4 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
feriştahı gelsin reyiz biz affetmeyiz sonuç ortada küçük ağa falan takmayız biz
1 hafta ara verdik aradan döndük toparlanma süreci derken şimdi ritmi bulduk haftaya iyice coşacaz zirve bizi bekliyor :D

zirve işi zor üstelik zannedersem kanald haftaya küçük ağaya özet koyar o zaman görürüz...boşlukta yükseliyor diğer yapımlar varken alsın...bu dizi bir vadii olamaz.....rakibi bile olamaz boşlukçu....

22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri
1) SHOW: 6.11
2) KANALD: 4.46
3) ATV: 4.28
4) STAR: 2.45
5) KANAL7: 2.18

yarın 7 reyting garanti şu diziye sağlam bikaç takviye yapılsın tamamdır 10 reytingi geçeriz

yan roller genellikle kötüydü ancak dizinin kalitesi izlettirdi ilk bölümü:) my de kıyıda köşede kalan şefika tolun un adı ve diye yazdı gurur duydum:Z Bully mrt-06 Forumdash sürgünüm
Olayı M.y ne zaman bağlıyacak diyodum bende bağladın sonunda :T:

zirve işi zor üstelik zannedersem kanald haftaya küçük ağaya özet koyar o zaman görürüz...boşlukta yükseliyor diğer yapımlar varken alsın...bu dizi bir vadii olamaz.....rakibi bile olamaz boşlukçu....
küçük ağa özetsiz mi oynadı bugün @Bully 😱😱

Bu arada KAÇAK a boşlukçu diyenlere gülüyorum Küçük Ağa'nın korkak olduğunu söyleyemedikleri için :D

Kaçak karşısında şansı yok aga fark atarız :D
Ağzına sağlık ya full 2 saat reklamsız gitti resmen:bağır:ama geçen hafta gibi 15 göremedi yada 14 yada 13 en fazla 12 gördü bu daha iiyi günleri millet sıkılır 3 4 bölüme daha da düşer...

aynen küçük ağa özet vermedii eğer ki vermiş olsaydı tozu dumana katacak dizi belli olurdu....
oha harbi hiç mi özet vermedi öyleyse çok düşmüş vadiden bu hafta farkların farkını yiyecek desene :F:F bakalım kaç kat fark atacaz perşembe günü efsaneden 15 reyting bekliyorum hadi lan hadi alırız biz vadiyiz :D

Ağzına sağlık ya full 2 saat reklamsız gitti resmen:bağır:ama geçen hafta gibi 15 göremedi yada 14 yada 13 en fazla 12 gördü bu daha iiyi günleri millet sıkılır 3 4 bölüme daha da düşer...

pekii sıkıldı diyelim..sıkılmaz ya neysee cennet mahallesi gibi diziler bitmez.. yazın tekrarı bile süper gidiyor..ha farz edelim sıkıldı hangi diziye geçicekler....