Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Polat Şaşmaz diyor ki OzaN'a diyor dizinin konusunu aç diye.Sen adama diyorsun sana ne oluyor ne işin var diye :D? Sanane kardeşim sanane lan :D
anlatamıyorum galiba polat şaşmaz benim kardeşimdir onun itirazı yok sana noluyo lan işine bak sen :d sağ kolum diyorum anlamıyormusun beynin algılamıyor mu :D

Bak ben şu mesajı nasıl anladım biliyor musun? Ben bu mesajını abd dizilerinden uzağım anladım yani yanlış anlamışım.

Hemen öyle gülmene gerek yok :)
Uzak olduğunu anlanman için önce ne yapmam lazım))). @harunn60 bilir 3gunde walking dead'i bitirmişligim var))).

sonra da diyorsun benim vadi sevgimi kimse sorgulayamaz ıvır zıvır falan filan geç bu işleri aga geç vadiye laf söyleyen sende olsan kelimeleri geri iade ederim ona göre vadiye lafın varsa gel konuda yaz. benim bu diziye lafım var gelip yazıyorum sen seviyorsun diye zaten alttan alıyorum ama sen ben sevdiğim için değil sende vadici olduğun için yaptığın yanlış diyorum. tabi bunlar lafta kalıyor hep :D
La kardeşim siz kimsiniz benim vadi sevgimi sorguluyorsunuz.Benim vadiciliğimi en iyi senin bilmen lazım.Sen yokken burada ben vadiyi savunuyordum yada aklı sıra benim vadiciliğimi eleştiren biri var o anlamıştır o da yokken ben vardım.Perşembe konularında bu yüzden az mı ban yemedim,yemedik.Sen geçmişi çabuk unutuyorsun aga kusura bakma .

Şu günden şu güne vadiyi öyle düşmanca bir mesajımı gösteremezsin.Pusu o kadar kötü ki artık ne eski kitle kaldı nede eski vadi.Benim gibi bir vadici bile vadiyi bıraktısa gerisini düşünemiyorum.Bu olayı şu forumdan bile anlayabilirsin.Senin anlayacağın kısaca vadicilik öyle her önüne koyananı izlemek olmuyor.

Uzak olduğunu anlanman için önce ne yapmam lazım))). @harunn60 bilir 3gunde walking dead'i bitirmişligim var))).
Tamam doğrudur ben yanlış anladığımı söyledim sadece kusura bakma:)

Son düzenleme:
anlatamıyorum galiba polat şaşmaz benim kardeşimdir onun itirazı yok sana noluyo lan işine bak sen :D sağ kolum diyorum anlamıyormusun beynin algılamıyor mu :D
Polat Şaşmaz sadece senin kardeşinse al götür turşusunu kur o da öyle düşünüyorsa.Kardeşimiz gelmiş şurada yorum yazıyor her seferinde öyle yapıyorsun bu da olmuyor :):)

La kardeşim siz kimsiniz benim vadi sevgimi sorguluyorsunuz.Benim vadiciliğimi en iyi senin bilmen lazım.Sen yokken burada ben vadiyi savunuyordum yada o çoğu aklı sıra benim vadiciliğimi eleştiren biri var o anlamıştır o da yokken ben vardım.Perşembe konularında bu yüzden az mı ban yemedim,yemedik.Sen geçmişi çabuk unutuyorsun aga kusura bakma .

Şu günden şu güne vadiyi öyle düşmanca bir mesajımı gösteremezsin.Pusu o kadar kötü ki artık ne eski kitle kaldı nede eski vadi.Benim gibi bir vadici bile vadiyi bıraktısa gerisini düşünemiyorum.Bu olayı şu forumdan bile anlayabilirsin.Senin anlayacağın kısaca vadicilik öyle her önüne koyananı izlemek olmuyor.

Tamam doğrudur ben yanlış anladığımı söyledim sadece kusura bakma:)
he şöyle adam ol :D yalnız bir cümle yanlış orda "sen yokken burada ben vadiyi savunuyordum" foruma üye olduğum zaman vadiyi savunan hiç kimse yoktu bu forumda fanatikçe sonra ikimiz bir olduk onu düzelteyim çok iyi hatırlıyorum çünkü

Polat Şaşmaz sadece senin kardeşinse al götür turşusunu kur o da öyle düşünüyorsa.Kardeşimiz gelmiş şurada yorum yazıyor her seferinde öyle yapıyorsun bu da olmuyor :):)
burda yorum yapınca ne oluyor onu anlamadım :D

he şöyle adam ol :D yalnız bir cümle yanlış orda "sen yokken burada ben vadiyi savunuyordum" foruma üye olduğum zaman vadiyi savunan hiç kimse yoktu bu forumda fanatikçe sonra ikimiz bir olduk onu düzelteyim çok iyi hatırlıyorum çünkü
Hatta seninle ilk tanıştığımızda bana mesaj atmıştın vadiyle ilgili , öyle tanışmıştık. Sonra ikimiz bir olup bu agacılık sistemi oldu işte.Geçmişi çabuk unutuyorsun:)

oruma üye olduğum zaman vadiyi savunan hiç kimse yoktu bu forumda fanatikçe sonra ikimiz bir olduk
Sen yokken ben yine vadiyi savunuyordum ama sen gelince(Sen gelmeden önce reyting konularında toplasan 7-8 adam çıkmazdı) ve sonrasında forum büyüyünce daha çok fanatikleşti.

Son düzenleme:
Melis Birkan çok iyi bir seçim olmuş.. kendisi karaktere de diziye de çok yakışmış.. Murat karakteri ile uyumu da çok iyi. Senaryo, çekim ve genel oyuncu seçimi çok başarılı. Bölümlerin süresini 60 dakika tutmaları zaten kaliteyi iki katına çıkarıyor.

Yalnız 60 dakikalık diziden bu kadar analiz, kavga, tartışma, yorum, eleştiri çıkıtıysa 120 falan olsa kim bilir neler olacaktı :kiki:

@beyazsoy biraz yorumlarını okudumda amma bu diziye takmışsın sende. :A Sorsak sana ben komplo teorileri üretmem siz üretirsiniz dersin kesin. :A
@beyazsoy'a tavsiyem bu diziye harcayacağı enerjiyi gitsin diğer gereksiz dizilere harcasın. Zira bu dizinin yapımcısı bellidir devletinin milletinin yanındadır. Öyle özentilikler, ahlaksızlıkların yer verileceği bir dizi değildir. Komplo teorisi üretmeye ve yabancı dizilerle kıyaslamaya gerek yok :)

@beyazsoy'a tavsiyem bu diziye harcayacağı enerjiyi gitsin diğer gereksiz dizilere harcasın. Zira bu dizinin yapımcısı bellidir devletinin milletinin yanındadır. Öyle özentilikler, ahlaksızlıkların yer verileceği bir dizi değildir. Komplo teorisi üretmeye ve yabancı dizilerle kıyaslamaya gerek yok :)
@beyazsoy Bu sene baya survivorcu olmuş galiba:D