4 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

4 Eylül Salı Günü Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kartal (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Çılgın Motorcular (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
ben diyorum 7 nin altında reytingi yok adam 5 diyo
sezon finali 8 aldı ve onu geçeceği %100 zaten ayrıca 1 yılda değil 10 yıllık süreçte düştü efsane farkı vadi farkı

[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]20:52:15[/TD]
[TD]1:39:57[/TD]
[TD]5,85%[/TD]
[TD]14,56%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

5 reyting almadı mı? 14 share nedir ya?

"elde veri yok ama kesindir "öylemi bu nasıl bi cümledir.. çocuklar bile bu tezatlığı 10 km den fark edip gülerler..

vadi kadar ülkenin kitlendiği bi dizi var mı
dizisi bitti sinemayla tüm zamanların rekorunu kırdı burdan belli oluyo zaten herşey hiçbri dizinin sinema filmi o kadar izlenmedi asmalı konak falan diyolar sallama reytinglerde 1.sözde sinema filmi yaptı yerlerde süründü

- - - Ekleme - - -

[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]5,85%[/TD]
[TD]14,56%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TOTALİ GÖSTERSENE TÜM KİŞİLERİ YANİ HERGÜN BU AB REYTİNGİ GÖSTERİYO

[TABLE="class: rating"]
[TR]
[TD="class: XL65"]4[/TD]
[TD="class: XL65"]OYLE BIR GECER ZAMAN KI[/TD]
[TD="class: XL65"]KAND[/TD]
[TD="class: XL73"]1:37:28[/TD]
[TD="class: XL75"]4,80%[/TD]
[TD="class: XL76"]14,27%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bak total

27 den 8 e düşmekte bi başarı tabi hemde 1.5 yılda
o reytinglere inana var mı cidden 27 alsa gerçekten 8 e düşer mi 1.5 yılda
şaka gibisin yav

sbt gibi ayarları yanmış , bi ölçümlşe bi hafta içinde 25 den 15'e düşürür.. sbt yi de anlattırma artık bana herşeyin doğrusunu biz gösteremeyiz ki birazda sen çalış.. tempo.tempo 😛 😛

[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]TNT[/TD]
[TD]5,85%[/TD]
[TD]14,56%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Fatmagül öbgz aşkı memnu farketmez yayınlasın 10 yıl sonra ilk 100de olamaz 6 ya kadar düştümüz oldu ama zirveden hiç inmedik 10 yıldır kabullenin artık

Ben onu inkar etmiyorum. Gördüm ya. İlk bölüm normal. Sen neticeye bak. İlk başladığı günkü reytingden daha az alan diziden korkacaksın
bkz: Vadi

Mesajları silmekle uğraştırmasanız beni kardeş kardeş geçinip gitseniz çok mu zor?

yav he he

- - - Ekleme - - -

Mesajları silmekle uğraştırmasanız beni kardeş kardeş geçinip gitseniz çok mu zor?

ya mesajları niye siliyon ki geçen bi baktım 40-50 mesajım silinmiş reyting konusu değil mi reyting konuşuyoz silmeyin yorumlarımı boşuna mı yazıyoz ya

takas yine öbür tarfta , hayal dünyasının silahlı ve polatlı pamuklu havuzlarında yüzüyo :emmersed: hep beraber toplu çağırma yapalım belki gelir arkadşlar bu tarafa nedersiniz???

Ben onu inkar etmiyorum. Gördüm ya. İlk bölüm normal. Sen neticeye bak. İlk başladığı günkü reytingden daha az alan diziden korkacaksın
bkz: Vadi
vadi ilk başladığında da 7 nin altında almadı 10 yıldırda tüm kişilerde 7 nin altında almadı vadi farkı

- - - Ekleme - - -

takas yine öbür tarfta , hayal dünyasının silahlı ve polatlı pamuklu havuzlarında yüzüyo :emmersed: hep beraber toplu çağırma yapalım belki gelir arkadşlar bu tarafa nedersiniz???

metenin takma bıyıkları fenna olmuş

vadi ilk başladığında da 7 nin altında almadı 10 yıldırda tüm kişilerde 7 nin altında almadı vadi farkı

- - - Ekleme - - -

metenin takma bıyıkları fenna olmuş
Nereden biliyorsun ilk bölüm reytinglerini? Az önce veri yok demedin mi?
Birden bire verilere mi ulaştın. İlk bölüm reytinglerini göstersene ben 3 aldı diyorum. Gösteremediğine göre ben de gösteremediğime göre bilinmez kaç aldığı. Onun için 27 aldı diyip de kanıtlamamazlık yapma