Aga sana mı diyorum ben Allah Allah.hee aga başka isteklerin nelerdir söyle ki ona göre davranalım
Aga sana mı diyorum ben Allah Allah.hee aga başka isteklerin nelerdir söyle ki ona göre davranalım
düşecek işte dedim rakip gelince düşer hemen düştü geçen hafta 2 kez 15 gören dizi bu hafta 1 kere 12 zor gördüKüçük Ağa daha bir kere bile düşmedi aha düşerse yarın düşer.
yav sürgünüm abimize saydın isteklerini bizede söyle hadi ona göre davranalım artıkAga sana mı diyorum ben Allah Allah.
reklam farkı var arada sadece başkada hiçbişey yok kaçakta bazıları gibi hem 13 reyting alıp hem korkaklık yapmıyor
Yine de yanlışa yanlışla karşılık vermek doğru değil bence. Ama senin bileceğin iş ne yapalım.İyi yakalamışsın tek istisna o,onunda sebebi var Ben Tuba Büyüküstün'ü seviyorum Berenciler eleştirince genelde sabrediyorum ama bi süre sonra insansın cevap veriyorsun bu seferde ben Beren Saat'i eleştiriyorum.
Yani kimse Tuba Büyüküstün'e 'acımasız eleştiri' yapmasa bende Beren Saat'i eleştirmem.
İyi madem Kanal D ve dizilerine sataşmayacaksın artık aga.düşecek işte dedim rakip gelince düşer hemen düştü geçen hafta 2 kez 15 gören dizi bu hafta 1 kere 12 zor gördü
yav sürgünüm abimize saydın isteklerini bizede söyle hadi ona göre davranalım artık
Haftaya yükseliriz aga sıkıntı yok Kurt Seyit yüzünden düştük normaldir yeni ve iddialı bir dizi.düşecek işte dedim rakip gelince düşer hemen düştü geçen hafta 2 kez 15 gören dizi bu hafta 1 kere 12 zor gördü
yav sürgünüm abimize saydın isteklerini bizede söyle hadi ona göre davranalım artık
hiç kıvırma benimde laf attıgım dizi tam laf atarken 15 rating alsaa bende r yapardımla olm tebrik etmek ne zamandan beri geri vites oluyo ben tebrik ettiysem de düşeceğini her hafta her an söylüyorum ve haklı çıkıyoruz lanet olsun
Çalıkuşu hangi güne,saate giderse gitsin artık 3'lerde geziniyor kötü. Küçük Ağa'nın önünü kesmesin.
lan erkek adam kıvırır mı dansözler kıvırır ancak ben düşecek dedim ama tebriktte ettim anlıkta 15 almış bi dizi sonuçtahiç kıvırma benimde laf attıgım dizi tam laf atarken 15 rating alsaa bende r yapardım
tamam başkaİyi madem Kanal D ve dizilerine sataşmayacaksın artık aga.
Şimdilik yok aga aklıma gelirse söylerim. Bence 11 civarı alacaz ama 12'yi de zorlarız gibi.lan erkek adam kıvırır mı dansözler kıvırır ancak ben düşecek dedim ama tebriktte ettim anlıkta 15 almış bi dizi sonuçta
tamam başka
küçük ağa yarın kesinlikle 12 reytigni geçemez bamın açık ve net söylüyorum 12 reytingi geçmesi imkansız yarın sonuçlar açıklanınca alıntı yaparsınız