Ee Küçük Ağa Kaçak'a reyting bırakmayınca tüm Kaçakçılar kayboldu. Bir @takas yorum yapıyor hakkını yememek lazım.Yoo Ben yorum yazıyorumda kimse yazmayınca bende yazmayı bıraktım.
Ee Küçük Ağa Kaçak'a reyting bırakmayınca tüm Kaçakçılar kayboldu. Bir @takas yorum yapıyor hakkını yememek lazım.Yoo Ben yorum yazıyorumda kimse yazmayınca bende yazmayı bıraktım.
Valla avm tv lerinde, caddelerin her köşende afişleri de yoktu şimdi. Belki kurtla çol büyük bi fark yok aralarında ama kesinlikle kurt seyit önde bu konuda..kesinlikle Kayıp'ı geçemez hiçbir dizi ben öyle bir reklam görmedim ön gösterimler her youtube videosunun başında reklamlar afişler resmen diziyi gözümüze sokmuşlardı
Ben öyle bir insan değilim dizim yayından kaldırılıncaya kadar izlerim.Ee Küçük Ağa Kaçak'a reyting bırakmayınca tüm Kaçakçılar kayboldu. Bir @takas yorum yapıyor hakkını yememek lazım.
2. olacak mı yazdım ben özeti ilk 5`te olacak demiştim.Küçük Ağa ve özetini ayırmadım arka arkaya yazdım sadeceküçük ağa özet 2.mi olacak imkansız ötesi
45 dk özet verdiğinde bile olamadı şimdi yeni bölümü bile düşük başladı imkanı yok kaçak 2.olur
hee ben sırasıyla yazdın sandım2. olacak mı yazdım ben özeti ilk 5`te olacak demiştim.Küçük Ağa ve özetini ayırmadım arka arkaya yazdım sadece
Küçük Ağa'ya alalım seni. Osman maceradan maceraya koşuyor her bölüm.Kurt seyit'in önümüzde ki 2 bölümünü daha izliycem, devam edermiyim orası muamma.. Ben beklentiyi baya bi yükseltmişim.
Ben demiştim ama sana.Kurt seyit'in önümüzde ki 2 bölümünü daha izliycem, devam edermiyim orası muamma.. Ben beklentiyi baya bi yükseltmişim.
diğer konularda da söylüyorum benim için artık 2 dizi vardır Kurtlar Vadisi-Kaçak gerisi umrumda değil sadece izler geçerim bu ikiliyi kaçırmam ve savunurumEe Küçük Ağa Kaçak'a reyting bırakmayınca tüm Kaçakçılar kayboldu. Bir @takas yorum yapıyor hakkını yememek lazım.
Zor bi ihtimalKüçük Ağa'ya alalım seni. Osman maceradan maceraya koşuyor her bölüm.
Hemen de yüzüme vur.Ben demiştim ama sana.
Canın saolsun. Zaten diziyi iyi savunuyorsun Osman faktörüyle o da yeter.Zor bi ihtimal
Perşembeleri vadinin özetini bastıra bastıra söyleyip, berene laf atan da sendin yalnız. Unuttun mu?Ben kendi dizimi övüp başkalarının dizilerini eleştiren tiplerden değilim.O yüzden Küçük Ağa'nın başarısını görüyorum ve tebrik ediyorum. @Bully
Gözü tok insan, sağolasın.Canın saolsun. Zaten diziyi iyi savunuyorsun Osman faktörüyle o da yeter.
İntikam eleştirilerini saymazsak teşekkür ediyorum abi. Başka diziyi eleştirdiğini görmedim.Ben kendi dizimi övüp başkalarının dizilerini eleştiren tiplerden değilim.O yüzden Küçük Ağa'nın başarısını görüyorum ve tebrik ediyorum. @Bully