46: Yok Olan 3. Bölüm Yorumları

Çok sağlamdı bölüm , ne ara bittiğini anlamadım. 5-6 Bölüme iyice açılacak bence senaryo. Bunlar daha aperatif.

Dizinin muhteşemliğinden nerdeyse TV'nin ekranı patlayacak! Abi bu nedir Allah aşkına! Resmen kendimden geçiyorum şuan. Muazzam dediğim iki bölüm, 3. Bölümün yanında halt etmiş. Böyle birşey olamaz!

Son düzenleme:
Bölümü yeni izledim.. beynim darmadağan oldu şuan. Bu nasıl bir senaryodur nasıl bir çekimdir nasıl bir oyunculuktur.. bölümün ilk sahnelerinde Murat ile Salim'in sohbeti senaryo gereği olduğunu inanmak imkansız. Sanki kamera açık unutulmuş olanlar rol değilde gerçekmiş bir olay vardı. O minikler, diyaloglarda ki akıcılık vs.. genel olarakta sanki ortada bir senaryo yok, kendi içinden geliyormuş gibi konuşup hareket ediyorlar. Salim'in polislere yakalanması sonrasında amacayı arayıp durumu bildirmesi o sırada Murat'ın birden pencerenin önüne gelmesi neydi öyle. Erdal'da sözün bittiği ana geldim artık. Gerçekten yazacak hiçbirşey bulamıyorum. Tek dileğim.. İnşallah emeklerinin karşılığını alırlar.

Son düzenleme:
Öncelikle dizimizin konusu açılmış,hayırlı olsun
.Sanırsam forumda rekor kırdık

Vay konusuda açılmış dizinin azmin zaferi işte @Since2011 @Doğu büyük katkılarıyla.
Eyvallah aga
.Bu başarı hepimizin katkısıyla oldu aga
.

Diziyi netten izledim ,mükemmel bir bölüm olmuş.Oyuncular oyunculuklarını konuşturmuş ,bu bölümde özellikle Berkan Şal öteki bölümlere göre geride kalmamış olması sevindirdi.Erdal Beşikçioğlu bu bölümde aştı kendisini adam her bölümde oyunculuğuna hayran bıraktırıyor,üstadı bir an olsun ayağa kalkıp akışlayacaktım.

Bölüm Yorumum:
İlk sahnelerde Murat ve Salim'in konuşmaları bizi diziye hemen bağladı.Salim karekteri güldürdü,bu dizinin komik karekteri de Salim olacak
.Doktor'un atarlanması sayesinde Selin komiser, Murat'ın hafıza kaybı yaşadığını öğrendi.Murat tam Selin'i tavlayacakken adamın işine el koydular
.Bölüm genel olarak ilk 2 bölümün üstünde ve çok iyidi ,özellikle amirin o notu bırak eleman çıkması iyice meraklandırdı .Yalnız ben tahmin etmiştim

Son yorumumda dizinin resmi youtube kanalını eleştirmek istiyorum.Bölümü neden sadece yurtdışına özel olarak yüklüyorsunuz anlamış değilim.

@Doğu @Master.1000 @Polat Şaşmaz @-KADİR- @Billy Kane @ABAY_06 @Harunnn60 @MEnes @sürgünüm @tolgab @adam4 @OzaN

3. Bölümü tv de izledik ama yorumunu şimdi yapalım.

Müthiş bir bölümdü ya. Her anlamda harikaydı. Eleştirilecek, şu sahne gereksizdi diyebileceğimiz bir sahne yok.

Ercan Mehmet Erdem kalemini mizah anlamında da hissettirmeye başladı bu bölümde. Çok keyifli sahneler vardı
Bir çok yerde tebessüm ettim, bazı yerlerde kahkaha attım Erdal B. saolsun
Harika çekimleriyle Serdar Akar farkını da hissediyoruz izlerken. Kurgusu da çok iyi. Senaryo karışık, farklı olsa bile bölüme çok iyi yedirilmiş. Zaten karışık olan merak uyandıran, izlerken müthiş haz duyduğumuz bir senaryonun çözülmesi uzun sürecektir. Bize de aldığımız hazzın artmasından başka görev düşmüyor

Erdal Beşikçioğlu bakalım çıtayı daha ne kadar yükseltecek. Köprü'den beri bildiğim bir oyuncu. Gerçekten tiyatro çıkışlı oyuncuları izlemek farkı hissettiriyor. Adam Hollywood standartlarında resmen. Diğer oyuncular da yavaş yavaş ısınacaktır. Yasemin Allen de gizemli bir karakterle geldi, güzelliğiyle yer yer etkiledi
Saygın Soysal da çok kaliteli oyuncudur. O da yavaş yavaş ön plana çılacaktır. Berkan Şal da ön planda olunca işin keyifi artıyor. Mizahi yönden gayet doyurucu oldu senaryoda ön plana çıkınca

Ne diyelim daha bu dizinin kıymetini bilmek gerekir. Bu mükemmel oyunculuklar, mükemmel senaryonun hakkını vermessek tv de dizi izlemeyi hak etmiyoruz demektir. Her bölümü merakla ve delice bekleyeceğiz

Sonuçlar bizi hayal kırıklığına uğratmaz umarım. Uzun süre izlemek istiyorum bu diziyi.

Sonunu fark ettiniz mi dizinin sonunda özeti geriye doğru sondan başa dönerek verdiler muazzam bir kurgu olmuş

Reytingler kötü tüm gruplarda gerileme var bu saat kötü oldu

Maalesef beklenen sonuç geldi. 8 de başlayan yapımlar 11 de başlayan diziyle aynı saatte bitiyor yani baya rakiplerimiz var ve izleyiciyi yakalayamıyoruz. Star'ın acil saat hamlesi yapması gerekiyor. 23:15 yeni bölüm + reklam, 23:30 giriş?

3.bölümü izledim karakterlerin hikayesi yavaş yavaş netleşip birleşiyor
aklıma takılan bu adamın babası 15-20 yıl önce ölmemiş miydi son ameliyatı nasıl 2005te yapıyor
@Since2011 @Doğu

Türk kanalları ve reyting sonuçları komedi. Bu adamlar 1 saatte neler anlatıyor, bize neler sunuyor, diğer yapımlar 2 saat sürüyor toplam 3 saatlik hatta 4 saatlik dilimi kaplıyorlar özetle birlikte ama kalite olarak sunulan şey bu izlediğimiz işin yanından geçemez. Bunu bazı işleri hariç tutarak söylüyorum tabi. Ama izlenme oranı ise tam tersi. Bizim izleyici kitlemize fazla geldi demek ki. Bunun yanında sosyal medyada destek çok büyük diziye. Star erken bitirmez diye ummaktan başka çare yok.

Son düzenleme:
Dizinin saati tekrar 23:30'a çekilse fena olmayacak sanki, böyle bayağı düştü reytingler

Dizinin reytingi dip yapmis demek kalite artmış))))

3.bölümü izledim karakterlerin hikayesi yavaş yavaş netleşip birleşiyor
aklıma takılan bu adamın babası 15-20 yıl önce ölmemiş miydi son ameliyatı nasıl 2005te yapıyor
@Since2011 @Doğu
Daha önce tam tarihi söylememişlerdi(Dünkü bölümde 2005 söylendi) ama Murat'ın genç olduğu söyleniyordu
(Yada ben dikkat etmemişim). Murat'ın yaşı şu an kaç olduğu belli değil

Reytingler kötü tüm gruplarda gerileme var bu saat kötü oldu

Dizinin saati tekrar 23:30'a çekilse fena olmayacak sanki, böyle bayağı düştü reytingler

Saati yanlış ama ilk yanlış bence günü.İlk önce haftaya saat hamlesi yapılması lazım ,işe yaramazsa gün hamlesi yapılması lazım.

@xemrexxx Murat'ın kız kardeşi 5 senedir komadamış(Genel hikayede öyle yazıyor oradan baktım aklıma gelmemişti).Murat'ın anlattığına göre kazadan belli bir sene sonra komaya girmişti.

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkes saatten dolayı olduğunu düşünüyor ben katılmıyorum. Günü değişmeli dizinin. Herkesin dediği gibi ertesi gün Pazartesi olduğu için kimse izleyemiyor. En iyi örnek bizim admin @OzaN
İzleyecekti ama saat geç olunca izleyemedi adam ki haklı. Dizi Cumartesi günü 23.00'da falan başlamalı. Ancak reytingler yine bundan bir tık fazla olur. Öyle 5'ler 6'lar imkansız bu ülkede. Bunu görmemek için kör olmak lazım.

bu arada @OzaN ı kınıyorum o ka diziye bölüm açmadı 46 ya hemen bölüm açtı .ss