46: Yok Olan 3. Bölüm Yorumları

gk lardan birini izleyen çoktu son 10 bölüme ka bully,vadikızıi güneşinoglu (adı bile diziden :F) tolgab, darklegend....
Güneşinoglu bir yerde diziyi bıraktım demişti çok net hatırlıyorum :A Düşün artık nickinde diziden esinlenen adam diziyi bırakmış :A Benim Vadiyi bırakmam gibi bişey :A

Güneşinoglu bir yerde diziyi bıraktım demişti çok net hatırlıyorum :A Düşün artık nickinde diziden esinlenen adam diziyi bırakmış :A Benim Vadiyi bırakmam gibi bişey :A
ay sonuçta 39 bölümün 30 unu izledi bu şahıslar:A ayrıca öteki gk da tek başıma 1000 küsür mesaj yazmışım 2 yarımdıcım olsa 3000 i bulurdum :F neticede ben bir markayım :A

ay sonuçta 39 bölümün 30 unu izledi bu şahıslar:A ayrıca öteki gk da tek başıma 1000 küsür mesaj yazmışım 2 yarımdıcım olsa 3000 i bulurdum :F neticede ben bir markayım :A
La 1000 mesajın 750'si antilere verdiğin cevaplar zaten :kiki:

Arkadaşlar herkes saatten dolayı olduğunu düşünüyor ben katılmıyorum. Günü değişmeli dizinin. Herkesin dediği gibi ertesi gün Pazartesi olduğu için kimse izleyemiyor. En iyi örnek bizim admin @OzaN :) İzleyecekti ama saat geç olunca izleyemedi adam ki haklı. Dizi Cumartesi günü 23.00'da falan başlamalı. Ancak reytingler yine bundan bir tık fazla olur. Öyle 5'ler 6'lar imkansız bu ülkede. Bunu görmemek için kör olmak lazım.

Kesinlikle katılıyorum. Cumartesi bu dizi için en uygun gün. Kanal en kısa sürede gerekeni yapmalı.

İlk 2 bölümüyle Türkiye'yi kasıp kavuran 46: Yok Olan bu akşam saat 23.00'da ekranlara geliyor.

Bölüm yorumlarını bu başlık altından yapabilirsiniz.

@MEnes @Since2011 @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @Master.1000 @-KADİR- @xemrexxx @Harunnn60 @sürgünüm @mrt-06 @takas @OzaN @ABAY_06 @Billy Kane @destere

dizinin tek bölümü 8 sayfa yorum almış demekki forum halkı çok sevdi:) en kısa sürede yetişirim size (bana en az iki hafta lazım :) )

daha iyi toplu izlerim tüm bölümlerini :)
ayrıca yayınlandığı saat gözönüne alınırsa daha uzun zaman bu dizinin bitme tehlikesi yok :)
Ben öyle düşünmüyorum Star fişi çekebilir her an :) Ama sen de haklısın Kösem o rezil reytinglerle devam ediyorsa bu dizi 5 yıl devam eder :A

geçen pazar demiştim önümüzdeki iki hafta izleyemem diye ama @Doğu her iki saatte bir sorunca bende haliyle her iki saatte bir aynı cevabı veriyorum:) öyle olunca sanki 3 yıldır aynı lafı tekrarlamış gibi oluyorum :))
Bundan sonra aracı kullanarak soracağım o zaman :A Hangi elçiyi yollayayım sana @xemrexxx uygun mu :A

Bölümü izledim, bence diğer iki bölümün altındaydı ilk kısmı pek tat vermedi ama sonlara doğru çok iyiydi. Dizide merak unsurunun çok olmazı güzel. Sonu zaten çok iyiydi. Kadın komiser bu bölüm epey süre aldı onun geçmişi de pek çok gizemle dolu gibi. Yalnız baş komiseri de sürekli gözümüze sokuyorlar o adamda da bir şeyler var. Murat'ın babasıyla ilgili bir şeyler biliyorsa şaşırmam. :)

8- /10