4 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
KAÇAK korkak değil ki niye özetsiz başlasın durduk yere :F:F
Alacağı reyting belli çünkü özetsiz başlarsa 4-5 alırdı en fazla.

Anlıklarda 15 alan Küçük Ağa korkak ama Kaçak değil? :)

Kaçak özetsiz başlasaydı en fazla 5 alırdı çünkü. Küçük Ağa bir nevi iyilik yaptı Kaçaka.

Küçük Ağanın 23.15'e kadar sürdüğü gün Kaçakın 4.99 reyting aldığını da biliyoruz. 😉

°°°mobil mesaj°°°

Kartal Çidamlı:
"Çok para harcayınca, çok iyi olmuyor.. çok pahalı oluyor o kadar.. peki olmuşmu, hammı kalmış.. 5 raiting ham kaldığını gösterir."

yok artık :F kss bence total 7.35 ab 9.10 alır :F
Neden öyle dediğimi yarın görecen :oley: KSS - KSS - KSS
13fb2ac21ca3c90d0729af59b2ffdd6b.gif

15 dakika geç başladı boşluktan daha çok yararlanmak için. :) Özetsiz başlamak Kaçak'a yaramaz anlıklarda 4'e,5'e takılı kalır 7'yi rüyasında göremez. :)))))))
aga niye özetsiz başlasın ki onu anlamadım ben :F:F
o kadar konuşacağınıza kanal d neden özetsiz başlattı 13 reytinglik dizi özetsiz başlar mı diye çözümleme yapın :D

Alacağı reyting belli çünkü özetsiz başlarsa 4-5 alırdı en fazla.

Anlıklarda 15 alan Küçük Ağa korkak ama Kaçak değil? :)

Kaçak özetsiz başlasaydı en fazla 5 alırdı çünkü. Küçük Ağa bir nevi iyilik yaptı Kaçaka.

Küçük Ağanın 23.15'e kadar sürdüğü gün Kaçakın 4.99 reyting aldığını da biliyoruz. 😉

°°°mobil mesaj°°°
iyilik yaptı he vay be özetsiz başlayacak kadar korktu kurt seyitten desene sen şuna :D işte bende bunu diyorum sana anlıklarda 15 alan dizi nasıl korkuyor özetsiz başlamakta nedir :D

Neyse gelecek hafta Küçük Ağa 22.30'a kadar sürünce Kaçak yine 22.45 aralığında 7 alınca dediğimiz ispat olacak yine. Ama Kaçak 21.30'da başlamasa çok iyi olur gelecek hafta. :):)

23.15'e kadar uzasa bi de Küçük Ağa Kaçak yine 4 reytinge düşer. :)

°°°mobil mesaj°°°

Saat 22.15`e kadar herkes Kurt Seyit ve Küçük Ağa hakkında yorum yapıyordu.Kaçak unutulmuştu. :D ama sonra nolduysa Kaçak hakkında yorumlar yapılmaya başladı :D

aga niye özetsiz başlasın ki onu anlamadım ben :F:F
o kadar konuşacağınıza kanal d neden özetsiz başlattı 13 reytinglik dizi özetsiz başlar mı diye çözümleme yapın :D
Kanal D neden özetsiz başladı çünkü sezonun en iddialı dizisi olarak lanse edilen Kurt Seyit'in önünü kesmek zorundaydı. Star da sürekli Kanal D'ye darbe vurmaya çalışıyor. Kardeş Payı'nı Arkadaşım Hoşgeldin'le aynı saate almalar, reklam düzeninde değişikliğe gitmeler falan filan.. Kanal D de haklı olarak tepkisini gösterdi haftaya eski düzene geri döner sıkıntı yok. 😉

iyilik yaptı he vay be özetsiz başlayacak kadar korktu kurt seyitten desene sen şuna :D işte bende bunu diyorum sana anlıklarda 15 alan dizi nasıl korkuyor özetsiz başlamakta nedir :D
Normalde 8 dk özet verirdi şimdi 4 dk verdi. Hep aynı düzen değişik bir şey var mı?

Ardında Çalıkuşu var ne yapsın.

Ayrıca normalde 21.00'de başlasa bile bugün 20.00'de başlamalıydı.

Kurt Seyitin gazını ancak 14 reytinglik bir dizi alabilirdi. Normalde 4, boşlukta 7 alan Kaçak başaramazdı bunu. Bu yüzden 21.15'te başladı boşluğa düşmek için. 😉

°°°mobil mesaj°°°

Saat 22.15`e kadar herkes Kurt Seyit ve Küçük Ağa hakkında yorum yapıyordu.Kaçak unutulmuştu. :D ama sonra nolduysa Kaçak hakkında yorumlar yapılmaya başladı :D
çünkü diğerleri biribirinde çekindi ne yapacakalrını şaşırdılar Kaçak ise paşalar gibi geldi toz etti gitti :D

Normalde 8 dk özet verirdi şimdi 4 dk verdi. Hep aynı düzen değişik bir şey var mı?

Ardında Çalıkuşu var ne yapsın.

Ayrıca normalde 21.00'de başlasa bile bugün 20.00'de başlamalıydı.

Kurt Seyitin gazını ancak 14 reytinglik bir dizi alabilirdi. Normalde 4, boşlukta 7 alan Kaçak başaramazdı bunu. Bu yüzden 21.15'te başladı boşluğa düşmek için. 😉

°°°mobil mesaj°°°
mesajı ayrı ayrı yazma çok uzun gözüküyo irrite oluyorum :D
bahane çok kötü değiştir :A

Kanal D neden özetsiz başladı çünkü sezonun en iddialı dizisi olarak lanse edilen Kurt Seyit'in önünü kesmek zorundaydı. Star da sürekli Kanal D'ye darbe vurmaya çalışıyor. Kardeş Payı'nı Arkadaşım Hoşgeldin'le aynı saate almalar, reklam düzeninde değişikliğe gitmeler falan filan.. Kanal D de haklı olarak tepkisini gösterdi haftaya eski düzene geri döner sıkıntı yok. 😉
13 reytinglik dizinin özetsiz başlamasının bir anlamı yok aga gerçekten bak :D

23:15 - 23:30 #sbt #reyting'leri
1) SHOW: 6.8
2) KANALD: 3.7
3) STAR: 3.3
4) FOX: 3.09
5) ATV: 2.84

Kurt seyit'in ilk bölümü bu, ilk bölüm ne demek heycan duygusuyla izleyiciyi çekmek demek. Ama kurt aşırı dırgunluğu ile itiyor.. Ben çol beğendiğimi söyliyemiycem..

Kaçak anlıklarda 5'i aşamadığında kaçaktan bahsetmeyenler, sayfaya girmeyenler büyük boşluğa yelken açıp 7 aldığında coşmuşlar. Sakin :F

hadi be 7 görseydi iyiydi inşallah yarın düşmez gecen haftaki oranlarına göre