Adam tam bir terminator millet destere bizim dizinizi izlemesin diye dua ediyor sen adamı çağırıyorsun)).
Bu forumun Terminatörü @xemrexxx'dir her başladığı dizi bitti bu sezon Daha da bitecek Ama bu diziyi netten takip ediyor fazla zarar vereceğini sanmamAdam tam bir terminator millet destere bizim dizinizi izlemesin diye dua ediyor sen adamı çağırıyorsun)).
kuru iftira kösem bitmedi daha poyraz karayele de bu yıl başladım o da devam ediyor gecenin kraliçesi bitince aşk yenidene dönerimBu forumun Terminatörü @xemrexxx'dir her başladığı dizi bitti bu sezon Daha da bitecek Ama bu diziyi netten takip ediyor fazla zarar vereceğini sanmam
Bu bitmesin de başka bir şey istemeyizkuru iftira kösem bitmedi daha poyraz karayele de bu yıl başladım o da devam ediyor gecenin kraliçesi bitince aşk yenidene dönerim
aga fazla abartma yayından kalkarsa ŞOK olursunBu diziyi yayından kaldırırlarsa televizyonu olduğu gibi çöpe basarım. Böyle birşey yok. Bölümü az önce tekrar izledim.. daha dün gece izlememe rağmen aynı heycan aynı tadı yaşıyorum. Kelimelere dökmek imkansız. Senaryosu, çekim kalitesi, kurgusu, müzikleri, oyuncu kadrosuyla herşeyiyle mükemmel üstü bir İş olmuş. Bu proje ülkeye çok çok fazla geldi.
Bu şok bize fazla gelir aga.Uzun zamandır böyle heyacan hissetmemiştik.aga fazla abartma yayından kalkarsa ŞOK olursun
Bunun üstüne imzamı atarım .Bu diziyi yayından kaldırırlarsa televizyonu olduğu gibi çöpe basarım. Böyle birşey yok. Bölümü az önce tekrar izledim.. daha dün gece izlememe rağmen aynı heycan aynı tadı yaşıyorum. Kelimelere dökmek imkansız. Senaryosu, çekim kalitesi, kurgusu, müzikleri, oyuncu kadrosuyla herşeyiyle mükemmel üstü bir İş olmuş. Bu proje ülkeye çok çok fazla geldi.
aga reytingi çok düşmüş bu bölüm ilk bölümki oranları alsa devam eder derdim gün değişikliği şart pazar o saatte izleyecek olanda izlemez cumartesi idealBu şok bize fazla gelir aga.Uzun zamandır böyle heyacan hissetmemiştik.
Hem Pana'nın emeklerine yazık olur
Bunun üstüne imzamı atarım .
Komik mi : )Bakalım bu dizi kaç bölümde yok olacak))
Diziyi Pana yapmıyor yalnız.Bu şok bize fazla gelir aga.Uzun zamandır böyle heyacan hissetmemiştik.
Hem Pana'nın emeklerine yazık olur
Bunun üstüne imzamı atarım .
kim yapıyor bak bakalım jeneriğine ne göreceksin ; pana filmin sahiplerinin yeni şirketi nunovo film projenin yapımcısı pana film yaniDiziyi Pana yapmıyor yalnız.
Pana'nın sahipleri yapıyor sadece ismi değişik .Diziyi Pana yapmıyor yalnız.
Selinminati Confrimed3.Bölüm
2.bölüme göre çok çok güzeldi. Üstelik bazı sahnelerde gerilmeme rağmen arada Muratın garip hareketleri ve bağırmaları filan çok komikti.
Murat ilacın etkisiyle ciddi anlamda hafıza kaybı yaşıyor. Bence yakın zamanda birkaç kişiyi daha öldürür gibime geliyor. Sonda ki o doktor ne iş merak ettim. . Çünkü orada 2 tane hasta vardı. Ve hiçte normal değillerdi.
Selin'in olayı cidden ilginç olmaya başladı. üstelik ana hikayeden daha ilginç. Zarf gönderenin komiser çıkması. Sonra Selinin kendini ölü göstermesi ama aynı zaman polis olması(?) Burası biraz saçma olmuş gibi?
Ceyla olayı çok sakin gidiyor. Annesine bölümün başlarında hak veriyordum ama ben evlilik programına çıkacağım deyince pes dedim. Teyzecim çıkacaksan Zuhalin programına çık bari.
Beğendim bu bölümü. Reytinglerin düşmesi ise saat ve rakiplerle alakalı bence. Dizide suç yok.
Birde bölümde bu kısım çok dikkatimi çekti? Yani bence normal bir sahne değil gibiydi. Merak etmeyin ''İlluminati burada da var!''demeyeceğim. Ama garipti bence.
Ekli dosyayı görüntüle 50006
Ekli dosyayı görüntüle 50007
@Since2011 @-KADİR- @Master.1000 @Doğu @MEnes @OzaN @Maskeli Fedai @xemrexxx @Billy Kane @Aserat
Beni niye etiketlemiyon3.Bölüm
2.bölüme göre çok çok güzeldi. Üstelik bazı sahnelerde gerilmeme rağmen arada Muratın garip hareketleri ve bağırmaları filan çok komikti.
Murat ilacın etkisiyle ciddi anlamda hafıza kaybı yaşıyor. Bence yakın zamanda birkaç kişiyi daha öldürür gibime geliyor. Sonda ki o doktor ne iş merak ettim. . Çünkü orada 2 tane hasta vardı. Ve hiçte normal değillerdi.
Selin'in olayı cidden ilginç olmaya başladı. üstelik ana hikayeden daha ilginç. Zarf gönderenin komiser çıkması. Sonra Selinin kendini ölü göstermesi ama aynı zaman polis olması(?) Burası biraz saçma olmuş gibi?
Ceyla olayı çok sakin gidiyor. Annesine bölümün başlarında hak veriyordum ama ben evlilik programına çıkacağım deyince pes dedim. Teyzecim çıkacaksan Zuhalin programına çık bari.
Beğendim bu bölümü. Reytinglerin düşmesi ise saat ve rakiplerle alakalı bence. Dizide suç yok.
Birde bölümde bu kısım çok dikkatimi çekti? Yani bence normal bir sahne değil gibiydi. Merak etmeyin ''İlluminati burada da var!''demeyeceğim. Ama garipti bence.
Ekli dosyayı görüntüle 50006
Ekli dosyayı görüntüle 50007
@Since2011 @-KADİR- @Master.1000 @Doğu @MEnes @OzaN @Maskeli Fedai @xemrexxx @Billy Kane @Aserat