Ben Kurt Seyit'i izleyeceğim ama Küçük Ağa'nın yeri ayrı demişim sen de onu da pc'den izlersin demişsin ben Kurt Seyit anladım o mesajdan.Ben öyle dediğini hatırlamıyorum hatta sana K.a pc'den izlersin dedim
Ben Kurt Seyit'i izleyeceğim ama Küçük Ağa'nın yeri ayrı demişim sen de onu da pc'den izlersin demişsin ben Kurt Seyit anladım o mesajdan.Ben öyle dediğini hatırlamıyorum hatta sana K.a pc'den izlersin dedim
Perşembe günü görüşürüz😉bir de pis pis sırıtmış cümlenin sonunda düşmez o
karagül ile medcezir arasıında kaç haftadır o fark var ama kapandığını göremedikyalnız even kardeş kaçak yarın 7 yi geçer kesin
küçük ağa 11 e falan düşerse arada ne kalıyo ki küçük ağa her hafta daha da düşebilir yani kaçak için zirve çok uzak değil söylediklerin aynı şeyler değil
evet her zamanki gibi süperdiBen zaten forumun başında Atv izleyen yok mu demiştim
Kaçak dizisi bu hafta baya heyecanlıymış
karagül 2 yıllık küçük ağa 5 bölümlük dizi reyiz aynı şeyler değil bak 1 dizi geldi 15-16 görenler 13 göremedikaragül ile medcezir arasıında kaç haftadır o fark var ama kapandığını göremedik
Analadım neyse izlersin artık yorumunu alırızBen Kurt Seyit'i izleyeceğim ama Küçük Ağa'nın yeri ayrı demişim sen de onu da pc'den izlersin demişsin ben Kurt Seyit anladım o mesajdan.
sbt anlıklarını kaale almaya gerek yok tns sonuçları belirleyici olacakkaragül 2 yıllık küçük ağa 5 bölümlük dizi reyiz aynı şeyler değil bak 1 dizi geldi 15-16 görenler 13 göremedi
Kaçak'ın kitlesi en fazla 7 reyting. Yarın 7 alacağı belli de değil üstelik. Yalnızken bile 9 almadı şimdi 10 mu alacak??yalnız even kardeş kaçak yarın 7 yi geçer kesin
küçük ağa 11 e falan düşerse arada ne kalıyo ki küçük ağa her hafta daha da düşebilir yani kaçak için zirve çok uzak değil söylediklerin aynı şeyler değil
Evet KSS sonuçlarini görünce herkes böyle olacak 😱sbt anlıklarını kaale almaya gerek yok tns sonuçları belirleyici olacak
KAÇAK korkak değil ki niye özetsiz başlasın durduk yereKaçak'ın kitlesi en fazla 7 reyting. Yarın 7 alacağı belli de değil üstelik. Yalnızken bile 9 almadı şimdi 10 mu alacak??
Hatırlıyormusun bilmiyorum ama ÖBGZK de 20 Dakikanın ilk bölümünde düşmüştü. Çünkü millet merak ediyor diziyi izliyor. Bu yüzden Küçük Ağa bu konuda kendini siper etti ve erken başladı.
Sonuç olarak meydan uzun başlayan Kaçak'a kaldı. Eğer Küçük Ağa da uzansaydı o da 13-14 alırdı anlıklarda.
Aynısı Kaçak için de geçerli. Eğer Kaçak özetsiz yayınlansaydı o da anlıklarda en fazla 5 alırdı. 😉
°°°mobil mesaj°°°
yok artık kss bence total 7.35 ab 9.10 alırEvet KSS sonuçlarini görünce herkes böyle olacak 😱
sürseydi aga kaçak her zamanki saatinde başladı babalar gibi yayınını yaptı )))))Kaçak ne hallere düştü be 21:15'te başladı ATV'nin yapacağı iş değil. Maksat Küçük Ağa bitince boşalan reytingleri toplamak işte. Küçük Ağa 23:00'a kadar sürse Kaçak 7 falan alamazdı açık ve net.
Çok zor bence 7'yi geçmesi TOTAL'de..yok artık kss bence total 7.35 ab 9.10 alır
belli olmaz bu işlerÇok zor bence 7'yi geçmesi TOTAL'de..
reyiz geçen hafta kaçta yeni bölüm başlamış bi de bu hafta kaçta başlamış bi bak istersen
Evet KSS sonuçlarini görünce herkes böyle olacak 😱
15 dakika geç başladı boşluktan daha çok yararlanmak için. Özetsiz başlamak Kaçak'a yaramaz anlıklarda 4'e,5'e takılı kalır 7'yi rüyasında göremez. ))))))sürseydi aga kaçak her zamanki saatinde başladı babalar gibi yayınını yaptı )))))