Damien Duff
Favori Üye
kiZil elma Akp 'nin dizisi cemaat kara listeye aldı HalktaIyide haftaliklarda ilk onda 4 tane k ile baslayan var.K = 4 Reyting demek.Kizilelmada gecerli degil tabikide.
Oturduğum yerler erler film seyrediliyor
kiZil elma Akp 'nin dizisi cemaat kara listeye aldı HalktaIyide haftaliklarda ilk onda 4 tane k ile baslayan var.K = 4 Reyting demek.Kizilelmada gecerli degil tabikide.
ne alakası var dizi sektörü o ka küçük mü.ssDizi sektöründeki oyuncuların yarısı oynadı nerdeyse normaldir
oha harbi hiç mi özet vermedi öyleyse çok düşmüş vadiden bu hafta farkların farkını yiyecek desene bakalım kaç kat fark atacaz perşembe günü efsaneden 15 reyting bekliyorum hadi lan hadi alırız biz vadiyiz
aga zaten düşecek ama bu kadar çabuk beklemezdim yalnız kurt seyit fos çıktı söylim ondan da bişey beklemiyorumAğzına sağlık ya full 2 saat reklamsız gitti resmenama geçen hafta gibi 15 göremedi yada 14 yada 13 en fazla 12 gördü bu daha iiyi günleri millet sıkılır 3 4 bölüme daha da düşer...
Kaçak iyidir aga Gürkan Uygun adamdır kendisini severim bu aralar izlemiyorum göz atıyorum zap yaparkenBu arada KAÇAK a boşlukçu diyenlere gülüyorum Küçük Ağa'nın korkak olduğunu söyleyemedikleri için
Kaçak karşısında şansı yok aga fark atarız
aga kaçaka boşlukçu diyonda küçük ağanın korkaklığını söylemiyon yapmavadiye ladım yok..totalde alır...abde biz gene alırız...9 dk özet verdi.....ve reklamsız gitti ee tabii izleyiciyi kaptırmak istememiştir... herşey haftaya belli olur....
Aynen satamadım Küçük Ağa'mı.Sen izliyecektin hani Küçük Ağa'yı izledin demi
Küçükne alakası var dizi sektörü o ka küçük mü.ss
Türkiye'nin en iyi oyuncusu Gürkan Uygun ve onun müthiş dizisi izle aga kaçar mı bu hafta süperdi gene racon üstüne racon kestiKaçak iyidir aga Gürkan Uygun adamdır kendisini severim bu aralar izlemiyorum göz atıyorum zap yaparken
aga kaçaka boşlukçu diyonda küçük ağanın korkaklığını söylemiyon yapma
kaçak her zamanki saatinde oynadı bazıalrı gibi korkmadı korkmazda
Orası hiç belli olmaz medcezir de 5 alıyordu ama arttı bu da artar bence...aga zaten düşecek ama bu kadar çabuk beklemezdim yalnız kurt seyit fos çıktı söylim ondan da bişey beklemiyorum
hep demşimdir Kıvanç Tatlıtuğ'un fazla kitlesi yok yok yok
çoğu dizisi vasatı aşamadı reytinglerde bu da öyle olacak asla bir Kenan İmirzalıoğlu olamayacak
evet ama onun her işi çok yüksek başlar yüksek gider ezel düştü ama 15-16 reytingleri görmüş bi efsanedirOrası hiç belli olmaz medcezir de 5 alıyordu ama arttı bu da artar bence...
Kenan imirzalıoğlu ezelde son sezon çakıldı diye biliyorum ben yanlışmıyım reytingleri düştü diye hatırlıyorum
Saat 20:00'dan önce özet verilmiş. Yeni bölüm 20:04'te başladı 22:23^te bitti. İyi taktik bence Kurt Seyit'e geçit vermemek lazımdı kim olsa aynısını yapardı.
Küçük Ağa korkmadıkıaga kaçaka boşlukçu diyonda küçük ağanın korkaklığını söylemiyon yapma
kaçak her zamanki saatinde oynadı bazıalrı gibi korkmadı korkmazda
Kurt Seyit'i netten izleyecem demiştim anlaşmıştık ya.@destere bak işte Küçük Ağa'yı bırakmaz dedim bu melun