46: Yok Olan 3. Bölüm Yorumları

3. bölüm üzerine:

Harika bir bölümdü. Ooo işler ne kadar karıştı öyle!​

-SPOİLER-

Dün tamamını izleyememiştim netten birkez daha izledim. Murat'ın babasını ölümünden sorumlu tutulan organ mafyacı doktor ne ayak çözemedim. Amaç ne olabilir ki, bence bu kadar basit değil başka işler var gibi.

Selin, bir bomba patlamasından sağ kurtulmuş ama kendisini öldü gösteriyor. Buna rağmen komiser olarak görev yapması ilginç doğrusu. Kendisini tehdit edenin Doğan başkomiser olabileceğini düşünüyordum o konuda yanılmadım. Çünkü Doğan'ın davranışlarından kıllanmıştım. :)

Ceyla'nın annesinin ''evlilik programına'' katılacağını açıkladığı sahne sesli güldürdü. :)

Bu diziyi yayından kaldırırlarsa televizyonu olduğu gibi çöpe basarım. Böyle birşey yok. Bölümü az önce tekrar izledim.. daha dün gece izlememe rağmen aynı heycan aynı tadı yaşıyorum. Kelimelere dökmek imkansız. Senaryosu, çekim kalitesi, kurgusu, müzikleri, oyuncu kadrosuyla herşeyiyle mükemmel üstü bir İş olmuş. Bu proje ülkeye çok çok fazla geldi.

Bu diziyi yayından kaldırırlarsa televizyonu olduğu gibi çöpe basarım. Böyle birşey yok. Bölümü az önce tekrar izledim.. daha dün gece izlememe rağmen aynı heycan aynı tadı yaşıyorum. Kelimelere dökmek imkansız. Senaryosu, çekim kalitesi, kurgusu, müzikleri, oyuncu kadrosuyla herşeyiyle mükemmel üstü bir İş olmuş. Bu proje ülkeye çok çok fazla geldi.
aga fazla abartma yayından kalkarsa ŞOK olursun :D

aga fazla abartma yayından kalkarsa ŞOK olursun :D
Bu şok bize fazla gelir aga:D.Uzun zamandır böyle heyacan hissetmemiştik:D.

Hem Pana'nın emeklerine yazık olur:)

Bunun üstüne imzamı atarım .

Bu şok bize fazla gelir aga:D.Uzun zamandır böyle heyacan hissetmemiştik:D.

Hem Pana'nın emeklerine yazık olur:)

Bunun üstüne imzamı atarım .
aga reytingi çok düşmüş bu bölüm ilk bölümki oranları alsa devam eder derdim gün değişikliği şart pazar o saatte izleyecek olanda izlemez cumartesi ideal

3.Bölüm

2.bölüme göre çok çok güzeldi. Üstelik bazı sahnelerde gerilmeme rağmen arada Muratın garip hareketleri ve bağırmaları filan çok komikti. :D

Murat ilacın etkisiyle ciddi anlamda hafıza kaybı yaşıyor. Bence yakın zamanda birkaç kişiyi daha öldürür gibime geliyor. Sonda ki o doktor ne iş merak ettim. . Çünkü orada 2 tane hasta vardı. Ve hiçte normal değillerdi.

Selin'in olayı cidden ilginç olmaya başladı. üstelik ana hikayeden daha ilginç. Zarf gönderenin komiser çıkması. Sonra Selinin kendini ölü göstermesi ama aynı zaman polis olması(?) Burası biraz saçma olmuş gibi?

Ceyla olayı çok sakin gidiyor. Annesine bölümün başlarında hak veriyordum ama ben evlilik programına çıkacağım deyince pes dedim. :A Teyzecim çıkacaksan Zuhalin programına çık bari. :A

Beğendim bu bölümü. :D Reytinglerin düşmesi ise saat ve rakiplerle alakalı bence. Dizide suç yok.

Birde bölümde bu kısım çok dikkatimi çekti? Yani bence normal bir sahne değil gibiydi. Merak etmeyin ''İlluminati burada da var!''demeyeceğim. :F Ama garipti bence. :T:
İlıuu.png
illu2.png

@Since2011 @-KADİR- @Master.1000 @Doğu @MEnes @OzaN @Maskeli Fedai @xemrexxx @Billy Kane @Aserat

3.Bölüm

2.bölüme göre çok çok güzeldi. Üstelik bazı sahnelerde gerilmeme rağmen arada Muratın garip hareketleri ve bağırmaları filan çok komikti. :D

Murat ilacın etkisiyle ciddi anlamda hafıza kaybı yaşıyor. Bence yakın zamanda birkaç kişiyi daha öldürür gibime geliyor. Sonda ki o doktor ne iş merak ettim. . Çünkü orada 2 tane hasta vardı. Ve hiçte normal değillerdi.

Selin'in olayı cidden ilginç olmaya başladı. üstelik ana hikayeden daha ilginç. Zarf gönderenin komiser çıkması. Sonra Selinin kendini ölü göstermesi ama aynı zaman polis olması(?) Burası biraz saçma olmuş gibi?

Ceyla olayı çok sakin gidiyor. Annesine bölümün başlarında hak veriyordum ama ben evlilik programına çıkacağım deyince pes dedim. :A Teyzecim çıkacaksan Zuhalin programına çık bari. :A

Beğendim bu bölümü. :D Reytinglerin düşmesi ise saat ve rakiplerle alakalı bence. Dizide suç yok.

Birde bölümde bu kısım çok dikkatimi çekti? Yani bence normal bir sahne değil gibiydi. Merak etmeyin ''İlluminati burada da var!''demeyeceğim. :F Ama garipti bence. :T:
Ekli dosyayı görüntüle 50006
Ekli dosyayı görüntüle 50007

@Since2011 @-KADİR- @Master.1000 @Doğu @MEnes @OzaN @Maskeli Fedai @xemrexxx @Billy Kane @Aserat
Selinminati Confrimed :A

3.Bölüm

Ekli dosyayı görüntüle 50006
Ekli dosyayı görüntüle 50007

Beni niye etiketlemiyon :T: