Eyvallah aga .Bu başarı hepimizin katkısıyla oldu aga.Vay konusuda açılmış dizinin azmin zaferi işte @Since2011 @Doğu büyük katkılarıyla.
Bir an korktum noluyor dedim ama güzel düşünmüşler bir farklı iş daha yaptılar işteSonunu fark ettiniz mi dizinin sonunda özeti geriye doğru sondan başa dönerek verdiler muazzam bir kurgu olmuş
Daha önce tam tarihi söylememişlerdi(Dünkü bölümde 2005 söylendi) ama Murat'ın genç olduğu söyleniyordu (Yada ben dikkat etmemişim). Murat'ın yaşı şu an kaç olduğu belli değil3.bölümü izledim karakterlerin hikayesi yavaş yavaş netleşip birleşiyor aklıma takılan bu adamın babası 15-20 yıl önce ölmemiş miydi son ameliyatı nasıl 2005te yapıyor @Since2011 @Doğu
Reytingler kötü tüm gruplarda gerileme var bu saat kötü oldu
Maalesef beklenen sonuç geldi. 8 de başlayan yapımlar 11 de başlayan diziyle aynı saatte bitiyor yani baya rakiplerimiz var ve izleyiciyi yakalayamıyoruz. Star'ın acil saat hamlesi yapması gerekiyor. 23:15 yeni bölüm + reklam, 23:30 giriş?
Dizinin saati tekrar 23:30'a çekilse fena olmayacak sanki, böyle bayağı düştü reytingler
O kadar dizi dediğin G.K mi ?bu arada @OzaN ı kınıyorum o ka diziye bölüm açmadı 46 ya hemen bölüm açtı .ss
2 gk'yı da bi sen izliyordun la Bu diziyi 8 kişi izliyor2 gk da