Polat Şaşmaz
Favori Üye
Oha yok artık
Oha yok artık
İleri ki bölümlerde İllucu çıkıyormuş birde Selin.Selinminati Confrimed![]()
Şu mesajlarını bir değiştirmesen süper olacaksın ama nerede.Oha yok artık![]()
Olabilir çok tekinsiz bir ablamızİleri ki bölümlerde İllucu çıkıyormuş birde Selin.
Şu mesajlarını bir değiştirmesen süper olacaksın ama nerede.
Gizlilik mi yaptın.Ama benden kaçmaz tabii.
![]()
İleri ki bölümlerde İllucu çıkıyormuş birde Selin.
Şu mesajlarını bir değiştirmesen süper olacaksın ama nerede.![]()
Gizlilik mi yaptın.Ama benden kaçmaz tabii.
![]()
Selinin ölü göstermesi kendisinin daha önceki operasyondan kaynaklı olabilir mahkeme kararıyla kimlik değiştirme programına dahil olmuştur.. Bu dizinin senaryosu dunya çapında hemen saçma deyip karalama lutfen))))3.Bölüm
2.bölüme göre çok çok güzeldi. Üstelik bazı sahnelerde gerilmeme rağmen arada Muratın garip hareketleri ve bağırmaları filan çok komikti.![]()
Murat ilacın etkisiyle ciddi anlamda hafıza kaybı yaşıyor. Bence yakın zamanda birkaç kişiyi daha öldürür gibime geliyor. Sonda ki o doktor ne iş merak ettim. . Çünkü orada 2 tane hasta vardı. Ve hiçte normal değillerdi.
Selin'in olayı cidden ilginç olmaya başladı. üstelik ana hikayeden daha ilginç. Zarf gönderenin komiser çıkması. Sonra Selinin kendini ölü göstermesi ama aynı zaman polis olması(?) Burası biraz saçma olmuş gibi?
Ceyla olayı çok sakin gidiyor. Annesine bölümün başlarında hak veriyordum ama ben evlilik programına çıkacağım deyince pes dedim.Teyzecim çıkacaksan Zuhalin programına çık bari.
Beğendim bu bölümü.Reytinglerin düşmesi ise saat ve rakiplerle alakalı bence. Dizide suç yok.
Birde bölümde bu kısım çok dikkatimi çekti? Yani bence normal bir sahne değil gibiydi. Merak etmeyin ''İlluminati burada da var!''demeyeceğim.Ama garipti bence.
Ekli dosyayı görüntüle 50006
Ekli dosyayı görüntüle 50007
@Since2011 @-KADİR- @Master.1000 @Doğu @MEnes @OzaN @Maskeli Fedai @xemrexxx @Billy Kane @Aserat
Melis Birkan candır ona laf yok.3.bölüm az önce bitti@Doğu
Bölümün başındaki diyaloglar süperdi özellikle Salimin kendi saçma hikâyesini anlatırken Muratın mimikleri falan gerçekten iyiydi.Ana hikaye dışında Selin olayı çıktı bakalım ne olacak o başkomiser de bir tekinsizlik vardı hiç gözüm tutmadı onu
1 saatlik olması çok güzel gerilim olsun müzikler olsun senaryo olsun hepsi şahane ötesi.Erdal B. Türkiyenin en iyi oyuncusudur.Adam resmen bizleri mest ediyor oyunculuğuyla.Melis Birkan ise dizinin el freni konumunda bana oyunculuğu yapmacık geliyor.Eleştirilecek konu bu olur gibi
Neyse umarım reyting kurbanı olmaz çok yazık olur
Biraz mantıksız geldi sadece bana.Selinin ölü göstermesi kendisinin daha önceki operasyondan kaynaklı olabilir mahkeme kararıyla kimlik değiştirme programına dahil olmuştur.. Bu dizinin senaryosu dunya çapında hemen saçma deyip karalama lutfen))))
Benin yorumlarını okumadın sanırım ben ilk bölümde dizinin ilimunati ögeleri taşıdığını yazdım @Doğu ve @Since2011 alay etti Gerçi ama yavaş yavaş çıkıyor gerçekler )))Biraz mantıksız geldi sadece bana.
Resim koydum ona ne diyorsun peki. Yorumunu merak ettim.
Bir ara yorumlarinda sürekli dizi ile alay ettiğin icin yorumlarını pas geciyordum.Benin yorumlarını okumadın sanırım ben ilk bölümde dizinin ilimunati ögeleri taşıdığını yazdım @Doğu ve @Since2011 alay etti Gerçi ama yavaş yavaş çıkıyor gerçekler )))
İlk bölüm yorumlarım ciddiydi bayağı tartıştık.. Oku istersen Ön yargılı olma bu kadar)).Bir ara yorumlarinda sürekli dizi ile alay ettiğin icin yorumlarını pas geciyordum.
Benim icin kullanılıp, kullanılmaması önemli değil. Asıl sorun bu ögeleri gercekten kullanmaları mı yoksa sırf aman dikkat ceksin diye koymaları. Simdi bizim şarkıcılar öyle ya mesela. Dikkat çeksin diye koyarlar. Benim merak ettiğim o.
Bir ara yorumlarinda sürekli dizi ile alay ettiğin icin yorumlarını pas geciyordum.
Benim icin kullanılıp, kullanılmaması önemli değil. Asıl sorun bu ögeleri gercekten kullanmaları mı yoksa sırf aman dikkat ceksin diye koymaları. Simdi bizim şarkıcılar öyle ya mesela. Dikkat çeksin diye koyarlar. Benim merak ettiğim o.
Çok konuyu karıştırdın gene.İşte ilk bölüm izleyip yaptığım yorum
Sagol da bu dizi eleştirileri mi okudun mu sahiden..)) yukarıdaki yazdıklarını çoğunu bu diziye eleştiri olarak getirmedim)))Ama ahlaksizlaştırma değil ama postpaganizim yanı Tüm dinleri birleştirme çabası sezidm bu daha tehlikeli ilimunati dense de küreselcikerin yeni dünya düzeni herkes aynı dinde ve düşüncede olsa
https://fav10.net/forum/threads/46-yok-olan-dizi-yorumları.256225/page-22#post-2685353
Daha derin anlatayım. Ozaman şamaniz dehizim(bu dizide öne çıkarılan iki din ama zaten yakın dinler aslında ve dizide de yakın olduğu anlatılıyor)bunlar paganizimin devami dinleri.Çok konuyu karıştırdın gene.![]()
İlk bölümde postpaganizim olduğunu herkes sezdi zaten. Ve sen hariç kimse takmadı bunu. Ben İlluminatiyi sana sordum.![]()