4 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet ama onun her işi çok yüksek başlar yüksek gider ezel düştü ama 15-16 reytingleri görmüş bi efsanedir

Tv de vadinin fragmanı obaaaaaa toz edecez toz perşembe günü tozzzzz :D
Bu hafta arkadaşım hoşgeldin düşecek konuk çok kötü ve iyice bozdular 10 dan 7 ye düştü ab de bu hafta 6 lara düşebilir malum kardeş payı da var:D

Küçük Ağa korkmadıkı
Farkettiysen artık bazı kanallar 6 dk reklam veriyor bir kuşakta (özellikle Fox TV)
Çalıkuşu nun erken başlaması için yaptı
Geçen hafta twitter da baya şikayet edildi🙄
Kaçak zaten boşlukçu dizi degil olamazda:)

la bunlar basbaya korkmuş bir dizinin başka bir dizi karşısında saatini değiştirmesine ben strateji falan demem :d maç karşısında herşey mübahtır ama dizi ise rakip ben ona korkaklık derim :D
13 reyting alan dizi özetsiz başlıyor olacak iş değil :kiki:

la bunlar basbaya korkmuş bir dizinin başka bir dizi karşısında saatini değiştirmesine ben strateji falan demem :D maç karşısında herşey mübahtır ama dizi ise rakip ben ona korkaklık derim :D
13 reyting alan dizi özetsiz başlıyor olacak iş değil :kiki:

sananda her hafta 1 saat özet veriyor her hafta böyle gidiyor 15 dk zor veriyor özeti....

ama harbiden çok güzel oldu ya her hafta millet coşuyordu burda asıl coşmanız gereken durum budur aslında :D gücümüzü gösterdik gerisi önemli değildir benim için helal olsun kaçak ekibi baştan sona :D

Küçük Ağa bugün uzun özetli olsaydı belki Kurt Seyit daha iyi reyting alırdı ama Küçük Ağa da daha iyi reyting alırdı. 13-14 alırdı yine anlıklarda.

Ama o zaman da Kaçak "geçen hafta olduğu gibi" 22.45 anlığında 7'yi geçerdi sadece.

Kurt Seyitin tekrarı da kötü gitmiş. Zirve Küçük Ağa'nın. Kaçaktan 2 kat fazla reyting alıyor. Kaçak'ın zirvede olacağını düşünmenin Perşembe günü Arkadaşım Hoşgeldinin Totalde Vadiyi geçip zirveye yerleşmesini düşünmekten ne farkı var biri izah ede bilir mi? :)

°°°mobil mesaj°°°

ama harbiden çok güzel oldu ya her hafta millet coşuyordu burda asıl coşmanız gereken durum budur aslında :D gücümüzü gösterdik gerisi önemli değildir benim için helal olsun kaçak ekibi baştan sona :D
Ben zaten forumun başında Atv izleyen yok mu demiştim
Kaçak dizisi bu hafta baya heyecanlıymış:)