4 Mart 2014 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekip 1
Reklam dönüşü 22.59

Küçük Osman Salı günleri zirvenin tek sahibinin kendisi olduğunu ilan etmiş @yakup09. :A

22:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 7.31
2) KANALD: 4.16
3) SMNYL TV: 4.15
4) STAR: 3.81
5) SHOW: 3.61
off süper be işte bu yıkılmadık ayaktayız diyoruz helal sana Memati Baş
3 dakka reklamlıydı bu anlık yoksa 8 kesindi

Şöyle bir boşlukta kurt seyitten az önceki oranları beklerdim.. ama düşük malesef...

Bu arada kurt seyite baktımda çok durgun bi diziye benziyo bişey çıkmaz bundan :D

Ka ve kss sürdüğü anlıklarda 3-4 alan kaçağa rakipleri bittikten sonra 7 ye fırlayan boşlukçu dizi için sevinenler var :F

Kıvanc tatlıtug kuzey etkisinden cikamamis bence ama serefsiz cok yakısıklı ya allah beni 1 dkda yarattıysa bunu yarım satte yaratmıstır :D
benimde dikkatimi çekti kuzey rolünün aynısı gibi bi sakalları uzun saçı uzun
diğerine de katılıyorum harbi çok yakışıklı adam

Ulan böyle bişey yok ya siz MEMATİ BAŞ efsanesini ne sandınız ismi yeter ismi ulaaaa :D

süper be 7 yi geçmişsiz bak 20 haftadır söyleye söyleye dilimde tüy bitti kalmadı en sonunda zora gelince yaptınız bak anlıkta 4 zor alan dizi uçuşa geçti
rakipler reklam vermiyor bu dizi ilk başladığında var ya bu reklam düzeniyle gitseydi şuan küçük ağanın reytinglerini kaçak alıyor olacaktı ve vadinin en büyük rakibi olacaktı neyseki iş zora gelince yaptılar ve dizi coşanze :D

bu arada boşlukçu diyenler ne diyonuz siz ya dizi zaten 21.15 de yeni bölüme geçti anlıklar ortada her halta bahane bulmayı bırakın bu dizi her türlü izlenir izlenecek açık ve net
Neyse bikaç bomba hamleyle yeniden zirveyi almalıyız

sende kabul et işte BOŞLUKÇU bile bile 21.15 de başlıyor yayına eğer ki Küçük ağa özetli yayınlansında ben göreyim onun 7-8 aldığını....

nerdesiniz ulaa kaçak ölmedi bunu herkes anlasın anlasın :D

yarın kurt seyite fark atacaz o zaman görecem ben :D bugünün tek kurdu kurtların efendisi Memati Baş'dır :)
anlatabiliyorum demi :D

kaçak ın da tatar ramazan gibi olmasından çok korktum ama bir şeyi unutmuşum memati faktörünü
babam o kadar kaçakı izliyo başından beri hala memati diyo adamın dizideki ismini öğrenemedi gitti :F

sende kabul et işte BOŞLUKÇU bile bile 21.15 de başlıyor yayına eğer ki Küçük ağa özetli yayınlansında ben göreyim onun 7-8 aldığını....
feriştahı gelsin reyiz biz affetmeyiz sonuç ortada küçük ağa falan takmayız biz
1 hafta ara verdik aradan döndük toparlanma süreci derken şimdi ritmi bulduk haftaya iyice coşacaz zirve bizi bekliyor :D