aga bende tebrik ettim geçen haftaBen kendi dizimi övüp başkalarının dizilerini eleştiren tiplerden değilim.O yüzden Küçük Ağa'nın başarısını görüyorum ve tebrik ediyorum. @Bully
aga bende tebrik ettim geçen haftaBen kendi dizimi övüp başkalarının dizilerini eleştiren tiplerden değilim.O yüzden Küçük Ağa'nın başarısını görüyorum ve tebrik ediyorum. @Bully
İntikamı eleştirmezsem yapmacık davranmış olurdum,gerçekten sevmediğim için eleştiriyordum.İzlemeye çalışıp izleyemediğim için eleştiriyordum belkide izlediğim yabancı dizilerin etksi vardır.Bu tür çok fazla yabancı dizi izliyorum karşılaştırınca bizim dizlerde reklamlı olunca insan sıkılıyor yoksa art niyetim olamaz.İntikam eleştirilerini saymazsak teşekkür ediyorum abi. Başka diziyi eleştirdiğini görmedim.
ne yani aga hiçbi diziyi eleştirmeyecekmiyiz intikamı eleştirmeyeni dövüyolardı zatenİntikam eleştirilerini saymazsak teşekkür ediyorum abi. Başka diziyi eleştirdiğini görmedim.
Eleştirin aga lafımız yok da @sürgünüm başkalarının dizilerini eleştirmem deyince cevap hakkı doğdu bana.ne yani aga hiçbi diziyi eleştirmeyecekmiyiz intikamı eleştirmeyeni dövüyolardı zaten
hee evet fena R yapmıştınaga bende tebrik ettim geçen hafta
Tebrikler... 500.mesajı yazdınız
Konunun öncesini bilmiyorum.Bully ileti gönderince dalış yaptım.Sen niye üstüne alındın ki.aga bende tebrik ettim geçen hafta
R ne olm açık söyle şunuhee evet fena R yapmıştın
Anladım abi bir de Beren'e laf atmasan güzel olacak bak. Biliyorum anti Tuba yorumlarını görünce yapıyorsun ama doğru bulmuyorum yani..İntikamı eleştirmezsem yapmacık davranmış olurdum,gerçekten sevmediğim için eleştiriyordum.İzlemeye çalışıp izleyemediğim için eleştiriyordum belkide izlediğim yabancı dizilerin etksi vardır.Bu tür çok fazla yabancı dizi izliyorum karşılaştırınca bizim dizlerde reklamlı olunca insan sıkılıyor yoksa art niyetim olamaz.
yav arkadaş ben sana anlatamıyorum ki kaçak geçen hafta 20.40 da falan başlamadı 21.00 de başladı bu hafta reklamı başta verdi 21.15 de başladıAga geçen hafta 20.15 de başlamış küçük ağa aradaki fark ne bu hafta 20.04 10 dk önce başlamış herhafta 20.45 de başlayıpda bu hafta erken başlasa anlıcam da yanii yok anlayamıyorum...
birde kaçaka bakarsak geçen hafta 20.40 da başlamış bu hafta meydan bana kalsın demiş 21.15 de başlamış... hangisi daha korkak ve boşlukçu senn seç... @takas
la olm tebrik etmek ne zamandan beri geri vites oluyo ben tebrik ettiysem de düşeceğini her hafta her an söylüyorum ve haklı çıkıyoruz lanet olsungeri vites
yav arkadaş ben sana anlatamıyorum ki kaçak geçen hafta 20.40 da falan başlamadı 21.00 de başladı bu hafta reklamı başta verdi 21.15 de başladı
korkak olan küçük ağadır açık ve net uzatmayalım herşey ortada neyi savunuyon hala özetsiz başlamış işte
hee aga başka isteklerin nelerdir söyle ki ona göre davranalımAnladım abi bir de Beren'e laf atmasan güzel olacak bak. Biliyorum anti Tuba yorumlarını görünce yapıyorsun ama doğru bulmuyorum yani..
İyi yakalamışsın tek istisna o,onunda sebebi var Ben Tuba Büyüküstün'ü seviyorum Berenciler eleştirince genelde sabrediyorum ama bi süre sonra insansın cevap veriyorsun bu seferde ben Beren Saat'i eleştiriyorum.Eleştirin aga lafımız yok da @sürgünüm başkalarının dizilerini eleştirmem deyince cevap hakkı doğdu bana.
Küçük Ağa daha bir kere bile düşmedi aha düşerse yarın düşer.la olm tebrik etmek ne zamandan beri geri vites oluyo ben tebrik ettiysem de düşeceğini her hafta her an söylüyorum ve haklı çıkıyoruz lanet olsun
reklam farkı var arada sadece başkada hiçbişey yok kaçakta bazıları gibi hem 13 reyting alıp hem korkaklık yapmıyorya bende sana anlatamıyorum her hafta 21 de başlamıyordu ki bu hafta 20.05 de başlamış olsun...ne fark etti diyorum..ben tns nin reyting verilerinin yalancısıyım o 20.40 demiş kaçak için eee hadi reklamıyla 21 olsun şimdi 21.15.... haftayada 21.30da girer yayına değil mi?....