4 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

4 Eylül Salı Günü Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kartal (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Çılgın Motorcular (Fox)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .

Dediğim reyting buydu işte.

Ben Kurtlar Vadisi izlemem izlemedimde hiç.Hangi bölümdür bilmem o yuzden Sharon Stone diyorum."Anca" deyip diziyi kucumsediğimi söylüyorsan eğer senin 30+ reyting aldi demene karşi söyluyorum."
Sharon Stone bile reytingini (30lara) çıkartamadı" demek istiyorum.Cumlemdeki "anca" kelimesi KV izlenmıyor anlamını tasımıyordu.Herneyse hala daha son cumlende diretmişssin.30-35 diye sen nerden bilşyorsun ki? Neden dizinin reytingi kucuk göstersinler? KVP basın tarafından yada reyting ölçüm sisteminde kücümsenen bir dizi mi? Hayır.Neden reytingini düşük göstersinler ki? Alamamiş işte öyle bi reyting aldiğinda zaten alkışlanır.Dimi?

Reytinglerde sorun yoktu o zaman internet yaygın değildiherkes TV izliyordu.Şimdi artık diziler internetten izleniliyor.Kimse Asmalı Konak'ın reytingi kıramayacak demek buda.Boşuna reyting tartişmasi yapılıyor.Geçen diziyide zaten ayakta alkışlamak gerek.İnternetin yaygınlıgını düşünürseksek 2010 yılına göre evet Aşk-ı Memnu 1.sırada.sonra internetten izlerim diyen cok olmuştur.Ama unutmamak lazım Aşk-ı Memnu zamanında finali twitterda TT listesine girip izlemeyen bile TV acıp izlemiştir.Twitter o zamanlari daha bi populerdi.Ergenler sarmamiş kendinden emin neyi izleyeceğine karar verebilen yetişkinlerle doluydu.Yani her 2 durumda da birbirlerini eşitliyorlar.
Mesela Asmanlı Konak Final bölümü şimdi olsa o kadar reyting alamazdı bence. Tv`den izlemeyenler de olabilirdi. Demek istediğim o ki, İnternetin daha fazla yaygınlaştığı dönemde en başarılı reytingi Aşkı Memnuya ait. Ama diğer başarılı diziler de Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Yaprak Dökümü, Muhteşem Yüzyıl, Hanımın Çiftliyi, Ezel ve s. diziler

Mesela Asmanlı Konak Final bölümü şimdi olsa o kadar reyting alamazdı bence. Tv`den izlemeyenler de olabilirdi. Demek istediğim o ki, İnternetin daha fazla yaygınlaştığı dönemde en başarılı reytingi Aşkı Memnuya ait. Ama diğer başarılı diziler de Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Yaprak Dökümü, Muhteşem Yüzyıl, Hanımın Çiftliyi, Ezel ve s. diziler

Bende onu diyorum yaa internetin götürü kadar getiriside var.Artık twitter gibi anlık ileti sayfası.Ne izliyorsa yazıyorsun en az 100 kişiye sesni duyuruyorsun.onlarda meraktan acıp bakmışlardir.Bu akımı Aşk-ı Memnu cok güzel kullandı bence.Final senaryo sızdırıldı.Twitter'da elden ele dolaşti.Facebookta paylaşildi.vs.vs.Aşk-ı Memnu'nu final için sosyal ağ ve sosyal medyayı çok iyi kullandı.Ama Asmalı Konak'ın avantajı evlerde sadece eğlence olusumu TV'ydi.Dez-avantajı ise internetin yaygın olmayısıydı.Aşk-ı Memnu'nun yaptiği reklam taktiklerini Asmalı Konak yapsaydı alacaği reytingi sen düşün.

- - - Ekleme - - -

haci bosluktan izlenio muhtesem gelince kuzey bu listeye girerse sanslı :D ben iddaya giriyorum muhtesem yüzyılın özetini iki gruptada geçemez

Görünen köye klavuz istenmez :X MY'nin çarşambaya damga vuracağini herkes biliyor :)

Bende onu diyorum yaa internetin götürü kadar getiriside var.Artık twitter gibi anlık ileti sayfası.Ne izliyorsa yazıyorsun en az 100 kişiye sesni duyuruyorsun.onlarda meraktan acıp bakmışlardir.Bu akımı Aşk-ı Memnu cok güzel kullandı bence.Final senaryo sızdırıldı.Twitter'da elden ele dolaşti.Facebookta paylaşildi.vs.vs.Aşk-ı Memnu'nu final için sosyal ağ ve sosyal medyayı çok iyi kullandı.Ama Asmalı Konak'ın avantajı evlerde sadece eğlence olusumu TV'ydi.Dez-avantajı ise internetin yaygın olmayısıydı.Aşk-ı Memnu'nun yaptiği reklam taktiklerini Asmalı Konak yapsaydı alacaği reytingi sen düşün.

- - - Ekleme - - -

Görünen köye klavuz istenmez :X MY'nin çarşambaya damga vuracağini herkes biliyor :)
Ben öyle düşünmüyorum :D SOsyal medyada güçlü olan dizilerin neredeyse hepsi kötü reyting alıyor. Millet internette takılırken Tv izlemiyor ve ya tv`den açmak yerine netten canlı seyrediyorlar :D

Salı günkü sonuçlar 400 olduysa haftaya perşembe forum çöker :)

Öbgzk 8 reytingi geçmiş totalde abde 10 almış tekrarı çok iyi gitmiş

Ben öyle düşünmüyorum :D SOsyal medyada güçlü olan dizilerin neredeyse hepsi kötü reyting alıyor. Millet internette takılırken Tv izlemiyor ve ya tv`den açmak yerine netten canlı seyrediyorlar :D

Hah işte dediğime geldin :X Sosyal medya etkiliyor.Birde o reklamlar sayesinde Asmalı'yı netten canli izleyende olsaydı :X Eksik rakamlar cıkacakti.Ama gene cok cıkıcaktı.Bu arada varsayımı ben kendime göre yaptım.Bende hem tv acık hemde netteyim :X TUrk dizilerinin uzunlugu sayesinde bazı sahneler öyle boş ki hiç çekilmiyor be gardaş :F:F:F

İbretlik mesaj nedense hep izlediğin diziler gitmiş Hanımın Çiftliğini koymuş 😀d:d :U:U:U

İbretlik mesaj nedense hep izlediğin diziler gitmiş Hanımın Çiftliğini koymuş 😀d:d :U:U:U
Sen her mesajıma karışırsan daha çok banlanırsın. Hanımın Çiftliyi 17 reyting aldı ilk sezonunda. Tamam sakin ol Vadi yeni sezonde 35 reyting alacak senin dediğin gibi. Daha 17 shareye zor ulaşıyor 35 reyting diyor. Pes ! 17 reytinge ulaşsın önce bi sonra 2ye katlarsın :d

ÖBGZK bence iki grubtada zirvede baslamis ama Ozan in da belirttigi gibi Tarihinin en düsük reytinglerinden birini almis, bakalim önümüzdeki hafta yükselebilecek mi? Ilk Bölüm hakkinda yapilan yorumlara bakilirsa yükselmesi cok zor.

Ustura Kemal Total iyi bir baslangic yapmis ama AB de 4 Reytingi göremeyerek bence vasat bir baslangic yapmis.
Ben ilk bölümü izleyemedim ama hakkinda yapilan yorumlara bakilirsa haftaya ciddi bir düsüs yasaayabilir.

Seksen 12 Eylül Bölümü ile iki grubtada gayet iyi gitmis hele AB de 7 Reytingi gecerek kanalinin yüzünü güldürmüs, simdi önemli olan bu reyrtingleri koruyabilmek.

Sudan bikmis baliklar sezonun baslamasi ile resmen dibe vurmus