46: Yok Olan 3. Bölüm Yorumları

gk lardan birini izleyen çoktu son 10 bölüme ka bully,vadikızıi güneşinoglu (adı bile diziden
) tolgab, darklegend....
Güneşinoglu bir yerde diziyi bıraktım demişti çok net hatırlıyorum
Düşün artık nickinde diziden esinlenen adam diziyi bırakmış
Benim Vadiyi bırakmam gibi bişey

Güneşinoglu bir yerde diziyi bıraktım demişti çok net hatırlıyorum
Düşün artık nickinde diziden esinlenen adam diziyi bırakmış
Benim Vadiyi bırakmam gibi bişey
ay sonuçta 39 bölümün 30 unu izledi bu şahıslar
ayrıca öteki gk da tek başıma 1000 küsür mesaj yazmışım 2 yarımdıcım olsa 3000 i bulurdum
neticede ben bir markayım

ay sonuçta 39 bölümün 30 unu izledi bu şahıslar
ayrıca öteki gk da tek başıma 1000 küsür mesaj yazmışım 2 yarımdıcım olsa 3000 i bulurdum
neticede ben bir markayım
La 1000 mesajın 750'si antilere verdiğin cevaplar zaten

Kesinlikle katılıyorum. Cumartesi bu dizi için en uygun gün. Kanal en kısa sürede gerekeni yapmalı.

dizinin tek bölümü 8 sayfa yorum almış demekki forum halkı çok sevdi
en kısa sürede yetişirim size (bana en az iki hafta lazım
)

daha iyi toplu izlerim tüm bölümlerini

ayrıca yayınlandığı saat gözönüne alınırsa daha uzun zaman bu dizinin bitme tehlikesi yok
Ben öyle düşünmüyorum Star fişi çekebilir her an
Ama sen de haklısın Kösem o rezil reytinglerle devam ediyorsa bu dizi 5 yıl devam eder

Ne haftamış arkadaş 3 haftadır bitmedi
geçen pazar demiştim önümüzdeki iki hafta izleyemem diye ama @Doğu her iki saatte bir sorunca bende haliyle her iki saatte bir aynı cevabı veriyorum
öyle olunca sanki 3 yıldır aynı lafı tekrarlamış gibi oluyorum
)

Bundan sonra aracı kullanarak soracağım o zaman
Hangi elçiyi yollayayım sana @xemrexxx uygun mu

Selin ve Ceyla'yı sen seversin
.İzle artık gel aramıza

aha aha aha @destere de diziyi izleyecekse))). Kim destereyi çağırdı diziyi izlemeye ya)))

Bölümü izledim, bence diğer iki bölümün altındaydı ilk kısmı pek tat vermedi ama sonlara doğru çok iyiydi. Dizide merak unsurunun çok olmazı güzel. Sonu zaten çok iyiydi. Kadın komiser bu bölüm epey süre aldı onun geçmişi de pek çok gizemle dolu gibi. Yalnız baş komiseri de sürekli gözümüze sokuyorlar o adamda da bir şeyler var. Murat'ın babasıyla ilgili bir şeyler biliyorsa şaşırmam.

8- /10