Güldür Güldür Anlıklarda Kurt Seyit'i, Kaçak'ı geçiyor kimse takmıyor bile.
Güldür Güldür Anlıklarda Kurt Seyit'i, Kaçak'ı geçiyor kimse takmıyor bile.
Aynen
Aga Çalıkuşu olduğu için istese de geç başlayamazdı ki zaten. Sadece Kurt Seyit yükselmesin diye reklamsız gitti o kadar mesele özetsiz başlaması değil yani.mesajı ayrı ayrı yazma çok uzun gözüküyo irrite oluyorum
bahane çok kötü değiştir
13 reytinglik dizinin özetsiz başlamasının bir anlamı yok aga gerçekten bak
boşver onlar takmasın alttan alttan sessiz sakin geliyoruz yakında salıyı alıcazGüldür Güldür Anlıklarda Kurt Seyit'i, Kaçak'ı geçiyor kimse takmıyor bile.
Madem 21.15'te başladı niye ilk anlığında, hadi 2. Anlığında, hadi onu da geçtim 3. Anlığında, hadi senin hatrına şunu 4. Yapalım neden 4. Anlığa ladar 5 reytingi aşamadı da bütün yapımlar bitince 7 aldı???mesajı ayrı ayrı yazma çok uzun gözüküyo irrite oluyorum
bahane çok kötü değiştir
13 reytinglik dizinin özetsiz başlamasının bir anlamı yok aga gerçekten bak
aslan biz diziyi izliyoruz bitince geliyoruz ne alakası varKurt seyit'in ilk bölümü bu, ilk bölüm ne demek heycan duygusuyla izleyiciyi çekmek demek. Ama kurt aşırı dırgunluğu ile itiyor.. Ben çol beğendiğimi söyliyemiycem..
Kaçak anlıklarda 5'i aşamadığında kaçaktan bahsetmeyenler, sayfaya girmeyenler büyük boşluğa yelken açıp 7 aldığında coşmuşlar. Sakin
Önce ilk 5'i garantileyelim de zirveyi sonra düşünürüz.boşver onlar takmasın alttan alttan sessiz sakin geliyoruz yakında salıyı alıcaz
Tebrik ederim. Tartışmaya daldım da arada kaynadı.Güldür Güldür Anlıklarda Kurt Seyit'i, Kaçak'ı geçiyor kimse takmıyor bile.
kurt seyitin neresi güçlü oluyo ki neye göre güçlü ayrıca onlar 21.15 de mi bittilerEvet ama 2 güçlü rakipi bittikten sonra
Ekip yenilendi, ünlü konuklar alıyorlar vb.Bu Güldür Güldür'e ne oldu böyle ya yayından kaldırılmasını beklerken reyting rekorları kırmaya başladı?
Aga bari 10 alacak deme ya kendin de inanmıyon zaten maksat coşmak olsun.aslan biz diziyi izliyoruz bitince geliyoruz ne alakası var
Kaçak'ın bittiğini düşünenlere öyle bir cevap verdik ki daha da kaçaka laf atamaz kimse 7 reytinge sevindiğimi sanmayın sakın 7 reyting bişey değil ama güçlü olduğumuzu gösterdik hepsi bu
Hitabını düzelt ilk, aslan maslan ne oluyoruz?aslan biz diziyi izliyoruz bitince geliyoruz ne alakası var
Kaçak'ın bittiğini düşünenlere öyle bir cevap verdik ki daha da kaçaka laf atamaz kimse 7 reytinge sevindiğimi sanmayın sakın 7 reyting bişey değil ama güçlü olduğumuzu gösterdik hepsi bu
A\B`de 2. bile oldu ilk 5 garanti benceÖnce ilk 5'i garantileyelim de zirveyi sonra düşünürüz.
2.anlık;Madem 21.15'te başladı niye ilk anlığında, hadi 2. Anlığında, hadi onu da geçtim 3. Anlığında, hadi senin hatrına şunu 4. Yapalım neden 4. Anlığa ladar 5 reytingi aşamadı da bütün yapımlar bitince 7 aldı???
Durgun dediğimiz Medcezir bile Karagüle karşı 8 ile başlıyor. 😉
°°°mobil mesaj°°°
TOTAL'de bir türlü ilk 5'e giremedik ama..A\B`de 2. bile oldu ilk 5 garanti bence
bu ne resmiyet reyiz kafana saksı mı düştü normalde cevap olarak sende aslan derdin kendine gelHitabını düzelt ilk, aslan maslan ne oluyoruz?
ya aslında çok geç başlamaasa yine bu ratingleri alırdı ama 23:30 da başlıyodu bazen dahha geç anlıklarda da gece yarısı 4ü geçiyoduBu Güldür Güldür'e ne oldu böyle ya yayından kaldırılmasını beklerken reyting rekorları kırmaya başladı?