4 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
reklam farkı var arada sadece başkada hiçbişey yok kaçakta bazıları gibi hem 13 reyting alıp hem korkaklık yapmıyor :)

ben küçük ağanın korkak olmadığını savunmuyorum her hafta kaç posta reklam veren dizi vermedi..ama arkasından dizi yayınlanıyor normalde aslında...medcezir ve karagül gibi taktik yaptı...ee kaçak'ın arkasındna ne yayınlanıyorda dizi reklamı başta veriyor maksat pt 2 boşluğundan yararlanmak olsun kaçak daha pis kaçıyor asıl tırsak ve korkak ooo..sende bunu anlamak istemiyorsun....

İyi yakalamışsın tek istisna o,onunda sebebi var Ben Tuba Büyüküstün'ü seviyorum Berenciler eleştirince genelde sabrediyorum ama bi süre sonra insansın cevap veriyorsun bu seferde ben Beren Saat'i eleştiriyorum.

Yani kimse Tuba Büyüküstün'e 'acımasız eleştiri' yapmasa bende Beren Saat'i eleştirmem.:)
Yine de yanlışa yanlışla karşılık vermek doğru değil bence. Ama senin bileceğin iş ne yapalım. :)

Şu KVP nun yaptığını Kaçak' a yapamıyorlar açık ve net kvp zamanında başlayıp biterken kaçak pt2 hatta pt3 bilinmeyen zamana kadar uzatıyor diziyi....

düşecek işte dedim rakip gelince düşer hemen düştü geçen hafta 2 kez 15 gören dizi bu hafta 1 kere 12 zor gördü :D

yav sürgünüm abimize saydın isteklerini bizede söyle hadi ona göre davranalım artık :D
İyi madem Kanal D ve dizilerine sataşmayacaksın artık aga. :F

Kurt Seyit ve Şura`nın reytingini çok merak ediyorum.
Küçük Ağa bence totalde yine 12+ alacaktır.A\B`de biraz düşebilir :)
Kaçak geçen haftaki reytinglerini korur.

düşecek işte dedim rakip gelince düşer hemen düştü geçen hafta 2 kez 15 gören dizi bu hafta 1 kere 12 zor gördü :D

yav sürgünüm abimize saydın isteklerini bizede söyle hadi ona göre davranalım artık :D
Haftaya yükseliriz aga sıkıntı yok Kurt Seyit yüzünden düştük normaldir yeni ve iddialı bir dizi. :D

Tahminlerim...
KA totalde 12.50 abde 12 alırr
KSŞ totalde 7 abde 8.50 alırr
Kaçak totalde 8 abde 5 alırr
Recep İvedik totalde 5.50 abde 4 alır
KA -özet totalde 5.30 abde 4.90 alırr
Çalıkuşu totalde 4.50 abde 4 alırr

Çalıkuşu hangi güne,saate giderse gitsin artık 3'lerde geziniyor kötü. Küçük Ağa'nın önünü kesmesin.

hiç kıvırma benimde laf attıgım dizi tam laf atarken 15 rating alsaa bende r yapardım :D
lan erkek adam kıvırır mı dansözler kıvırır ancak :D ben düşecek dedim ama tebriktte ettim anlıkta 15 almış bi dizi sonuçta

İyi madem Kanal D ve dizilerine sataşmayacaksın artık aga. :F
tamam başka :D

küçük ağa yarın kesinlikle 12 reytigni geçemez bamın açık ve net söylüyorum 12 reytingi geçmesi imkansız yarın sonuçlar açıklanınca alıntı yaparsınız

lan erkek adam kıvırır mı dansözler kıvırır ancak :D ben düşecek dedim ama tebriktte ettim anlıkta 15 almış bi dizi sonuçta

tamam başka :D

küçük ağa yarın kesinlikle 12 reytigni geçemez bamın açık ve net söylüyorum 12 reytingi geçmesi imkansız yarın sonuçlar açıklanınca alıntı yaparsınız
Şimdilik yok aga aklıma gelirse söylerim. :D Bence 11 civarı alacaz ama 12'yi de zorlarız gibi. :D

00:15 - 00:30 #sbt #reyting'leri 1) KANALD: 3.82 2) FOX: 1.98 3) ATV: 1.58

Show TV Güldür Güldür'e ortak olmuş sanırım, programı beraber çekiyorlarmış diye duydum ben. İsim değişikliği bu yüzden sanırım. @mrt-06

yatmadan önce tahminlerimi yapayım
Küçük Ağa 11
Kaçak 7
Kurt Seyit Ve Şura 6