4 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mesajı ayrı ayrı yazma çok uzun gözüküyo irrite oluyorum :D
bahane çok kötü değiştir :A

13 reytinglik dizinin özetsiz başlamasının bir anlamı yok aga gerçekten bak :D
Aga Çalıkuşu olduğu için istese de geç başlayamazdı ki zaten. :D Sadece Kurt Seyit yükselmesin diye reklamsız gitti o kadar mesele özetsiz başlaması değil yani. :D

mesajı ayrı ayrı yazma çok uzun gözüküyo irrite oluyorum :D
bahane çok kötü değiştir :A

13 reytinglik dizinin özetsiz başlamasının bir anlamı yok aga gerçekten bak :D
Madem 21.15'te başladı niye ilk anlığında, hadi 2. Anlığında, hadi onu da geçtim 3. Anlığında, hadi senin hatrına şunu 4. Yapalım neden 4. Anlığa ladar 5 reytingi aşamadı da bütün yapımlar bitince 7 aldı??? :)

Durgun dediğimiz Medcezir bile Karagüle karşı 8 ile başlıyor. 😉

°°°mobil mesaj°°°

Kurt seyit'in ilk bölümü bu, ilk bölüm ne demek heycan duygusuyla izleyiciyi çekmek demek. Ama kurt aşırı dırgunluğu ile itiyor.. Ben çol beğendiğimi söyliyemiycem..

Kaçak anlıklarda 5'i aşamadığında kaçaktan bahsetmeyenler, sayfaya girmeyenler büyük boşluğa yelken açıp 7 aldığında coşmuşlar. Sakin :F
aslan biz diziyi izliyoruz bitince geliyoruz ne alakası var :)

Kaçak'ın bittiğini düşünenlere öyle bir cevap verdik ki daha da kaçaka laf atamaz kimse :D 7 reytinge sevindiğimi sanmayın sakın 7 reyting bişey değil ama güçlü olduğumuzu gösterdik hepsi bu :D

Kaçak'ın bittiğini düşünenlere öyle bir cevap verdik ki daha da kaçaka laf atamaz kimse :D 7 reytinge sevindiğimi sanmayın sakın 7 reyting bişey değil ama güçlü olduğumuzu gösterdik hepsi bu :D
Aga bari 10 alacak deme ya kendin de inanmıyon zaten maksat coşmak olsun. :D

Hitabını düzelt ilk, aslan maslan ne oluyoruz? :)

Madem 21.15'te başladı niye ilk anlığında, hadi 2. Anlığında, hadi onu da geçtim 3. Anlığında, hadi senin hatrına şunu 4. Yapalım neden 4. Anlığa ladar 5 reytingi aşamadı da bütün yapımlar bitince 7 aldı??? :)

Durgun dediğimiz Medcezir bile Karagüle karşı 8 ile başlıyor. 😉

°°°mobil mesaj°°°
2.anlık;
3) ATV: 5.49

bilmem anlatabildim mi :)

Bu Güldür Güldür'e ne oldu böyle ya yayından kaldırılmasını beklerken reyting rekorları kırmaya başladı? :D
ya aslında çok geç başlamaasa yine bu ratingleri alırdı ama 23:30 da başlıyodu bazen dahha geç anlıklarda da gece yarısı 4ü geçiyodu