eleştiri olarak getirmedim)))Ama ahlaksizlaştırma değil ama postpaganizim yanı Tüm dinleri birleştirme çabası sezidm bu daha tehlikeli ilimunati dense de küreselcikerin yeni dünya düzeni herkes aynı dinde ve düşüncede olsa dunayi kontrol etmek ne kolaydır)))@beyazsoy'a tavsiyem bu diziye harcayacağı enerjiyi gitsin diğer gereksiz dizilere harcasın. Zira bu dizinin yapımcısı bellidir devletinin milletinin yanındadır. Öyle özentilikler, ahlaksızlıkların yer verileceği bir dizi değildir. Komplo teorisi üretmeye ve yabancı dizilerle kıyaslamaya gerek yok![]()
Seni bundan sonra ortağım ilan ediyorum @takas'ı ortaklıktan atıyorumAynen benim Vadiciliği sorgulanamaz kardeşim(Doğu Sıvacılık A.Ş
)
Desteklediğin yarışmacı mı elendiElendim yarışmadan merak etme)))
Eyvallah da ben tek tabanca takılayım moderatör olarak arada devreye girerim
Ben sezemedim vallaha neresinde sezdin ?Sagol da bu dizi eleştirileri mi okudun mu sahiden..)) yukarıdaki yazdıklarını çoğunu bu diziye eleştiri olarak getirmedim)))Ama ahlaksizlaştırma değil ama postpaganizim yanı Tüm dinleri birleştirme çabası sezidm bu daha tehlikeli ilimunati dense de küreselcikerin yeni dünya düzeni herkes aynı dinde ve düşüncede olsa dunayi kontrol etmek ne kolaydır)))
İnsanlık elendi o elenince ben de elenmiş oldum)))Desteklediğin yarışmacı mı elendi? Sen kimi tutuyordun
.Gerçi söylesende bilmem
.Semihi bile bilmiyorum,sadece ismini duyuyorum
![]()
Sözleşmeyi fesh ettimEyvallah da ben tek tabanca takılayım moderatör olarak arada devreye girerim![]()
Seyretmicek misin artık?İnsanlık elendi o elenince ben de elenmiş oldum)))
Şaman dini paganizminin bir versiyonu Denizim de kısmen paganizmin devamı bu dinlerin mistik ve gerçeği gormede insanın ufkunun açtığını ima ettiler hafif killandımEyvallah da ben tek tabanca takılayım moderatör olarak arada devreye girerim
Ben sezemedim vallaha neresinde sezdin ?Ekşi'de çok takılma bence devrelerin yanmış aga senin 😉